Een modern huis met klassieke elegantie | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een modern huis met klassieke elegantie

Johan van Dijk Johan van Dijk
Moderne slaapkamers van CASA MARQUES INTERIORES Modern
Loading admin actions …

Moderne woningen zijn vaak een lust voor het oog, zeker als ze met veel smaak en oog voor detail en design ingericht. Maar toch is het vaak zo dat bij moderne huizen een stukje klassieke elegantie ontbreekt. Dat ligt vooral ook aan de manier van inrichten en de accessoires die daarbij gebruikt worden. Het huis waar we nu een kijkje gaan nemen is een prachtig voorbeeld van een moderne woning waar die klassieke elegantie wel aanwezig is. En dat is vooral te danken aan de mooie producten van de Portugese experts van Casa Marques die op een prachtige manier in het interieur verwerkt zijn.

Strakke lijnen

Prachtige strakke lijnen zorgen voor de vormgeving van de buitenkant van dit huis. Een schitterend wit geheel in een hele mooie omgeving. De tuin biedt zeer veel comfort. Uiteraard in de eerste plaats door het mooie zwembad. Een paar heerlijke ligstoelen zorgen dat je zowel voor als na het zwemmen heerlijk kunt zonnen en een aangename veranda kan je juist beschermen tegen de zonnestralen, of tegen een verdwaalde regenbui. Maar hoe mooi de buitenkant ook is, we zijn gekomen voor het interieur, dus de hoogste tijd om naar binnen te gaan.

Chique

We kunnen niet ontkennen dat er een filter gebruikt is bij deze foto. Maar dat zorgt er juist voor dat je het interieur nog beter kunt zien en dat de bijzondere elementen nog beter uitgelicht worden. Vooral het chique gehalte van de woonkamer valt hier op. Je snapt nu vast wat we met klassieke elegantie bedoelen! Maar dit is nog maar het begin.

Eetkamer

Eenmaal in de eetkamer valt ook gelijk weer op hoe een klassieke opstelling in een modern jasje is gegoten. Door de gebruikte symmetrie, ontstaat een heel erg mooi uitgebalanceerd beeld. Een paar mooie spiegels stimuleren dat effect nog meer. Zelfs een simpele maaltijd kan hier met klasse gegeten worden!

Minimalistische keuken

De keuken valt vooral op door een minimalistisch uiterlijk. Simpele en strakke vormen bepalen het beeld. En ook al ontbreken hier veel versieringen, toch is het ook in de keuken gelukt om een hele stijlvolle omgeving te creëren. Dat de keuken vrij bescheiden is als het gaat om afmetingen, doet niets af aan dat feit.

Gang en trap

De gang en de trap laten ook weer zo’n schitterend stijlvol geheel zien. Allereerst hebben we de met zorg opgestelde side table. Met bijzondere lampen en kleine accessoires is dit een klein altaar geworden in een verder vrij sober ingerichte ruimte. De trap zelf is een ander kunstzinnig object in de gang. Heel aangenaam voor het beeld is het natuurlijke tintje dat door middel van een boompje onder de trap is toegevoegd.

Stijlvol slapen

In dit huis ga je ook heerlijk stijlvol slapen. Ook hier zien we weer een zeer aangename en uitgebalanceerde symmetrie terugkomen. Afgezien van de slaapkamer zelf, is het uitzicht hier ook fantastisch. Slapen met de gordijnen open zorgt dat je met een spectaculair uitzicht wakker kunt worden.

Comfort

Een andere slaapkamer in deze woning laat zien dat naast stijl en elegantie ook comfort een belangrijke pijler onder het interieur is. Het bed en de meubels nodigen uit om heerlijk ontspannen op plaats te nemen. We durven bijna wel te wedden dat velen onder ons hier wel een nachtje zouden willen slapen!

Accessoires

We eindigen de rondgang door dit huis in een van de badkamers. Deze prachtige close-up foto vat het hele interieur van het huis goed samen: de aangename klassieke elegantie die het gevolg is van prachtige accessoires en een schitterend design. Het zorgt voor een van de mooiste projecten die je op homify kunt vinden.

Heb je nog niet genoeg gekregen van elegante en chique huizen? Dit project zal je dan ook zeker aanspreken.

Zouden meer huizen op zo'n manier als deze woning ingericht moeten worden? We zijn erg benieuwd naar jouw mening!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!