Slapen als een baby | De kinderkamer

Lianne van Kralingen Lianne van Kralingen
Loading admin actions …

Het bed is het meest belangrijke meubelstuk in de kamer van een kind. Het bed moet aangepast zijn aan iedere leeftijd en ontworpen zijn voor comfort. Er zijn zoveel mogelijkheden: je hebt de keuze uit een wieg of ledikant, meegroeibed of hoogslaper. Kinderen groeien zo snel dat je beter twee keer kunt nadenken voor je een bed voor hen koopt. Met de juiste meubels kun je een magische wereld creeëren voor je kind. Bedenk welk ontwerp de verbeelding van je kind aanspreekt, maar wees ook praktisch en vergeet niet dat zij er iedere nacht in door moeten brengen. Natuurlijk is het meest belangrijke element de veiligheid van jonge kinderen, dus bedden met een verhoogde rand of spijlen kunnen goede preventie vormen tegen vallen. In dit ideabook laten we je een selectie originele kinderbedden zien die oud en jong zullen verrassen.

Een schommelende wieg

minimalistische Kinderkamer door Cucosbaby
Cucosbaby

MOISÉS NIDØ. Modelo Geometric Mint

Cucosbaby

Eenvoud en elegantie zijn de twee woorden die deze prachtige wieg perfect beschrijven. Meer traditioneel dan de voorbeelden hieronder heeft deze wieg een groot voordeel! Zoals we weten hebben baby's de neiging om ieder uur van de dag of nacht wakker te worden. Zij die met hen wakker moeten blijven zullen blij zijn te zien dat de basis van deze wieg een eenvoudige schommelconstructie vormt waarmee je je baby heel makkelijk weer in slaap kunt wiegen.

Binnen de lijntjes blijven

moderne Kinderkamer door KIND DER STADT
KIND DER STADT

KALON Studios Caravan Crib

KIND DER STADT

Vrolijk de kinderkamer op met deze minimalistische maar levendige designs. Deze ledikanten garanderen de veiligheid van de kleine in de vorm van een kleurrijk fort. De grootte van dit bed is 70 bij 140 cm en bieden genoeg ruimte en hoogte om een jong kind veilig tot rust te kunnen laten komen.

Modern ontwerp

Liefhebbers van modern design zullen direct verliefd worden op dit ontwerp. Het middelpunt van de aandacht is natuurlijk het ledikant, dat zich als een echte verrassing ontpopt als blijkt dat dit meubelstuk heel eenvoudig is om te bouwen tot een originele bank! Naast de fascinerende meubilering geeft deze afbeelding meer ideeën voor de kinderkamer door het stoer-roze kleurgebruik, de gepersonaliseerde wandschildering en de ludieke voetstappen op het plafond.

Voor de futuristische baby

Ook deze wieg is een prachtig voorbeeld van modern design dat ook nog een staaltje ontwerp ingenuïteit toont. Naast de unieke, halvemaanvormige constructie dat het bed zelf vormt, is de enkele poot een bijzonderheid in de wiegenwereld. Daarnaast kun je zelf rustig zittend of liggend je baby in het oog houden door de doorzichtige ruiten aan beide kanten.

Het stapelbed

eclectische Kinderkamer door MEDINA AZAHARA
MEDINA AZAHARA

Litera Sofia

MEDINA AZAHARA

Stapelbedden of hoogslapers zijn tijdloze klassiekers in kindermeubilair, vanwege de praktische mogelijkheden. De kinderen beleven er eindeloos klim- en klauterplezier aan terwijl de constructie effectief de ruimte in de kamer verdubbelt. Dit eenvoudige model is ideaal: zonder scherpe hoeken en past in iedere inrichting.

Het avontuur tegemoet!

Deze kamer zal onmiddelijk populair zijn bij kinderen die dromen van avontuur in de woeste jungle of het wilde westen, waar vele gevaren schuilen, en kunnen hun spannende verhalen de volgende dag bij hun klasgenootjes uit de doeken doen! Deze verhoogde hut in natuurhout laat ook ruimte vrij onder het bed waar dekens of speelgoed uit de weg opgeborgen kunnen worden.

Ik ga op reis en ik neem mee…

moderne Kinderkamer door Cuckooland
Cuckooland

KIDS BEDROOM CARAVAN BED in White

Cuckooland

Welk kind zou nu niet in deze kamer willen wonen? De meubels zijn fantastisch en wonderbaarlijk. De caravan-vorm van het bed laten je kind ontsnappen en reizen naar verre oorden. Hij of zijn hoeft de deur van de caravan maar dicht te doen en nieuwe, spannende avonturen meemaken! Dit unieke bed is in verschillende kleuren te verkrijgen en aan de binnenkant is er zelfs een plank waar je kind boeken of ander speelgoed kwijt kan!

Liefdevol

moderne Kinderkamer door Muebles Carlos Pastor
Muebles Carlos Pastor

DORMITORIO INFANTIL-JUVENIL

Muebles Carlos Pastor

Roze en rood zijn de perfecte kleuren om een wereld van tederheid en warmte te creeëren in een kinderkamer. Het hartvormige hoofdeinde, in lichtrood en minimalistisch maar effectief design, verzekert het kind ervan dat het omringd is met liefde en warmte.

Voor ieder kind en voor iedere ouder is er zo altijd wel een perfecte stijl om iedere kinderkamer uniek en persoonlijk mee in te richten.

In welke van deze bedden of wiegen zou jij je kind willen leggen? Vertel het ons hieronder!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa: moderne Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject? Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!