Een schitterende moderne loft | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een schitterende moderne loft

Johan van Dijk Johan van Dijk
Loft ESN Moderne woonkamers van Ippolito Fleitz Group – Identity Architects Modern
Loading admin actions …

Bij een loft ben je al snel geneigd te denken aan een grote en stoere industriële ruimte. Vaak is dit dan een gelijkvloers appartement zonder een verdieping. Maar het kan ook heel anders. De moderne woning die we nu gaan bekijken bijvoorbeeld. Dit is ook een loft, namelijk een hele grote open ruimte, maar hier is verdeeld over twee verschillende verdiepingen, een prachtig interieur in moderne stijl tot stand gekomen. Heel erg stijlvol en zeer comfortabel om in te wonen. De Duitse interieurarchitecten van Ippolito Fleitz Group – Identity Architects hebben deze prachtige interpretatie van een loft vormgegeven.

Overzicht

Voor we alle mooie onderdelen van dit huis van dichtbij gaan bekijken, vragen we je om even een overzichtsfoto van het huis rustig in je op te laten nemen. Je ziet een heerlijke hoge en lichte ruimte waarin, met mooie grijze en witte tinten veel diepte en sfeer is aangebracht. En wat ook duidelijk mag zijn is dat de bewoners van dit huis liefhebbers zijn van kunst en design. Het is voor ons nu al een geslaagd project!

Eetkamer

In een loft zijn eigenlijk geen zelfstandige ruimtes, maar voor het gemak spreken we hier maar even van de eetkamer. Een zelfstandige plek in het huis is het zeker geworden. Een grote en robuuste tafel is een grote ruimte als deze een must. Er staan nu acht stoelen opgesteld, maar je kunt hier met gemak twaalf personen kwijt aan de tafel kwijt. Gezellig dineren met vrienden in een schitterende omgeving is hier mogelijk. De designlampen boven de tafel zorgen naast een mooie verlichting vooral ook voor heel veel sfeer. De draaibare open haard kan de gezelligheid en de sfeer nog verder verhogen. En als de gasten zich naar de woonkamer gaan begeven dan hoeft de haard alleen maar meegedraaid te worden.

Ontspannen in stijl

De woonkamer is eigenlijk een lounge die met heel veel stijl is ingericht. De beige-grijze kleuren zorgen voor een fantastische sfeer, waarin je heerlijk kunt ontspannen. En in deze zeer moderne ruimte zorgt een schitterende vleugel voor een heel klein klassiek randje. Reken ook maar dat de akoestiek in dit huis erg mooi is, met de juiste pianist moet het de muziek dan ook fantastisch klinken.

Overweldigende keuken

Een blik op de keuken is overweldigend. We zagen eerder al de grote eettafel en een goede gastheer of gastvrouw bereid een heerlijk diner natuurlijk zelf. Koken in een ruimte als deze, kan niet anders dan leuk zijn. Wat een weelde en luxe straalt deze keuken uit. Een bijzonder ontwerp dat je op de meubelboulevard niet in deze vorm kunt vinden.

Klein universum

De slaapkamer, die zich op de bovenverdieping bevindt, lijkt wel een klein universum met het prachtige blauwgeverfde schuine plafond. Een groot wit vlak vormt de zon, terwijl schitterende hangende lampen de planeten verbeelden. Of zijn we nu toch een beetje te ver doorgeschoten in de interpretatie van deze ruimte? Reken in ieder geval maar dat je hier heerlijk kunt slapen!

Artistieke badkamer

De badkamer is misschien nog wel artistieker als het gaat om stijl, dan de andere ruimtes in het huis. De kleurstelling geeft een erg fris en opgewekt gevoel en dat wordt door de planten alleen nog maar meer versterkt. En dan hebben het nog niet gehad over de grote spiegelwand: die doet de ruimte nog groter lijken dan die al is.

Werkkamer

Op de bovenverdieping vinden we ook nog een hele mooie open werkkamer. Een zeer inspirerende plek als het om werk of studie gaat.

Al bij het zien van de eerste foto waren wij verkocht. We hopen dat dit ook voor jou geldt! Als je nog meer inspiratie op het gebied van een loft op wilt doen, dan moet dit project ook bekijken.

Ook zo onder de indruk van dit project? Laat ons weten wat je er van vindt!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!