Plezier en rust in een schitterende woning | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Plezier en rust in een schitterende woning

Stoa. Stoa.
Rustieke spa's van Stefani Arquitetura Rustiek & Brocante
Loading admin actions …

Hoeveel woningen hebben niet een grote tuin die niet volledig benut wordt. Soms is het niet meer dan een lege ruimte waar je een droomtuin van zou kunnen maken. Vandaag laten we je een woning in noorden van Brazilië zien die alles in huis heeft om je te inspireren. Met zijn 55m² is de binnenplaats van deze villa echt een ruimte waarin je als bewoner je fantasieën kunt uitleven. We nemen je mee op een wandeling door dit woonpaleis. Kijk snel met ons mee en doe zelf de nodige inspiratie op!

Oud en nieuw

De patio zag er slecht uit, het oude gebied was decennia geleden een fijne plek om te vertoeven, maar nu is er geen mens meer die zich er graag ontspant. Het zwembad ging steeds meer achteruit. Vuil water was een reden dat zwemmen niet meer mogelijk was. Omdat deze buitenruimte er steeds slechter uit ging zien raakte deze tevens in onbruik. Maar recentelijk hebben de bewoners een aantal veranderingen laten doorvoeren die deze recreatiezone weer in zijn oude glorie hersteld hebben. 

Nieuwe look

We zien hier de nieuwe look van de buitenruimte. Alles heeft een update gehad waardoor de plek weer een zalig oord van ontspanning is. Let eens op het nieuwe zwembad, dat ziet er een stuk moderner uit dan het vorige. Ook het terras is veranderd en er is zelfs ruimte voor een stukje gazon; heerlijk om op te zonnen in de zomer.

Eetkamer

Brazilianen zijn mensen die genieten van gezelligheid en de ontmoeting met familie en vrienden. Voor de meeste mensen in Brazilië is de zomer een feest van buiten zijn en genieten van de tuin. Een dagsluiting in de tuin is de volmaking van de dag. Maar dan moet je natuurlijk wel beschikken over een geschikte locatie waarin comfort, veiligheid, goede verlichting en functionaliteit een centrale rol spelen. In deze aan de tuin grenzende eetkamer komt door de open deuren het beste van binnen en buiten samen: frisheid en huiselijkheid. Gezellig samen dineren is een groot goed voor de bewoners van deze woning.

Openheid

Voor de update van de buitenruimte vermeed de familie de patio zoveel mogelijk. Maar nu doet deze duidelijk weer dienst als recreatiegebied. Vanuit de eetkamer hebben we een mooi zicht op deze buitenruimte. Het mooie van deze renovatie is dat binnen en buiten nu veel meer een geheel vormen. Let maar eens op het donkere hout, dat verbindt binnen en buiten op een schitterende wijze, waarbij een ongekende openheid en transparantie word bereikt in het interieur. De familie is er met recht trots op. Buiten beschikken de bewoners tevens over een mooi pergola, waardoor ze beschutting hebben tegen de Portugese zon. Zo is deze patio een fijne plek voor de familie om te vertoeven. Samen met een expert ontwerp je snel je eigen eetkamer. 

Zwembad

Het resultaat is een schitterende recreactieruimte waar je echt niets tekort komt. Het pad verbindt het huis met de patio, dit bestaat uit gele Caxambu stenen en keizels. Daarboven zien we een muur van groen en wijnstokkken, deze zorgen voor een uitbundige natuurlijkheid en geven tevens beschutting voor nieuwsgierige ogen. Je voelt je hier echt in tune met de natuur. Als de avond gevallen is wordt de tuin verlicht door reflectoren met amberkleurige PAR 38 lampen. Meer mooie ideeën voor de tuin vind je hier

Jacuzzi

Een van de belangrijkste eisen wat het zwembad vervangen door een jacuzzi. De hoofdreden hiervoor was dat de laatste minder onderhoud verlangt. Daarbij past de jacuzzi, bekleed met hout, zeer mooi in het totaal plaatje. Het moderne comfort, zeker vanwege de bubbelfunctie, maakt deze jacuzzi tot een topstuk van de patio.

Tot zover de tour door de villa, we hopen dat je net zo enthousiast bent als wij. Blijf ons volgen voor meer trends en woonideeën. 

Deze daken zijn bijzonder cool. 

Wat vind je van deze woning? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!