Ultramoderne, open woning | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Ultramoderne, open woning

Stoa. Stoa.
Moderne huizen van puschmann architektur Modern
Loading admin actions …

De woning die we je vandaag laten zien is ultramodern en open. Een huis geschikt voor het plezier van de bewoners, zodat ze er naar hartenlust van kunnen genieten. Het project telt twee verdiepingen, twee garages, een terras en eigenlijk te veel om op te noemen. Wil je een leuke rondleiding door de woning en je laven aan alle leuke dingen die deze moderne woonstee te bieden heeft? Kijk dan snel met ons mee en laat je inspireren!

Strak

Kun jij geloven dat het hier gaat om een geprefabriceerd huis? Het is een pand dat zo goed en mooi ontworpen is dat het onze verbeelding prikkelt. Het fijne van een prefab woning is het feit dat ze zo snel klaar zijn, want ze worden als een puzzel op locatie in elkaar gezet. De onderdelen van deze puzzel worden al in de fabriek gemaakt, zodat de bouwtijd bij dit type huis bijzonder kort is. Het kleurenpalet is kracht en minimalistisch: zwart en wit. Dit schema zorgt voor een elegante look die we steeds vaker in de moderne architectuur tegenkomen. Het prefabhuis is ook vanwege de relatief lage kosten een geliefde bouwvorm. Zelfs op het gebied van energiebesparing en ecologisch wonen scoort het prefab huis hoogt. Nu we de gevel zien zijn we ook overtuigd van de schoonheid van de woning.

Andere hoek

De afmetingen en look van de woningen overtuigen direct. Je krijgt echt het gevoel dat de woning een geheel eigen persoonlijkheid heeft. Een ruimte woning vol luxe en modern comfort, dat is wat de meeste moderne families deze dagen zoeken. De good looks van deze prefab woning werken als een magneet op huizenjagers in de wijde omgeving. Meer mooie ideeën voor je woning kun je hier vinden. 

Scandinavisch

We bevinden ons hier in het Scandinavische interieur vol mooie witte, lichte en frisse looks. De sober lay-out van de muren zorgt voor een illusie van extra ruimtelijkheid. De ruimte lijkt nu dus veel groter en je dat merk je ook in je beleving van de ruimte. We genieten van het Scandinavisch minimalisme, dat al zoveel jaren onze interieur bepaald heeft. Wat een relaxte look heeft dit interieur! Samen met een expert ontwerp je al snel je eigen droomwoning! 

Overloop

De deuren en de trap hebben de houten look waaraan wij de Scandinavische stijl kunnen herkennen. Deze overloop is een gebied waar veel aandacht besteed is aan de lichtval, deze zorgt voor een ontspannen ambiance en woonbeleving. De verschillende slaapkamers grenzen aan deze ruimte die worden verwarmd met gast condensatieketels. Ook zijn er praktische elektrische grodijnen, verwarming en verlichting aangebracht, zodat de sfeer in de kamers optimaal is. Het is een milieuvriendelijk huis omdat er een centraal ventilatiesysteem actief is dat samenwerkt met een warmteterugwinningssysteem. Deze technolgie wordt door het gehele huis gebruikt waarmee de woning een ecologische karakter heeft.

Woonkamer

Het open ontwerp van het huis zorgt ervoor dat de lucht vers is en je daarbij een gevoel van vrijheid ervaart. De verschillende ruimtes: woon-, eetkamer en keuken vormen de sociale vertrekken van de woning waarin de sfeer door de relaxte lay-out van het interieur volkomen harmonieus is. Ook hier heersen het wit en het hout, waardoor die Scandinavische twist de boventoon voert. Daarbij oogt de woning schoon en fris. De bank in de L-vorm zorgt voor een fijne plek om te zitten, terwijl de planten voor de natuurlijke inbreng zorgen. Lekker genieten met z´n allen van een gezellige tijd is in deze woning absoluut geen probleem!

Grote tuin

De grote tuin is een droom van vele mensen. Vooral omdat je in deze buitenruimte extra geniet van de frisse lucht en het zonlicht. Familie en vrienden vinden het altijd erg leuk om in de zomer op bezoek te gaan als er een grote tuin is waarin genoten kan worden van een BBQ. Heb jij een stukje grond waar nu nog tegels op liggen? Maak er gewoon een mooie tuin van, dan weet je zeker dat je in de zomer een ideale plek tot je beschikking hebt. Buiten een bank of tafel plaatsen is een veel geziene aanpassing aan de buitenruimte. Zo geniet je meer van je tuin.

Deze moderne woning was ooit een boerderij. 

Wat vind je van deze woning? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!