Watkostbouwen.nl voor professionals

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Watkostbouwen.nl voor professionals

Johan van Dijk Johan van Dijk
villa's en appartementen in Waalre en Valkenswaard:   door watkostbouwen.nl ,
Loading admin actions …

Bij homify zorgen we er graag voor dat particulieren alle informatie kunnen vinden die ze nodig hebben voor bijvoorbeeld een nieuw huis, een nieuwe inrichting of een nieuwe tuin. Dat neemt echter niet weg dat we ook graag professionals wat verder op weg willen gaan helpen! Watkostbouwen.nl is namelijk ook een bedrijf dat architecten, aannemers en andere professionals een handje kan helpen. En waarom zou je daar als onderneming dan niet je voordeel mee gaan doen? Wij helpen je daarmee zeker een eind op weg en ook voor particulieren kan het zeker geen kwaad om even mee te kijken en zo meer over deze interessante website te weten te komen.

Het berekenen van de kosten

Bereken uw (ver)bouwkosten:  Huizen door watkostbouwen.nl ,
watkostbouwen.nl

Bereken uw (ver)bouwkosten

watkostbouwen.nl

Het berekenen van de kosten van een (ver)bouwproject is voor veel mensen niet het meest leuke onderdeel, maar het is uiteraard wel zeer essentieel. En als we dit vanuit het perspectief van de professionals bekijken dan is het van groot belang om te weten hoe de prijs moet worden berekend, ook om te zien wat je eigen winstmarge is. Surf daarom eerst maar naar Watkostbouwen.nl om te zien wat er allemaal mogelijk is. Meld je eerst aan om met het programma op de website aan de slag te kunnen gaan.

Voor professionals!

Bereken uw (ver)bouwkosten:   door watkostbouwen.nl ,
watkostbouwen.nl

Bereken uw (ver)bouwkosten

watkostbouwen.nl

Juist op de foto die je hier kunt zien staat duidelijk uitgelegd wat de meerwaarde van Watkostbouwen.nl voor jou als professional kan zijn. Voor bijvoorbeeld architecten is het heel handig om op deze manier richting de opdrachtgever alvast een (financieel) raamwerk te kunnen presenteren. Het kan ook andersom: de opdrachtgever kan in hetzelfde programma zijn of haar wensen aan gaan geven en een architect kan vervolgens met de uitwerking daarvan aan de slag gaan. 

Alle ruimtes die je maar kunt bedenken

Bereken uw (ver)bouwkosten:   door watkostbouwen.nl ,
watkostbouwen.nl

Bereken uw (ver)bouwkosten

watkostbouwen.nl

Waar de een genoegen neemt met een bescheiden woning met een woonkamer, keuken, badkamer en twee slaapkamers, wil de ander juist een grote villa die van alle gemakken is voorzien. Op het gedeelte van de website dat hier zichtbaar is, kun je zien dat je uit allerlei verschillende ruimtes kunt kiezen en daar ook vast aan kunt geven hoe groot die moeten gaan worden. Voor architecten ook een zeer handig hulpmiddel om richting de opdrachtgever een globale schatting van het geheel te kunnen gaan geven.

Regionale mogelijkheden

Bereken uw (ver)bouwkosten:   door watkostbouwen.nl ,
watkostbouwen.nl

Bereken uw (ver)bouwkosten

watkostbouwen.nl

Nog zo’n leuke handigheid van de website is dat er rekening wordt gehouden met de regionale mogelijkheden, zowel in Nederland als België! Zoals je vast wel weet kunnen de prijzen per regio nogal verschillen en het is uiteraard handig om daar van tevoren goed op voorbereid te zijn. Voor particulieren trouwens ook een handig trucje om te zien of het een in een andere stad of provincie in de buurt wat goedkoper is om een nieuw huis te laten bouwen!

Woonkamer als voorbeeld

Bereken uw (ver)bouwkosten:   door watkostbouwen.nl ,
watkostbouwen.nl

Bereken uw (ver)bouwkosten

watkostbouwen.nl

Heb je behoefte aan een voorbeeld van een willekeurige ruimte? Laten we dan eens kijken naar een woonkamer in de regio Amsterdam! Je kunt gelijk alle opties qua inrichting ook al invullen! Ideaal om richting opdrachtgevers als duidelijke tool te gebruiken waarmee je ze meer duidelijkheid kunt verschaffen. En het kan voor jouzelf ook zeer zeker een efficiënte manier van werken betekenen!

Het eindresultaat: een schitterend huis

Waalre villa S  :   door watkostbouwen.nl ,
watkostbouwen.nl

Waalre villa S

watkostbouwen.nl

Als je in de ontwerpfase zit dan is het eindresultaat nog wel een eindje weg. Maar uiteraard is dat wel iets dat je als uitgangspunt moet nemen. Je ziet hier alvast een fraai voorbeeld op de foto! En niet alleen voor architecten is Watkostbouwen.nl een ideale website, dit geldt zoals we eerder ook al hebben vermeld zeker voor aannemers en andere experts. Doe er dus zeker je voordeel mee! En wil je nog meer lezen over de site? Neem dan ook hier een kijkje! 

Wat vind jij van deze website? We horen het graag! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten,

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!