De leukste huizen onder de € 100.000,-!

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

De leukste huizen onder de € 100.000,-!

Johan van Dijk Johan van Dijk
 Huizen door Cabana Arquitetos,
Loading admin actions …

Een leuk en betaalbaar huis vinden valt niet altijd mee. Vooral de laatste jaren is het een grote drukte op de huizenmarkt en moet je het slim spelen als je een huis voor een scherpe prijs wilt krijgen. Maar er zijn gelukkig zeker de nodige betaalbare projecten te vinden. De woningen die we je nu gaan laten zien kunnen allemaal voor een bedrag onder de € 100.000,- gebouwd worden. Houd er wel even rekening mee dat de kosten van de aankoop van grond en eventuele andere extra’s daarbij niet inbegrepen zijn. Desalniettemin kun je met dit inspirerende overzicht natuurlijk heel erg goed uit de voeten. Ga er dan ook maar even lekker voor zitten!

Vakantiestemming

We hebben de leukste huizen uit zowel binnen- als buitenland voor je opgezocht. We beginnen met dit exotische onderkomen in Brazilië dat je gelijk in de vakantiestemming brengt. Dit huis is erg energievriendelijk ontworpen door de architect en is voor ongeveer € 77.000,- aan te schaffen. Het ziet er wel erg aantrekkelijk uit om hier wat dagen door te gaan brengen…

Inspirerende prefab

 Huizen door NOEM,

Prefab woningen zijn ook exemplaren die je doorgaans (ver) onder de € 100.000,- aan kunt schaffen. In dit geval is het een huis dat je op elke willekeurige plek neer kunt zetten. Lekker op een zonnig eiland, maar ook in de Nederlandse bossen of in de buurt van het strand zeker geen vervelend onderkomen.

Brazilië

Wederom gaan we even weer een kijkje nemen in Brazilië voor wederom een fraai onderkomen. Wist je dat dit omgerekend zo’n € 66.000,- kost? Geen geld voor een dergelijk onderkomen! Oké, we geven toe dat het hier misschien wat duurder uit zal gaan pakken, maar desondanks is dit natuurlijk een fantastisch huis voor een scherpe prijs. De fraaie combinatie van modern met rustieke elementen door het toevoegen van hout spreekt ons heel erg aan.

Met je huis op reis

Met je huis op reis? Daarvoor hoef je niet altijd een caravan of camper te gebruiken, want zo’n fraaie prefab woning als deze kan ook relatief gemakkelijk worden verplaatst. En is het geen plaatje om te zien? Zeker als je niet zo groot hoeft te wonen, dan kan een huis als dit ideaal zijn! Heerlijk genieten van de vrije natuur en de ruimte en om de prijs hoef je je zeker niet druk te maken.

Adembenemend wonen

Vaak proberen we om je zoveel mogelijk Nederlandse projecten te laten zien, maar ook hier nemen we graag een kijkje over de grens. Dit Braziliaanse huis kost ongeveer € 45.000,- en is een schitterend voorbeeld van adembenemend wonen. Waan je een ware koning of koningin van de bergen op deze manier! Stel je toch eens voor dat je iedere ochtend met dit uitzicht je koffie kunt drinken…


Op Nederlandse bodem

Achtergevel:  Terras door TS architecten BV,

Na al die verre uitstapjes willen we je ook een betaalbaar huis op Nederlandse bodem laten zien. Deze uitbreiding heeft ook zeker minder dan € 100.000,- gekost en heeft dit huis op zeer aangename wijze verfraaid. Heerlijk om te zien hoe modern en traditioneel hier op een schitterende wijze in elkaar overlopen.

Je gelooft je ogen niet!

Je gelooft je ogen niet als we je vertellen dat dit huis maar € 16.000,- is… De rest van al je dromen mag je daarbij zelf in gaan vullen!  

Nog een betaalbare aanbouw

uitbreiding woonhuis Maarn:  Huizen door Richel Lubbers Architecten,
Richel Lubbers Architecten

uitbreiding woonhuis Maarn

Richel Lubbers Architecten

Ben je tevreden met je huis, maar wil je iets meer ruimte? Deze betaalbare aanbouw van dit huis in het Utrechtse Maarn is dan ook geknipt voor jou!  

De allergoedkoopste

We eindigen dit leuke overzicht met de allergoedkoopste woning die we konden vinden. Het is dan wel een container, maar hij kost maar € 8.000,-! Dat is toch geen geld? En ben je toch wel benieuwd naar wat meer info over een aantal van deze betaalbare woningen? Zorg dan zeker dat je dit artikel niet mist!

Welk huis is jouw favoriet? We zijn benieuwd! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten,

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!