De kleuren van lente en zomer 2019!

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

De kleuren van lente en zomer 2019!

Johan van Dijk Johan van Dijk
Lente zomer kleuren:   door Pure & Original,
Loading admin actions …

Elk seizoen kent z’n eigen kleuren: het frisse groen van het voorjaar, het donkere groen van de zomer, de kleurenpracht die de herfst brengt en met een beetje geluk het wit van de sneeuw in de winter. Als we naar de lente en de zomer van 2019 gaan kijken, dan zijn er een aantal leuke en warme kleuren die er echt uitspringen. De specialisten van Pure & Original uit Lelystad zijn absoluut de moeite van het bekijken waard. Warme en aardse tinten kunnen er voor zorgen dat jouw interieur helemaal volgens de laatste mode wordt geverfd. Uiteraard vertellen we je daar graag meer over en laten we de meest fraaie kleuren zien.

Aardse tinten

Zachte poedertinten in roze, rood, geel en grijs:  Muren & vloeren door Pure & Original,
Pure & Original

Zachte poedertinten in roze, rood, geel en grijs

Pure & Original

Voor we aan de beschrijvingen van de diverse kleuren gaan beginnen, willen we je door enkele foto’s gewoon even laten genieten van de fraaie aardse tinten. En zo’n plaatje als deze kan je ook gelijk laten zien dat terracotta daarvoor zeker de inspiratiebron is geweest. Erg leuk om te combineren met mooie tropische bladeren. Zo haal je het hele jaar door de zomer in huis. Zoals je ziet is het ook uitstekend met geel te combineren.

Frisse bloemen

Een fris boeket ter inspiratie voor de nieuwe lente zomer 2019 kleuren:  Muren & vloeren door Pure & Original,
Pure & Original

Een fris boeket ter inspiratie voor de nieuwe lente zomer 2019 kleuren

Pure & Original

Frisse en sprankelende bloemen vormen een aangename aanvulling op de tropische bladeren die net al voorbij zijn gekomen. De roze en aardse tinten komen ook op deze foto weer duidelijk naar boven. Als je dat alles misschien toch net iets te vrouwelijk vindt, dan kun je daarmee zeker gaan spelen. De volgende kleuren van Pure & Original kunnen je dat op zeer goede wijze laten zien. 

Licetto!

Kleurencombinatie van grijs met stoer roze, fris wit, geel en een paars accent:  Muren & vloeren door Pure & Original,
Pure & Original

Kleurencombinatie van grijs met stoer roze, fris wit, geel en een paars accent

Pure & Original

Licetto is de specifieke lente- en zomerlijn van Pure & Original en komt in allerlei fraaie warme en aardse tinten. Licetto Chalky Coral is een zachtroze tint die je gelijk in mediterrane sferen doet wanen. Wil je het toch iets lichter hebben? Dan is de Licetto Soft Flamingo een uitstekende keuze. Toch liever een beetje meer ivoor of wil je juist contrast aanbrengen in combinatie met roze? De Licetto Calm is dan een uitstekende keuze. Wil je nog meer contrasten creëren? Kijk dan nog eens goed naar deze foto!

De kleuren op een rijtje

Pure & Original lente zomer kleuren 2019:  Muren & vloeren door Pure & Original,
Pure & Original

Pure & Original lente zomer kleuren 2019

Pure & Original

Ben je in bijvoorbeeld de bouwmarkt verzot op al die verschillende voorbeelden van kleuren die er op het gebied van verf te vinden zijn? In dit geval hebben we een aantal kleuren op een rijtje gezet waar de warmte ook weer vanaf spat. Vooral de Dusty Lavender is er eentje waarmee je een heel erg dynamisch interieur kunt gaan creëren.

De dynamiek van Licetto Coral

Toon in toon roze schakeringen met koraal rood accent:  Muren & vloeren door Pure & Original,
Pure & Original

Toon in toon roze schakeringen met koraal rood accent

Pure & Original

Licetto Coral komt bij de verfspecialisten uit Lelystad in verschillende uitvoeringen. Een goed idee om hiermee een ‘ton sur ton’, ofwel verschillende uitvoeringen van dezelfde kleur, in je interieur aan te gaan brengen. Roze en rode accenten bepalen hier het beeld. Dit is uitstekend te combineren met witte meubels of juist met houten stoelen, tafels en dergelijke. Voor een modern interieur lijkt het misschien in eerste instantie minder geschikt, maar reken maar dat je het ook daar uitstekend toe kunt gaan passen.

Oranje tinten

Rood, roze, grijs en oranje kleurcombinaties voor een krachtige look:  Muren & vloeren door Pure & Original,
Pure & Original

Rood, roze, grijs en oranje kleurcombinaties voor een krachtige look

Pure & Original

Na veel roze tinten, sluiten we het rijtje af met de meer oranje tinten. Misschien wel iets gewaagder, maar zeker geen minder goed idee! Ook hiermee haal je de warmte op uitstekende wijze in huis. Met de Licetto Coral-lijn is oranje heel erg goed te combineren. Ben je nu snel geneigd om de kwasten en verfrollers ter hand te gaan nemen of geef jij een schilder de opdracht om hiermee aan de slag te gaan? Wellicht is het een goed idee dat je dan dit artikel ook nog even gaat lezen zodat je uitstekend voorbereid aan de slag kunt gaan.

Welke kleur is jouw favoriet? Wij horen het graag! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten,

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!