Huiselijkheid op de werkvloer! | homify

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Huiselijkheid op de werkvloer!

Johan van Dijk Johan van Dijk
Kantoor van YBB Architecture Amsterdam
Loading admin actions …

Een tijdje geleden lieten we je wat zien van het fraaie werk van de architecten van YBB Architecture Amsterdam. Hun ontwerpen voor bedrijfsgebouwen spraken zo tot de verbeelding dat we besloten hebben om hier nog een artikel aan te wijden. Het uitgangspunt is daarbij huiselijkheid op de werkvloer. Het kan als prima voorbeeld dienen voor jouw werk! Want tijdens het werken is het toch ook wel fijn dat jij en je collega’s zich een beetje thuis voelen. Ga er daarom meer even lekker voor zitten om je hierdoor heerlijk te laten inspireren!

Woonkamer of kantoorgebouw?

Bij de eerste foto komt gelijk de vraag naar boven of het een woonkamer of een kantoorgebouw betreft. Uiteraard weten we dat dit een bedrijfsruimte is, maar er is alles aan gedaan om juist deze plek op een woonkamer te laten lijken. Lekker om in je pauze even op de bank neer te ploffen, een boek te pakken zodat je een stukje kunt lezen of juist even je zinnen wilt verzetten door tv te kijken. Ook goed voor je lichaam om even van die bureaustoel af te komen en even te kunnen relaxen op de bank! Dat zou bij meer bedrijven het geval moeten zijn. 

Kleur

Heel veel bedrijfsruimtes vallen op door een interieur dat erg inspiratieloos is ingericht en vaak speelt kleur daarbij een erg bescheiden rol. Dat is hier zeker niet het geval! De gekleurde stoelen rond de grote vergadertafel/eettafel geven gelijk een extra dynamiek aan deze ruimte. De gedichten op de muren maken het nog leuker en ook zo’n verhoogd zitje zorgt dat je hier lekker ontspannen kunt gaan zetten. Ideaal om die werkstress even aan de kant te kunnen zetten!

Nog een woonkamer!

We lieten je in dit pand net al een hoek zien die ingericht was als woonkamer en we komen er nu nog eentje tegen! Ook weer zo’n plekje om je vingers bij af te likken. Juist de aandacht voor details (zoals een leuk oud kleedje op de vloer en een tafeltje met daarop een grote bos bloemen maken de sfeer helemaal compleet. Thuiskomen is het woord dat bij ons naar boven komt als je naar deze foto kijkt. 

Pantry

Een pantry voor de koffie en thee mag natuurlijk in geen enkel bedrijfsgebouw ontbreken. En kies dan zeker niet voor het meest saaie aanrechtblad dat je kunt vinden, maar investeer een beetje in design en kleur! Dat is op deze plek zeker gelukt. En het ziet er ook echt uit als zo’n hoekje waar je tussen het werken door even kunt overleggen of gezellig bijpraten.

Fruit op tafel!

Renovatie kantoorpand Amsterdam Moderne kantoor- & winkelruimten van YBB Architecture Amsterdam Modern
YBB Architecture Amsterdam

Renovatie kantoorpand Amsterdam

YBB Architecture Amsterdam

Soms zit het toevoegen van huiselijkheid in bijvoorbeeld een kantoorpand in hele kleine details. Neem nou de schaal met fruit op tafel die je hier kunt zien. Fijn om even gezond van te kunnen snoepen en zo’n fruitschaal geeft echt het idee dat je thuis bent. En zoals je al vaker bij het werk van YBB Architecture Amsterdam hebt kunnen zien, is er ook aan de verlichting heel veel aandacht besteed. Dat zou je thuis ook doen, dus waarom niet op het werk?

Je eigen kast

Renovatie kantoorpand Amsterdam Moderne kantoor- & winkelruimten van YBB Architecture Amsterdam Modern
YBB Architecture Amsterdam

Renovatie kantoorpand Amsterdam

YBB Architecture Amsterdam

Op je werk is het fijn dat je een plek hebt voor je eigen spulletjes. Zeker bij flexwerken is het aangenaam dat je een goede plek hebt om je eigen materialen op te kunnen bergen. En zo’n kast die je ook in de slaapkamer tegen zou kunnen komen, zorgt ook dat de huiselijkheid duidelijk aanwezig blijft. Een uitstekend idee dat wederom het onthouden waard is. En ben je ondertussen een beetje vergeten wat voor werk we eerder van deze experts lieten zien? Kijk hier dan nog even terug! 

Hoe zou jij het wat huiselijker op je werk maken? We laten je het hier zien! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!