Een zeer bijzondere moderne woning | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een zeer bijzondere moderne woning

Johan van Dijk Johan van Dijk
Moderne huizen van P11 ARQUITECTOS Modern
Loading admin actions …

Moderne woningen, je kunt ze in allerlei soorten en maten vinden. Van heel groot tot heel klein en van een zuiver modern huis tot een moderne woning met invloeden van andere stijlen. De grote woning die we nu gaan bekijken is zo’n modern huis waar ook andere stijlen terug te vinden zijn. Op een zeer bijzondere manier en dat heeft ook zeker iets te maken met de inrichting en de manier waarop de tuin is aangelegd. Benieuwd geworden hoe alles er uit is komen te zien? We zullen dit project van de architecten van het Mexicaanse P11 uitgebreid gaan bekijken.

Strakke vormen en natuurlijke materialen

Foto’s van huizen in de schemering hebben altijd een extra romantisch tintje. Dat is ook zeker het geval bij deze grote woning. Je ziet de moderne, strakke vormen van het huis, maar het zachte karakter van hout en natuursteen wordt ook direct duidelijk. Een eclectische voorgevel die de interesse wekt. De schitterende subtropische omgeving werkt daar natuurlijk ook aan mee. Een palmboom in de tuin is vrijwel altijd een teken van lekker weer. En in Mexico is over het algemeen aan mooi weer geen gebrek.

Bijzonder zwembad

Dit huis is zelf groot, maar ook de tuin heeft een imposant oppervlakte. Een van de bijzondere oplossingen is dan ook het smalle, maar zeer lange zwembad. Ideaal om baantjes in te kunnen trekken en aan de conditie te kunnen werken. Maar de verdere aanleg van de tuin is ook erg bijzonder. Het is een zeer natuurlijk geheel en dat vormt een hele mooie harmonie met de witte kleuren en strakke vormen die je vanaf deze plek van de woning kunt zien.

Natuurlijk

Het pad naar de voordeur laat vooral de meer natuurlijke kant van het huis zijn. Afgezien van de rechte vormen, doet het geheel landschappelijk en Mediterraan aan. Een zeer geslaagde eclectische stijl, die de belangstelling naar het interieur alleen nog maar groter maakt.

Boom

Het interieur biedt hetzelfde beeld dat ook buiten al te zien was. Moderne en natuurlijke elementen die in een schitterende harmonie samenkomen. Neem nou de boom die in de woonkamer geplaatst is. Een hele mooie manier om groen in huis te brengen! Marmer op de vloer en een zeer fraaie natuurstenen muur achter de eethoek, verhogen het rustieke gevoel. De moderne meubels zorgen op hun beurt weer voor een eigentijdse tegenhanger. En dan hebben we het fantastische uitzicht op de tuin vanaf de bank nog, wie wil dat nou niet!

Hoogte

We bekijken de woonkamer en de eetkamer nog een keer. Pas nu valt op hoe mooi er met hoogteverschillen gewerkt is. Door boven de woonkamer een hoger plafond te gebruiken ontstaat een mooie afscheiding tussen de woonkamer en de eetkamer, zonder dat daarvoor een muur gebruikt hoeft te worden.

Hoogtepunt

Op het gebied van stijl is er één plek in het huis dat zeker een hoogtepunt genoemd mag worden: de keuken. De stijl die hier gehanteerd is valt moeilijk onder woorden te brengen, maar ziet er fantastisch uit. En dat geldt ook zeker voor de grote hoeveelheid ruimte die er in de keuken is. Hier kan een zeer uitgebreide Mexicaanse maaltijd bereid worden!

Trap

De trap is ook een mooi voorbeeld van een moderne vormgeving met natuurlijke materialen. En in dit geval ook nog eens met een minimalistisch randje.

Ontspannen

We nemen op het terras afscheid van dit huis. Deze aangename plek is vooral bedoeld om te ontspannen. Dat zal voor de bewoners van dit huis vast ook geen enkel probleem zijn. Nog een lekkere cocktail en een avond in deze tuin kan niet meer stuk.

Benieuwd geworden naar meer bijzondere combinaties van moderne en natuurlijke elementen? Dan ben je bij dit huis ook aan het juiste adres!

Is moderne architectuur met natuurlijke elementen iets voor jou? Laat ons weten wat jij hier zo aantrekkelijk aan vindt!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!