De 9 inspirerende trendkleuren van 2019 voor jouw muren! | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3688:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

De 9 inspirerende trendkleuren van 2019 voor jouw muren!

Johan van Dijk Johan van Dijk
2019: A Think Space Moderne slaapkamers van Dulux UK Modern
Loading admin actions …

Ben je van plan om voor de zomer echt los gaat barsten de muren in jouw woonkamer of een andere ruimte in je huis nog even van een nieuw kleurtje te voorzien? Dan moet je zeker even weten wat de 9 inspirerende trendkleuren van 2019 zijn! Wij hebben deze kleuren voor jou op een rijtje gezet, uiteraard aan de hand van de meest inspirerende voorbeelden waarvoor meerdere ruimtes in diverse huizen model hebben gestaan. Doe hier dus lekker je voordeel mee!

Blauw

Blauw blijft een tijdloze kleur en mag je ook in 2019 weer gerust op de muur gaan schilderen. En voor iedereen die nou geneigd is om dit toch ook uit te gaan besteden: kijk gelijk even of je bij ons een schilder kunt vinden die voor jou aan de slag kan gaan!

Geel

Ook geel is nog steeds niet uit de mode. Sterker nog: denk er ook eens over na om dit met blauw te gaan combineren! Op die manier kies je voor een combi die helemaal hip is onder de trends van 2019. En zeg nou zelf: het zorgt er zeker voor dat het een vrolijke bedoening kan worden bij jou thuis.

Terra

Italy - Todi - Resin floor, BioMalta Moderne gangen, hallen & trappenhuizen van Marcello Gavioli Modern
Marcello Gavioli

Italy – Todi – Resin floor, BioMalta

Marcello Gavioli

Aardse kleuren zijn helemaal hip. Terra, de naam zegt het natuurlijk al, is dan de kleur die voor jouw muur heel erg geschikt kan zijn. Erg leuk ook als je kiest voor een stoere en rustieke benadering van je interieur. Terra roze is trouwens een combinatie die het helemaal is in 2019.

Groen

Fresco kalkverf in de kleur Moonstone Landelijke woonkamers van Pure & Original Landelijk
Pure & Original

Fresco kalkverf in de kleur Moonstone

Pure & Original

Groen blijft een kleur die prima in het interieur, en dan met name op de muren, toe te passen is. Maar kies wel voor een leuke pastelbenadering zoals je op de foto kunt zien. Voor zowel rustieke, klassieke als moderne interieurs een uitstekende keuze! 

Spiced honey

A Bedroom Space to Think in. Moderne slaapkamers van Dulux UK Modern
Dulux UK

A Bedroom Space to Think in.

Dulux UK

Sommige kleuren hebben een hele specifieke naam meegekregen en diverse verffabrikanten wereldwijd hebben ‘spiced honey’ aangemerkt als dé trendkleur van 2019. Het aardse blijkt ook weer uit deze kleur. Erg leuk voor de slaapkamer zoals je op de foto kunt zien! En ook heel erg leuk om te combineren met andere aardse tinten.

Fluweelachtige verf

Marrakech Walls in de kleur Country Blue Landelijke woonkamers van Pure & Original Landelijk
Pure & Original

Marrakech Walls in de kleur Country Blue

Pure & Original

In dit geval hebben we het niet over een specifieke kleur, maar wel over de wijze waarop de verf aangebracht kan worden. Fluweelachtige verf is namelijk helemaal trending in 2019. Eigenlijk kun je het met alle kleuren gebruiken die hier genoemd worden. Kijk daarbij ook zeker wat de experts van Pure & Original uit Lelystad op dat gebied te bieden hebben. Bijvoorbeeld door hier een kijkje te nemen!

Oranje

Gang met zicht in bad- en slaapkamer Moderne gangen, hallen & trappenhuizen van Architect2GO Modern
Architect2GO

Gang met zicht in bad- en slaapkamer

Architect2GO

Onder de aardse kleuren is oranje ook zeer zeker te rekenen. En kies dan uiteraard voor de wat warmere tinten en niet de kleuren die standaard worden gebruikt als het Nederlands elftal of een andere sportploeg aan het spelen gaat. Je ziet hier hoe fraai oranje de dynamiek in een slaapkamer kan versterken. 

Paars

Paars is zo’n kleur waar je van moet houden. Maar als dat het geval is, dan hoef jij je ook in 2019 zeker niet te schamen dat je deze kleur op de muren gaat aanbrengen. Of je kiest voor een opvallende keuken in deze kleur zoals op de foto. Voor de liefhebbers ook een optie om te onthouden.

Natuurlijk

IXXI Amandelbloesem Van Gogh: modern  door IXXI, Modern
IXXI

IXXI Amandelbloesem Van Gogh

IXXI

De aardse tinten die voorbij kwamen hebben wat natuurlijks. In plaats van één kleur op de muur kun je dan ook zeker kiezen voor een min of meer natuurlijke afbeelding of een dergelijk motief op je behang. Dat past in ieder geval helemaal bij de trends van 2019! We zijn erg benieuwd voor welke kleur jij uiteindelijk gaat kiezen en wensen je succes bij het maken van een keuze. 

Welke kleur is jouw favoriet? We horen het graag! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!