De pareltjes van een architect uit Den Haag

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

De pareltjes van een architect uit Den Haag

Johan van Dijk Johan van Dijk
Havenmeester appartementen:  Meergezinswoning door Archipelontwerpers,
Loading admin actions …

Bij homify kun je heel veel verschillende architecten vinden die in een hele diverse waaier aan stijlen werken. Vandaag laten we je Nederlands werk zien: de moderne architectuur van de experts van Archipelontwerpers. De pareltjes van deze architect uit Den Haag zijn zeer de moeite waard om te bekijken. We geven je daarom graag een selectie van de uiteenlopende projecten die aan de hand van de ontwerpen van deze professionals zijn gerealiseerd. Neem er maar lekker de tijd voor om dit werk te bekijken en wie weet kan het jou inspireren voor je eigen project.

Oud en nieuw

Penthouse Nautilus - Scheveningse Haven:  Prefab woning door Archipelontwerpers,
Archipelontwerpers

Penthouse Nautilus – Scheveningse Haven

Archipelontwerpers

De meeste ontwerpen van Archipelontwerpers die we je gaan laten zien betreffen compleet nieuwe projecten. Maar in dit geval zien we een bestaand industrieel pand dat op fraaie wijze is uitgebreid. De moderne opbouw sluit prachtig aan bij de oorspronkelijke bouw. Een zeer fraai eclectisch beeld is op deze manier ontstaan. En je ziet ook gelijk een penthouse waar je jaloers van wordt!

In de haven

Havenmeester appartementen:  Meergezinswoning door Archipelontwerpers,
Archipelontwerpers

Havenmeester appartementen

Archipelontwerpers

Als je het werk van deze experts gaat bekijken, dan zie je dat ze met grote regelmaat ontwerpen maken voor huizen aan het water. In dit geval zie je een prachtig appartementencomplex dat in de haven van Scheveningen is gerealiseerd. Het uitgangspunt is geweest om bebouwing toe te passen die goed past in deze toch historische omgeving. Maar zoals je misschien wel verwacht van deze experts, is daar ook zeker een modern tintje aan toegevoegd. 

Het Dorp

Flexibele paswoningen ‘Het Dorp’:  Prefab woning door Archipelontwerpers,
Archipelontwerpers

Flexibele paswoningen ‘Het Dorp’

Archipelontwerpers

De oudere lezers kennen vast nog de legendarische televisieactie onder leiding van Mies Bouwman waarbij geld in werd gezameld voor ‘Het Dorp’ in Arnhem. In de loop van de jaren is deze instelling voor gehandicapte mensen vernieuwd. Archipelontwerpers heeft daar ook een bijdrage aan geleverd. We zien hier een woning die zo ontworpen is dat die voor rolstoelgebruikers erg eenvoudig toegankelijk is. Elektrische schuifdeuren bijvoorbeeld! Maar kijk ook zeker even naar de stijl: weer een plaatje om te zien!

Bauhaus

Villa Bliek - Den Haag:  Villa door Archipelontwerpers,
Archipelontwerpers

Villa Bliek – Den Haag

Archipelontwerpers

Bij sommige ontwerpen, zoals hier de Villa Bliek in Den Haag, zie je dat Bauhaus duidelijk als inspiratie is gebruikt. We zien hier een schitterend gelaagd huis. Het verdiepte terras lijkt daarbij wel een moderne variant van een klein Romeins amfitheater. Let verder even op de grote aandacht die er besteed is aan de verlichting: dit huis staat schitterend in het licht. 

Steel Study House I

Steel Study House I:  Terras door Archipelontwerpers,
Archipelontwerpers

Steel Study House I

Archipelontwerpers

Steel Study House I is een fraaie gezinswoning met een prachtige uitstraling. Ook weer zo’n project met veel aandacht voor detail. Let bijvoorbeeld op de trap naar het balkon en de fraaie overkapping die daar is gerealiseerd. En als de schuttingen eenmaal op mooie wijze met beplanting zijn begroeid, is een hele leuke intieme tuin ontstaan.

Steel Study House II

Steel Study House II:  Prefab woning door Archipelontwerpers,
Archipelontwerpers

Steel Study House II

Archipelontwerpers

Als er een nummer 1 is, dan is nummer 2 nooit ver weg. In dit geval zie je Steel Study House II. Een mooie moderne villa waar aandacht voor detail ook weer het devies is geweest. Van de grond is optimaal gebruik gemaakt door de garage onder de woning aan te brengen. En hoewel dit een zeer open ontwerp is met veel ramen (en dus een optimale lichtinval) is de constructie zo gemaakt dat de privacy ook gewaarborgd blijft.

Een kijkje in Huis Cats

We hebben je allemaal exterieurs van huizen laten zien, maar sluiten af met een fraai interieur. In dit geval van Huis Cats. Hier zie je gelijk hoe ontzettend mooi de ontwerpen van Archipelontwerpers ook aan de binnenkant zijn. Wil je nog wat meer van dit fraaie huis bekijken? Dat kan door even door te klikken naar dit artikel! Een mooie gelegenheid om even verder te gaan genieten van al het fraais dat deze specialisten te bieden hebben. 

Welk ontwerp heeft jouw voorkeur? We zijn benieuwd! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten,

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!