Een verrassend modern huis | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een verrassend modern huis

Johan van Dijk Johan van Dijk
Moderne gangen, hallen & trappenhuizen van Susana Camelo Modern
Loading admin actions …

Verrassend, fris, origineel en modern: sommige huizen kunnen zo’n gevoel bij je opwekken. We hopen dan natuurlijk ook dat jij er net zo over denkt als wij dat doen. Maar hoe komt het dat wij een bepaalde beleving bij een huis hebben? Soms is het een kwestie van gevoel en is het moeilijk om dat uit te leggen. De combinatie van kleuren en meubels kan in ieder geval heel veel doen. Dat geldt ook zeker voor de meubels en kleuren die bij dit huis zijn uitgezocht. Een heel leuk project, dat is vormgegeven door de Portugese interieurarchitect Susana Camelo. Laat je verrassen!

Binnentuin

De entree van deze woning wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van een intieme kleine binnentuin. Geen tuin om in te zitten, maar een fraaie siertuin die de toegang naar dit huis iets extra’s geeft. De gang zelf ziet er ook bijzonder uit, maar dat kunnen we binnen nog beter zien.

Foyer

De gang in dit huis, we zagen hem natuurlijk net al vanbuiten, heeft iets bijzonders. Het lijkt meer op een kleine foyer zoals je dat van een hotel gewend bent. Maar het zal vast niet zo zijn dat gasten hier moeten wachten, dit is juist een ideale plek voor de bewoners om zich even lekker terug te kunnen trekken met een goed boek of om even een kopje koffie te gaan drinken. De aangename stoelen en de binnentuin zorgen in ieder geval voor een heerlijk ontspannen gevoel. De moderne stijl lijkt hier overgoten met een vintage randje.

Ruimte

Is de ruimte heel erg groot of lijkt dat maar zo? Eigenlijk is het laatste het geval: door één wand in z’n geheel als spiegel uit te voeren ontstaat een fantastisch ruimtelijk effect. Er is een leuke zithoek gecreëerd die als eettafel gebruikt kan worden, maar nog veel geschikter lijkt om gezellig spelletjes aan te spelen. De loungestoel ziet er trouwens ook niet verkeerd uit, als je daar eenmaal in gaat liggen moet je zeker uitkijken dat je niet in slaap valt!

Woonkamer

We zien hier de eigenlijke woonkamer. Ook hier is de keuze voor bijzondere meubels weer iets wat direct in het oog springt. Gele accenten komen op een aantal plekken weer terug en zorgen voor een kleurrijke dynamiek in de kamer. En naast een schitterend design zijn het ook vooral weer de meubels waarop je zeer comfortabel plaats kunt nemen.

Eetkamer

De eethoek die we net zagen is niet de enige plek waar je in dit huis kunt eten, er is namelijk een meer ‘officiële’ eetkamer voor een diner in stijl. Met moderne meubels en moderne kunst ontstaat een uitgesproken moderne sfeer, maar een prachtige antiek theeservies zorgt voor een verrassend eclectisch tintje. En zie je dat er achter nog een tafel geplaatst is? Dat lijkt ons de ideale plek om te ontbijten!

Slapen in stijl

Ook de slaapkamer kan natuurlijk niet achterblijven op het gebied van moderne inrichting. De stoffen vloerbedekking zorgt voor een zeer aangename warmte en verhoogd de sfeer. Vooral de grijze en beige tinten zorgen aan de ene kant voor een zeer ontspannen ruimte, maar stralen ook heel veel stijl en elegantie uit. Slapen moet hier geen enkel probleem zijn.

Kinderkamer

De kinderkamer is iets anders ingericht dan de andere kamers, maar dat is vanzelfsprekend, omdat het voor kinderen geschikt moet zijn. Dat neemt niet weg dat hier ook weer met zeer veel aandacht te werk gegaan is. Frisse groene kleuren en een prachtige muurschildering maken dat ook de allerkleinste in dit huishouden een vrolijke en stijlvolle plek heeft.

Ben je genoeg verrast door dit leuke huis? Als je in bent voor nog meer verrassingen, dan moet je zeker ook dit project even gaan bekijken.

Vind jij dit huis verrassend genoeg of had het nog wel verrassender gemogen? Wij zijn benieuwd naar jouw mening!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!