Ruim wonen in een natuurlijke omgeving | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Ruim wonen in een natuurlijke omgeving

Johan van Dijk Johan van Dijk
Moderne huizen van LUCAS MC LEAN ARQUITECTO Modern
Loading admin actions …

Een hutje op de hei. Als je een gesprek hebt met iemand, dan verwijzen mensen vaak naar dit spreekwoordelijke hutje. Maar als je deze uitspraak nou een beetje ruim neemt, dan kun je de meest prachtige woningen tegenkomen. Neem nou het huis dat we nu uitgebreid gaan bekijken: de mooie landelijke omgeving biedt rust en ruimte, maar het is vooral het schitterende ontwerp en de prachtige inrichting die zo goed zijn gelukt. In dit geval niet op de Nederlandse hei, we moeten voor dit project afreizen naar een duingebied in Argentinië. De verantwoordelijke architect is Lucas Mc Lean.

In de duinen

Als je niet beter zou weten, dan zou je bijna denken dat je in Nederland bent. Maar dat is niet het geval, een groot en uitgestrekt land als Argentinië kent ook vele landschapstypes, zoals een mooi duinlandschap zoals we dat hier zien. En past deze prachtige grote bungalow niet fantastisch in dit landschap? Het ontwerp van het huis is duidelijk op de omgeving aangepast, maar heeft ook een sterk modern element. Een prachtige eclectische samensmelting tussen de moderne en de landelijke stijl is het gevolg.

In de schemering

Niet alleen overdag is dit een mooi huis om te bekijken, maar ook zodra de zon begint te zakken blijft het een plaatje. Of misschien wordt het juist nog wel mooier! Er is bij deze woning zeer veel aandacht besteed aan uitgebalanceerde buitenverlichting. En dat zorgt voor een ontzettend sfeervol geheel. Dat geldt in het bijzonder voor de schitterende natuurstenen muren. Maar van de inrichting en het interieur zien we nog steeds weinig. Tijd om daarom eens achter de poorten van deze woning te gaan kijken!

Binnenplaats

Dit huis heeft een echte poort die toegang verschaft naar deze schitterende binnenplaats met een mooi terras. Een heerlijke ruime en beschutte omgeving, waarin het landschap door middel van enkele bomen ook opgenomen is. De zeer fraaie combinatie van natuursteen en beton is hier ook erg goed te zien. Een ander element waar je niet omheen kunt is de prachtige barbecue met schoorsteen. Als het mooi weer is zou je hier wel elke dag van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat buiten willen zijn.

Wit

Eenmaal binnen zie je een andere kant van het huis: ineens is er veel meer ruimte voor wit. Dit zorgt voor een zeer aangename en ontspannen sfeer en draagt bij aan de moderne uitstraling. Maar landelijke elementen zijn natuurlijk nooit ver weg, de houten deur doet bijna koloniaal aan!

Aan tafel!

Buiten op het terras is het natuurlijk heerlijk om lekker te kunnen eten, maar ook binnen is het aangenaam om met grote gezelschappen te kunnen eten. De zeer royale eettafel zorgt daarvoor. Ook hier is weer gekozen voor een donkere houtsoort, die een prachtig contrast biedt aan de zachte natuurstenen vloer en het witte plafond.

Gezellige woonkamer

De woonkamer, direct achter de eethoek gelegen, ziet er in een eerste oogopslag erg gezellig uit. Juist hier is niet voor een moderne inrichting gekozen, maar voor een zeer charmante samenstelling van allerlei meubels en accessoires. Niet te missen is de open haard, heerlijk voor de koudere dagen om gezellig met de hele familie lekker binnen te kunnen blijven. Of om op te warmen na een stevige wandeling door het mooie landschap.

Sfeer

Een laatste foto in het donker laat nogmaals de sfeer van deze woning zien. Een woning in de natuur kan haast niet mooier zijn dan deze…

Ben jij een persoon die gek is op het buitenleven? Ga je dromen dan achterna, laat de stad voor wat die is en zoek een mooie woning in een landelijke omgeving. Laat je daarbij ook inspireren door dit project.

Hutje op de hei of toch wonen in de bewoonde wereld? Wij zijn benieuwd naar jouw voorkeursplek om te wonen.
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!