Top 5 van de week: handen uit de mouwen, fris je woning op! | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3648:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Top 5 van de week: handen uit de mouwen, fris je woning op!

Mandy K. – homify Mandy K. – homify
Moderne huizen van homify Modern
Loading admin actions …

Met het ingaan van de zomertijd is het tijd voor vernieuwing en een frisse start: schoonmaken, opruimen, renoveren; Ideabooks met deze onderwerpen waren de afgelopen week het meest populair. Waarschijnlijk jeuken je handen en heb je zin om de boel in huis eens even goed aan te pakken. Geen zorgen als je dit allemaal iets te veel van het goede vindt; je kunt ook gerust met een goed kop koffie of thee wegdromen bij een fantastische en vindingrijke woning in Duitsland, of een verrassende metamorfose, met een knus en warm eindresultaat. 

Wat je ook besluit te doen, we wensen je veel leesplezier en inspiratie toe.  

1. Het zit 'm in de details

Geef je appartement een (kleine) make-over  en vernieuw bijvoorbeeld de versleten vloerbedekking en de ouderwetse tegeltjes in de badkamer. In dit Ideabook zie je dat je niet alles tegelijk hoeft aan te pakken, ook kleine veranderingen zorgen voor een groots effect. Heb je twee linkerhanden? Schaf dat nieuwe meubels aan, je ziet meteen resultaat! 

2. Op zoek naar een oplossing

Moderne huizen van homify Modern

Een grote wens van de bewoners: een plat dak; behoorde helaas niet tot de mogelijkheden. Gelukkig kwamen de architecten van Schamp & Schmalöer met een hele creatieve en vindingrijke oplossing. Aan de bouwregels is voldaan en de wensen van de bewoners zijn ook uitgekomen. Zo zie je maar weer waar de creativiteit van de juiste architect toe kan leiden! Neem snel een kijkje.

3. Warm interieur

Het interieur van nieuwbouwwoningen kan vaak wat kil aanvoelen, maar daar is in dit geval geen sprake van! De opgeleverde nieuwbouwwoning zag er al mooi uit toen er nog niets in stond, maar na de transformatie had de woning pas echt een geweldige look. Deze gezellige woning is voorzien van een inrichting die past bij onze tijd. Een mooi aspect is het uitzicht op de tuin. Nieuwsgierig naar het eindresultaat? Lees dit Ideabook ter inspiratie en bedenk wat jij kunt doen om je woning gezelliger in te richten.

4. Weg met huisstofmijt

Huiststofmijtallergie is een veelvoorkomende allergie. Gelukkig zijn er wat methodes om het aantal huisstofmijten in huis terug te dringen. Het is moeilijk om ze helemaal uit te roeien, maar bij een lagere hoeveelheid huisstofmijten nemen je klachten zeker iets af. In dit Ideabook vertellen we je hoe je het aantal huisstofmijten in huis kunt verminderen, we zetten op een rijtje wat de huisstofmijt precies voor klachten veroorzaakt en geven daarnaast ook een paar slimme trucjes om het ongemak te verminderen.

5. Organiseer je woning

Innovative storage solutions. Moderne gangen, hallen & trappenhuizen van homify Modern
homify

Innovative storage solutions.

homify

Je to-do-lijstje kan soms eindeloos zijn: er is zoveel te doen en te verbeteren aan je huis dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Lees in dit Ideabook hoe je op een heel eenvoudige wijze rust en orde kan creëren. Als de organisatie van je woning op orde is zul je ontspanning ervaren. Bekijk daarom snel een aantal gouden tips en ga meteen aan de slag, zodat je snel kunt relaxen!

Wat ga jij als eerste aanpakken in huis? 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!