Moderne architectuur met een verrassende twist | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3648:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Moderne architectuur met een verrassende twist

Johan van Dijk Johan van Dijk
Moderne huizen van A/ZERO Arquitetura Modern
Loading admin actions …

Bij een modern huis weet je maar nooit wat je te wachten staat als je eenmaal de voordeur gepasseerd bent. En dat is nou precies wat het geval is bij deze woning! Er wacht een verrassende twist op je als je binnen bent. Daarbij hebben we het dan nog niet eens gehad over de luxe die ook achter de muren van deze woning te vinden is. Een zeer aantrekkelijk geheel waar je gerust even lekker voor mag gaan zitten. Dit zeer geslaagde project is vormgegeven door de Braziliaanse architecten van A/ZERO.

Voorgevel

De voorgevel van deze grote woning laat een modern beeld zien. Ten minste, als je de eerste oogopslag moet geloven. Bij nader inzien, zijn er namelijk ook wat meer natuurlijke en landelijke elementen te vinden. Maar het moet gezegd worden dat je dan wel goed moet zoeken. Misschien helpt het als we de gevel van iets dichterbij gaan bekijken.

Detail

Door meer op de details in te zoemen, komt het meer natuurlijke element uit de gevel naar voren. De kleur is daar aan de ene kant al een onderdeel van, maar ook de figuratief gestuukte muur zorgt voor een landelijk tintje. Maar het is slechts een voorproefje van wat ons binnen te wachten staat!

Woonkamer

In de woonkamer komt de bijzondere eclectische samensmelting van stijlen pas echt naar voren. Moderne elementen, koloniaal aandoende houtsoorten, landelijke kleuren en een klein vleugje klassieke stijl. Zonder dat er echt kleur gebruikt is, is toch een kleurrijk geheel ontstaan. Een leuke kamer om gasten in te ontvangen!

Licht van boven

Als we een ander perspectief in de woonkamer kiezen, dan kun je heel goed zien dat het trappenhuis een opvallende plek in het huis inneemt. Dat komt vooral door het mooie dakraam dat er geplaatst is en waardoor het zonlicht op een indirecte wijze schitterend in de woning valt. Ook de trap zelf is zeer geslaagd en lijkt speciaal gemaakt te zijn voor dit huis, het is namelijk alles behalve een standaard trap.

Aardse keuken

Nog meer dan de woonkamer, heerst in de keuken een hele aardse sfeer. Maar ook hier is de moderne invloed zeer goed merkbaar. Voor kookliefhebbers de ideale plek om zich helemaal uit te kunnen leven, maar ook een heel gezin kan hier in de keuken aan de slag. Er is ruimte genoeg.

Zwembad

Er was je luxe beloofd en die is er onder andere in de tuin te vinden in de vorm van een zeer aangenaam zwembad. Nog fijner is de beschutte ligging door de muur die de tuin afsluit van de omgeving en de privacy garandeert. En na het zwemmen, kun je onder de buitendouche direct het chloor lekker van je afspoelen. Erg handig!

Kleine spa

De badkamer is meer een kleine spa te noemen en heeft zelfs een kleine binnenruimte! Wat een heerlijke omgeving om aangenaam in te kunnen ontspannen. Hele erg mooi is ook dat er hier voor gekozen is om alleen maar wit te gebruiken. De planten zorgen net voor een beetje kleur en een natuurlijk tintje, maar dat is hier ook meer dan voldoende.

Buitenleven

We zagen het zwembad al vanboven, maar we kunnen hier nog beter zien hoe mooi besloten deze tuin gelegen is. En wat we net niet zagen is nu wel duidelijk te zien: de prachtige buitenkeuken! Ook weer zo’n heerlijke luxe waar heerlijk van genoten kan worden. Laat die gasten maar komen, er is zowel aan de bar als op het terras meer dan voldoende ruimte. Een leuk feestje lijkt gegarandeerd!

Krijg je maar geen genoeg van die mooie luxueuze huizen? Dit project kan je dan net zoveel reden tot dagdromen geven!

Zou dit jouw droomhuis kunnen zijn? Laat ons weten waarom dat zo is of waarom dat juist niet zo is!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!