De schoonheid van een schitterende woning | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

De schoonheid van een schitterende woning

Johan van Dijk Johan van Dijk
Moderne keukens van ZETAE Studio Modern
Loading admin actions …

De wat raadselachtige titel van dit Ideabook zal je snel duidelijk worden: sommige woningen vallen op door een prachtige schoonheid. En zeker als je dan de juiste fotograaf aan het werk zet, dan kan dat voor de meest schitterende plaatjes zorgen. Neem nou dit huis dat is ingericht door de Italiaanse interieurarchitecten van Zetae Studio. Het is je vast al wel opgevallen dat Italianen prachtige interieurs kunnen ontwerpen. Zo ook bij dit huis dus. Laat je vooral heerlijk inspireren door de originaliteit van dit project.

Doorkijkje

We beginnen met een type foto die we je niet zo vaak laten zien: een zwart-witopname van dit huis. Soms kan juist de afwezigheid van kleur in een foto de accenten op de vormgeving zelf leggen. En dat is hier zeker het geval! Nog even geen beschrijving van wat we te zien krijgen, maar neem gewoon even de tijd om te genieten van dit plaatje.

Gang

Heb je de artistieke waarde van de eerste foto goed opgeslagen? Mooi zo! We gaan nu weer over tot het bekijken en natuurlijk ook het bespreken van dit project. De tour start in de gang. Er is hier een frisse klassieke stijl gehanteerd, die je vooral erg benieuwd maakt naar de manier waarop de rest van het huis vormgegeven is.

Eclectische woonkamer

De woonkamer heeft een hele andere sfeer dan de gang. We zien een redelijk eclectisch geheel. Een zachte landelijke vloer, en een mix tussen moderne en wat meer koloniaal aandoende meubels. Comfort lijkt in ieder geval de leidraad te zijn geweest. Er zijn namelijk maar weinig woonkamers met zulke ontspannen banken, je zou hier zo in slaap willen vallen.

Kunstzinnig

De open eetkamer laat een zeer kunstzinnige kant van het huis zien. Originele meubels en mooie kunst bepalen hier het beeld. Ideaal om met gasten lekker gezellig te kunnen eten en ze ondertussen ook stiekem een beetje jaloers te maken omdat je zo’n prachtig ingericht huis hebt. En daarbij moet natuurlijk vooral het natafelen niet vergeten worden: de drankjes daarvoor staan al klaar op de minibar!

Keuken

Wit overheerst in de keuken. En in tegenstelling tot de woonkamer, is hier vooral sprake van een moderne sfeer. Een mooi strak geheel, maar wat houten elementen en een bijzonder kunstwerk aan de muur, zorgen wel voor de nodige verzachting van de ruimte. Erg leuk is de bar: handig om gasten een plaatsje te kunnen bieden als een van de bewoners aan het koken is.

Bijzondere trap

Het meest artistieke in dit huis is toch wel de trap. Een waar kunstwerk! Daarnaast is het ook nog eens een multifunctioneel geheel doordat er van alles in deze trapkasten opgeslagen kan worden. Als je voor jouw huis ook op zoek bent naar een originele trap, dan moet je dit ontwerp zeker onthouden.

Slaapkamer

De slaapkamer lijkt ook wel een klein museum, zoveel kunstzinnig objecten zijn hier te vinden. Maar dat geldt ook voor de gebruiksvoorwerpen zoals het tafeltje en de lamp. Deze voorwerpen hebben namelijk een buitengewoon hoge artistieke waarde. Nu alleen maar hopen dat het hier geen ‘Night at the museum’ is!

Badkamer

Moderne badkamers van homify Modern

Een origineel en kleurrijk ontwerp ontbreekt ook in de badkamer niet. Op deze manier wordt een kleine badkamer een hele bijzondere plek. In deze artistieke omgeving kun je lekker douchen en vol met inspiratie je dag beginnen. Maar dat geldt voor dit hele huis. De schoonheid is inspirerend en stimulerend. Met een interieur als dit kan je haast niet anders dan vrolijk opstaan. Misschien een idee om dit voor je eigen huis te gebruiken als je daar een beetje somber van wordt!

Op zoek naar meer kleurrijke inspiratie? Bekijk dan ook dit project.

Heb jij ook veel kunst in huis? We zijn benieuwd naar jouw ervaringen!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!