Moderne woning met een koloniaal randje

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Moderne woning met een koloniaal randje

Johan van Dijk Johan van Dijk
 Huizen door Moda Interiors,
Loading admin actions …

Een modern huis met een duidelijk herkenbaar koloniaal randje. Het past goed in een warm en zonnig klimaat. In Australië is aan zon geen gebrek, en we reizen daarom ‘down under’ om dit bijzondere huis te gaan bekijken. Een huis waarin aan luxe en design geen gebrek is en het is daarom ook zeker niet overdreven als we dit een droomhuis noemen. De interieurontwerpers van Moda Interiors zijn verantwoordelijk voor de prachtige inrichting.

Eclectische gevel

 Huizen door Moda Interiors,
Moda Interiors

Floreat Residence

Moda Interiors

Vanaf de straat is moeilijk te zeggen in wat voor soort stijl het huis ontworpen is. Er zijn zonder enige twijfel moderne trekjes te herkennen, maar ook koloniale elementen komen in het ontwerp terug. Het past prima in de min of meer tropische omgeving waarin deze woning is gesitueerd. De gevel maakt verder een redelijk gesloten indruk: ideaal als het om privacy gaat! En zo te zien passen er met gemak twee auto’s in de ruime garage, ook een aardige bijkomstigheid. Het gesloten karakter roept natuurlijk wel vragen op, we gaan daarom snel aan de andere kant een kijkje nemen.

Luxe

 Terras door Moda Interiors,
Moda Interiors

Floreat Residence

Moda Interiors

Eenmaal in de besloten tuin zie je de grote luxe van dit huis. Een schitterende veranda met een lounge en een klein zwembad staan garant voor aangenaam buitenleven. En ook krijgen we alvast een voorproefje van de woonkamer. Het ziet er heel erg aantrekkelijk uit en we kunnen niet wachten om binnen te gaan kijken.

Stijlvol interieur

 Woonkamer door Moda Interiors,
Moda Interiors

Floreat Residence

Moda Interiors

Dat er kosten noch moeite gespaard zijn bij de inrichting van de woonkamer blijkt wel. Een heerlijke mix van moderne en koloniale elementen bepaalt binnen de sfeer. De woonkamer en eetkamer zijn in één ruimte ondergebracht, maar de vormgeving zorgt wel voor een duidelijke scheiding. Een klein klassiek elementje wordt aangebracht door de zeer grote leren fauteuil. Vooral het contrast tussen de donkere vloer en de witte muren zorgt voor een aangename dynamiek.

Moderne keuken

 Keuken door Moda Interiors,
Moda Interiors

Floreat Residence

Moda Interiors

Afgezien van de donkere vloer, is het toch vooral de moderne stijl die de sfeer in de keuken bepaalt. De keuken is zeer ruim opgezet en koken moet in een entourage als deze toch zeer aangenaam zijn. Ook aan kunst is hier geen gebrek, we zagen het net ook al in de woonkamer: hier wonen echte kunstliefhebbers!

Slaapkamer

 Slaapkamer door Moda Interiors,
Moda Interiors

Floreat Residence

Moda Interiors

Het heerlijke eclectische karakter is ook heel duidelijk in deze prachtige slaapkamer aanwezig. En dan ook nog een prachtig tropisch uitzicht om het geheel compleet te maken! De beige kleuren passen heel goed bij de gitzwarte meubels die geplaatst zijn. En het is weer een grote fauteuil die de blikvanger van de kamer is. Nu maar hopen dat deze prachtige stoel niet onder een stapel kleren schuil gaat nadat de fotograaf vertrokken is.

Grote badkamer

 Badkamer door Moda Interiors,
Moda Interiors

Floreat Residence

Moda Interiors

Vanuit de slaapkamer loop je in een keer door naar deze grote badkamer. Ook hier is er alles aan gedaan om een prachtige moderne sfeer te creëren. De beige tinten zorgen er echter voor dat ook deze ruimte een aards karakter heeft gekregen. En voor zowel de douche als voor het bad is voldoende ruimte genomen. Samen met de dubbele wastafel zorgt het ervoor dat hier zonder problemen meerdere mensen tegelijk van de badkamer gebruik kunnen maken.

Detail

 Gang en hal door Moda Interiors,
Moda Interiors

Floreat Residence

Moda Interiors

Nog zo maar een detail om de rondgang door dit mooie huis te beëindigen. De trap kan de samensmelting van moderne en koloniale elementen prachtig symboliseren. En dan met zo’n idyllisch doorkijkje naar de tuin… Je zou op slag verliefd kunnen worden op dit huis!

Hout, koloniale elementen en een flinke portie moderne stijl. Eclectisch alom! Een hele mooie stijl waarin het beste van alles uit naar voren wordt gehaald. Zeker met dank aan kundige interieurontwerpers! Wil je zo’n vergelijkbaar project zien? Dan moet je zeker hier even een kijkje gaan nemen.

Hou je van een eclectisch design? Laat ons weten welke stijlen jij het liefste gecombineerd ziet!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten,

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!