Een heerlijke en ruime stadswoning | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3648:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een heerlijke en ruime stadswoning

Johan van Dijk Johan van Dijk
Urban Home Imagine Moderne huizen van Baufritz (UK) Ltd. Modern
Loading admin actions …

Een opvallende verschijning mag dit huis gerust genoemd worden, zeker tussen de oudere woningen die er al heel lang staan. En toch is er hier sprake van een nieuwe uitvoering van een oud concept. Je hoeft vast niet lang na te denken over het land waar dit huis gebouwd is, het Engelse karakter is duidelijk herkenbaar. Een mooi project dat is vormgegeven door de architecten van Baufritz. Laat je verrassen door het bijzondere interieur en vooral door de natuurlijke omgeving. Als je op deze manier in of dicht bij de stad kunt wonen dan heb je aan ruimte zeker geen gebrek.

Straatzijde

De straatzijde van het huis is in de inleiding al even kort besproken: een typische Britse straat met mooie en royale woningen. Een ideale ‘suburban’ omgeving om in te leven. De vormen van dit nieuwe huis zijn wat strakker dan die van de oudere huizen, maar het is overduidelijk dat die huizen de inspiratie gevormd hebben voor de vormgeving van deze woning. Het mooie oranje dak vormt een kleurrijke aanvulling op het uitgesproken wit van de voorgevel.

Gelaagdheid

Pas als je in de tuin bent, kun je zien dat dit huis heel wat verschillende woonlagen kent. Juist die gelaagdheid voegt nog meer ruimte toe aan de woning. Het aangename verhoogde terras biedt ook bij mindere weersomstandigheden (en die komen hier natuurlijk geregeld voor) een mooie beschutte plek. En als het weer echt mooi is, dan kan daar op het gazon ideaal van genoten worden. Maar ook de balkons op de hogere verdiepingen zijn aangename plekjes om buiten te verblijven.

Modern interieur

Nog meer dan de buitenkant, is de binnenkant erg modern te noemen. Door de afwezigheid van uitgesproken kleuren zou je haast kunnen spreken van een minimalistische inrichting, maar daarvoor staan er eigenlijk net iets te veel spullen in de woonkamer. Gek genoeg ziet het er juist erg gezellig uit! De woonkamer is hier gecombineerd met een eethoek en de keuken. De tuin vormt een prachtig natuurlijk schilderij en zorgt voor een heel mooi contrast met de witte woonruimte.

Hout

De hal laat een ander beeld zien dan de woonkamer en straalt door de mooie strakke houten elementen warmte uit. En ook hier zie je een trap naar beneden. Het was je vast aan de buitenkant al opgevallen dat er een kelder onder het huis aanwezig is. Benieuwd wat je daar kunt vinden? We gaan er even kijken!

Biljart

Urban Home Imagine Moderne mediakamers van Baufritz (UK) Ltd. Modern
Baufritz (UK) Ltd.

Urban Home Imagine

Baufritz (UK) Ltd.

In de kelder is een biljart te vinden! De ideale speelruimte voor de kinderen of een schitterende ‘mancave’. Wie er ook gebruik van maken, dat dit een extra luxe in het huis is, staat in ieder geval als een paal boven water.

Slaapkamer met uitzicht

In een slaapkamer als deze, zou je zonder gordijnen in slaap willen vallen en vooral wakker willen worden: wat een prachtig natuurlijk uitzicht! Maar ook de ruimte zelf is erg mooi en ontspannen aangekleed. Een modern interieur waarin hout voor een leuke afwisseling van al het wit zorgt. Lekker met de tv in slaap vallen is hier ook een prima optie. Of op zondagochtend lekker ontbijten op bed… De bewoners weten vast wel raad met deze slaapkamer!

Riante badkamer

Was de slaapkamer al een mooie ruimte om te ontspannen, douchen en badderen is ook bijna een feest in deze riante badkamer. Lekker wakker worden onder een stortdouche of ontspannen liggen in het grote bad. Ook hier is wit weer een overheersend element in de ruimte, maar is op zeer bijzondere wijze ook wat kleur aangebracht door laminaat. Zo blijkt maar weer, dat ook dit type vloer prima in de badkamer gebruikt kan worden.

Ben je gek op Britse woningen? Neem dan ook zeker even een kijkje bij dit huis!

Britse architectuur, valt dat bij jou in de smaak? We horen het graag!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!