Inspirerende kleuren voor jouw interieur!

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Inspirerende kleuren voor jouw interieur!

Johan van Dijk Johan van Dijk
Landelijk interieur met blauw en groen tinten:  Woonkamer door Pure & Original,
Loading admin actions …

Dat de ene verf de andere niet is, blijkt wel uit de schitterende verven die geproduceerd worden door de verfmakers van Pure & Original uit Lelystad. Want als je de prachtige voorbeelden zo meteen gaat zien, dan begrijp je direct waarom je verf van deze specialisten op je muur wilt hebben. We laten je geen foto’s van kale muren zien, maar fraai ingerichte interieurs waar enkele interieurspecialisten bij betrokken zijn geweest. Zo kun jij ook op de allerleukste ideeën komen voor je interieur! En voor het gemak zijn de betreffende kleuren er ook direct even bij vermeld. Laat je maar heerlijk inspireren! 

Op het kruispunt van oost en west

Marrakech Walls in de kleur Country Blue:  Woonkamer door Pure & Original,
Pure & Original

Marrakech Walls in de kleur Country Blue

Pure & Original

Hoe zou jij deze ruimte omschrijven? We hebben gekozen voor de omschrijving op het kruispunt van oost en west omdat hier op prachtige wijze westerse en oosterse stijlen met elkaar zijn gecombineerd. Je kijkt nu dan ook vast niet meer verbaasd op dat je in het bijschrift  van de foto kunt lezen dat deze muur de werktitel Marrakech Walls meegekregen heeft; de gebruikte kleur betreft country blue. Ideaal voor een super sfeervolle woonkamer, maar ook voor een gang of andere doorgangsruimte uitermate geschikt. Let ook zeker even op de prachtige houten vloer die het super goed doet in combinatie met de muur.

Eigentijds met een knipoog naar het verleden

Carazzo in de kleur Steel Blue:  Keuken door Pure & Original,
Pure & Original

Carazzo in de kleur Steel Blue

Pure & Original

Deze keuken laat ook weer een prachtig eclectisch beeld zien: eigentijds met een knipoog naar het verleden! Een heerlijke inspirerende omgeving om lekker in te koken. De blauwe kleur van de keukenkastjes en het kookeiland valt op, maar let ook op de fraaie gebroken witte kleur van de muren. Voor de rest is deze keuken, hier in een showroomopstelling, ook een tonend voorbeeld van een sfeervol ingericht geheel. Een echte aanrader!

Aparte kleuren

Licetto in de kleur Flannel Grey:  Woonkamer door Pure & Original,
Pure & Original

Licetto in de kleur Flannel Grey

Pure & Original

Wat bij al de kleuren uit de collectie van Pure & Original opvalt is dat het zulke aparte kleuren zijn. Net even wat anders dan wat je gewend bent. De combinatie van de muur met de prachtige kast is ook eentje om te onthouden. Zie je hoe mooi die pasteltint het doet in combinatie met ‘flannel grey’? Let verder ook even op de schitterende vloer.

Pastel als inspiratiebron

Fresco kalkverf in de kleur Moonstone:  Woonkamer door Pure & Original,
Pure & Original

Fresco kalkverf in de kleur Moonstone

Pure & Original

Bij deze muur zie je ook weer dat pastel overduidelijk de inspiratiebron is voor de verven die door de verfexperts worden gemaakt. De lampenkap neigt een beetje naar blauw, maar sluit perfect aan bij de kleur op de muur. Deze ruimte vormt een kleurrijk geheel dat toch heel veel rust en eenvoud uitstraalt. Een prachtige prestatie!

Een stilleven…

Classico krijtverf in de kleur Old Flax:  Gang en hal door Pure & Original,
Pure & Original

Classico krijtverf in de kleur Old Flax

Pure & Original

Kijk je naar een foto of naar een stilleven dat door een realist is geschilderd? Met deze kleuren is het ook weer iets dat ontzettend inspireert. Ook hier weer zo’n vloer om je vingers bij af te likken. Ideaal als je de landelijke en rustieke stijlen op een fraaie wijze in je interieur wilt gaan verwerken. En het sluit perfect aan bij de vintage trend die veel interieurs bepaald. Maar een modegril hoeven we het zeker niet te noemen: dit geheel straalt een tijdloze charme uit.

Kunst en kleur

Fresco kalkverf in de kleur Moonstone:  Woonkamer door Pure & Original,
Pure & Original

Fresco kalkverf in de kleur Moonstone

Pure & Original

De kleur op de muur heeft hier een extra dynamiek gekregen door een kunstwerk aan de muur te plaatsen. Wat een heerlijke zithoek is hier gecreëerd! Wellicht zou de vloer hier iets minder robuust kunnen worden uitgevoerd, maar dat is slechts een randopmerking. Een fraai modern tintje valt hier ook zeker niet te ontkennen. Juist ook moderne elementen passen prima bij de tijdloze verven van Pure & Original. Wij zijn absoluut fan van het werk van deze specialisten en hopen dat we jou er ook enthousiast voor hebben gemaakt. Wil je nog wat meer kleurrijk werk van deze professionals zien? Zorg dan zeker dat je dit artikel even gaat bekijken! 

Welke kleur is jouw favoriet? We zijn benieuwd! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten,

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!