Een kijkje in de keuken van de architect!

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Een kijkje in de keuken van de architect!

Johan van Dijk Johan van Dijk
Lloydstraat 140, Rotterdam:  Woonkamer door Thijssen Verheijden Architecture & Management,
Loading admin actions …

Architecten houden zich bezig met het ontwerpen van gebouwen in het geheel, maar het komt ook vaak voor dat ze zich met de inrichting van een huis bezighouden. In dit geval nemen we het werk van Thijssen Verheijden Architecture & Management onder de loep en leggen daarbij de focus op de keuken. Een kijkje in de keuken van de architect dus! Leuk om je op ideeën te brengen waar het je eigen keuken betreft en daarnaast krijg je ook wat prachtige stukjes architectuur te zien. Neem er dus maar even de tijd voor om met ons mee te kijken! 

Eclectische inrichting

Bij deze keuken krijg je eigenlijk gelijk een compleet beeld van de stijl die is gebruikt en zie je een eclectische inrichting. Het industriële van het oude pand zelf (met daarbij de prachtige ijzeren kolommen als blikvangers) is op fraaie wijze aangevuld met moderne elementen die door veel hout toe te passen ook een fraai hartelijk tintje hebben gekregen. Een combinatie die een lust voor het oog is! En zelfs als je niet de beste thuis-chef bent, dan verheug jij je er toch op om in een keuken als deze aan de slag te kunnen gaan. 

Het totaalplaatje

Voor we ook in andere woningen gaan kijken waar de architecten van Thijssen Verheijden Architecture & Management aan de slag zijn geweest, willen we je nog even het totaalplaatje van dit huis laten zien. Ook de woonkamer valt op door een redelijk moderne inslag, wederom met subtiele houten elementen. Een huis waar je heerlijk kunt leven en voor jouw woonkamer misschien ook wel een grote inspiratiebron!

Lekker modern

Was er bij de vorige keuken en de woonkamer nog sprake van een eclectische inslag, in deze keuken is het vooral modern wat de klok slaat. Een strak design waarin zwart en wit het beeld bepalen. Erg fijn van deze keuken is de grote werkruimte die je hebt. Ideaal als je met meerdere mensen tegelijk aan het koken bent en zeker ideaal om op een druilerige woensdagmiddag te gebruiken als koekjesbakkerij met de kinderen! Let verder ook even op de fraaie hoogte van deze verdieping: het geeft een prachtig ruimtelijk effect!

Bijzondere ramen

Als je achter het aanrecht in dit huis gaat staan, kun je pas goed zien wat voor bijzondere ramen er zijn toegepast. We hadden je naast keukens ook de nodige architectuur beloofd en hopen dat we die belofte hiermee goed in kunnen lossen! Het zorgt voor een hele mooie gefilterde en intieme lichtinval. En ook de grote eettafel kun je hier goed zien: ook leuk om daar met een leuk groepje mensen urenlang te kunnen tafelen.

Nog een keer modern!

Dat de focus van deze architecten toch voornamelijk op moderne architectuur ligt mag wel duidelijk zijn. Maar we zien nog net de eetkamerstoelen die aan deze ruimte toch een heel subtiel klassiek tintje geven! Bovendien heeft zo’n houten kookeiland ook weer iets warms. Net als in de vorige keukens heb je hier ook alle ruimte om je helemaal culinair uit te kunnen leven. En hoe mooi kan een witte keuken zijn? Een prachtig plaatje om te bekijken!

De woonkamer

Ook hier willen we de keuken nog even weer laten zien in combinatie met de woonkamer. De open haard deelt de ruimte fraai in tweeën zonder dat het ruimtelijke effect verloren gaat. Daarnaast is er ook een mooie plek ontstaan waar de tv z’n plek heeft gevonden. En let hier ook even op de manier waarop het plafond is aangebracht. Dat brengt letterlijk nog meer diepte in het geheel! Wij zijn fan van het werk van deze architect. Wil je het eerste huis in z’n geheel bekijken? Zorg dan dat je dit artikel even leest!  

Wat vind jij van de keukens die we je hebben laten zien? We zijn benieuwd naar je mening! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten,

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!