Architectuur in Amsterdam met de focus op licht! | homify

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Architectuur in Amsterdam met de focus op licht!

Johan van Dijk Johan van Dijk
Renovatie Kantoor Amsterdam Zuid Moderne kantoor- & winkelruimten van YBB Architecture Amsterdam Modern
Loading admin actions …

Bij homify laten we je architectuur in vele vormen zien. Een gemeenschappelijke deler die al die projecten hebben is dat licht en lichtinval in vrijwel alle ontwerpen een belangrijke rol inneemt. Zo ook bij de diverse projecten van YBB Architecture Amsterdam. Zowel voor bedrijven als particulieren hebben deze architecten prachtige ontwerpen gemaakt en we laten je daar graag een selectie van zien. De focus ligt daarbij vooral op de verlichting en het interieur. Laat je verrassen door de aangename balans die je hier kunt vinden en gebruik het zeker als inspiratiebron voor je eigen huis!

Licht en stijl

Renovatie Kantoor Amsterdam Zuid Moderne kantoor- & winkelruimten van YBB Architecture Amsterdam Modern
YBB Architecture Amsterdam

Renovatie Kantoor Amsterdam Zuid

YBB Architecture Amsterdam

Dat we de focus in het geval van deze architect vooral op licht en verlichting leggen, mag wel duidelijk zijn als je deze foto bekijkt. Het daglicht dat via de grote ramen aan de zijkant naar binnen komt wordt op zeer fraaie wijze aangevuld door de leuke lampen die aan het plafond zijn opgehangen. De ‘peertjes’ die zonder al te veel opsmuk aan het plafond hangen passen prima bij de moderne en industriële stijl die in dit kantoorpand is gebruikt. Naar onze mening zorgt het voor een hele ontspannen sfeer en dat komt de werksfeer ook ongetwijfeld ten goede.

Licht in de duisternis

Renovatie Kantoor Amsterdam Zuid Moderne kantoor- & winkelruimten van YBB Architecture Amsterdam Modern
YBB Architecture Amsterdam

Renovatie Kantoor Amsterdam Zuid

YBB Architecture Amsterdam

Kantoor- of bedrijfsgebouwen kennen vaak als nadeel dat in sommige gedeeltes nauwelijks daglicht aanwezig is. Je kunt dit eenvoudig oplossen door felle TL-balken te plaatsen, maar dat draagt zeker niet bij aan de sfeer. Hier is er voor gekozen om het gedeelte dat weinig daglicht krijgt nog donkerder te maken op het gebied van kleurstelling. Door dan de juiste verlichting te gebruiken krijg je een heel bijzonder en spectaculair effect. Een schitterende manier van licht in de duisternis!

Wonen of werken?

We laten je later nog wat zien van een woonhuis dat door deze architecten is gerenoveerd, maar je kijkt nu nog steeds naar een bedrijfsgebouw! Het huiselijke zitje doet dat niet vermoeden! Het eclectische karakter van het gebouw wordt hier door de meubels op fraaie wijze ondersteund. Heerlijk om op zo’n plek tussen het werk door even te kunnen ontspannen. En voor de gemiddelde woonkamer is deze foto ook zonder enige twijfel als fraai voorbeeld te gebruiken.

Gezelligheid

Hebben we het woord gezelligheid al gebruikt voor het omschrijven van de projecten van YBB Architecture Amsterdam? Als je ook deze ruimte weer bekijkt, dan snap je ongetwijfeld wat we daar mee bedoelen. En waar gezelligheid soms ook een beetje de kant van truttig en oubollig op kan gaan, is het hier juist heel fris en hip. Ook hier weer een ruimte waar je in je pauze even kunt relaxen of misschien juist wel een plek waar je even comfortabel gaat zitten werken.

Industriële inspiratie

Renovatie Woonhuis Amsterdam Moderne keukens van YBB Architecture Amsterdam Modern
YBB Architecture Amsterdam

Renovatie Woonhuis Amsterdam

YBB Architecture Amsterdam

De industriële inspiratie loopt als een leidraad door het werk van deze professionals en daarmee ook door dit Ideabook. Je ziet hier een fantastische keuken die door middel van twee zeer fraaie grote fabriekslampen op elk moment van de dag goed verlicht kan worden. En dan met zo’n prachtige authentieke bakstenen wand achter het aanrecht heb je een plek die eruit is komen te zien als een modelkeuken. Wij zouden er zelf maar wat graag gebruik van maken.

Kinderkamer

Renovatie Woonhuis Amsterdam Moderne slaapkamers van YBB Architecture Amsterdam Modern
YBB Architecture Amsterdam

Renovatie Woonhuis Amsterdam

YBB Architecture Amsterdam

We kunnen je als afsluiter een kinderkamer laten zien waar de experts ook aan de slag zijn geweest. Direct valt de bijzondere hoogslaper op en ook weer de manier waarop de verlichting daar zo fraai in is verwerkt. Welk kind wil nou niet zo’n leuke kamer? Wij zijn aangenaam verrast door alles wat we je hebben laten zien. Wil je nog meer architectuur zien waarin verlichting fraai is verwerkt? Dit artikel laat je er nog meer van zien! 

Wat vind jij van het werk van deze architecten? We zijn benieuwd naar je reactie! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!