Prachtige moderne bungalow met binnenplaats | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Prachtige moderne bungalow met binnenplaats

TILL BEHNE TILL BEHNE
Courtyard House - East Dulwich Moderne keukens van Designcubed Modern
Loading admin actions …

We nemen vandaag een kijkje in deze prachtige moderne bungalow in de Londense wijk East Dulwich. Temidden van typische Britse arbeidershuisje staat dit houten bouwwerk van de architecten van Designcubed. Kenmerkend voor dit huis is de moderne strakke inrichting, het gebruik van veel hout – zowel binnen als buiten – en natuurlijk de binnenplaats waar omheen het huis gebouwd is en die dus het centrale middelpunt is. Laten we gauw gaan kijken, want er is genoeg te zien.

Binnenplaats

Courtyard House - East Dulwich Moderne balkons, veranda's en terrassen van Designcubed Modern
Designcubed

Courtyard House – East Dulwich

Designcubed

Hier zien we al meteen waarom het bij dit huis draait: de binnenplaats. Een prachtige open plek die door het hout en het groen een heerlijk natuurlijke uitstraling heeft, zo midden in de stad. Alle kamers hebben door grote ramen en deuren zicht op deze buitenruimte. Op de achtergrond zien we typische Britse huizen die een fraai contrast opleveren met deze houten bungalow.

Eetkamer

Courtyard House - East Dulwich Moderne eetkamers van Designcubed Modern
Designcubed

Courtyard House – East Dulwich

Designcubed

In het midden van een huis zien we een enorm dakraam. Dit laat zijn licht schijnen op de eettafel. Het hout van de vloer en de tafel contrasteert mooi met de strakke witte muren. En het dakraam en de deuren zorgen voor een interessant lijnenspel. In dit Ideabook lees je hoe je de eetkamer en de keuken subtiel van elkaar kunt scheiden.

Slaapkamer

Courtyard House - East Dulwich Moderne slaapkamers van Designcubed Modern
Designcubed

Courtyard House – East Dulwich

Designcubed

De slaapkamer is vrij recht toe recht aan, ware daar niet het prachtige uitzicht naar buiten. De kamer is verder vrij standaard met een mooie houten vloer en strakke muren. De kleurrijke kussens en de kunst aan de muur zorgen nog voor wat extra's. Maar dan het uitzicht naar buiten. Door de grote ramen komt niet alleen veel licht naar binnen. Het uitzicht op de tuin is alleraardigst en ook als de deuren zoals nu openstaan, verbind je binnen en buiten op een fraaie wijze.

Badkamer

Courtyard House - East Dulwich Moderne badkamers van Designcubed Modern
Designcubed

Courtyard House – East Dulwich

Designcubed

Ook in de badkamer zien we dat hier wordt gewerkt met alleen de beste materialen. Sober maar absoluut smaakvol. Vanuit het ligbad links is er uitzicht op de binnenplaats. Maar ook binnen is voor wat groen gezorgd. Leuk detail in deze badkamer is dat alle tegels verticaal gelegd zijn. En dat geeft een extra ruimtelijk effect. Andere moderne badkamer kan je hier bekijken. En deze professionals helpen je graag met het inrichten en plaatsten van je badkamer.

Woonkamer

Courtyard House - East Dulwich Moderne woonkamers van Designcubed Modern
Designcubed

Courtyard House – East Dulwich

Designcubed

Vanuit de eetkamer kom je met een klein trapje naar beneden aan in de woonkamer. Dit trapje zorgt voor een speels effect omdat het de twee ruimtes subtiel scheidt, maar hierdoor de woonkamer ook een klein stukje lager ligt. Door dit niveauverschil ontstaat er bij de schuifdeuren ook een soort vensterbank. Vanuit het punt waar de foto genomen is, is er een prachtige doorkijk naar de binnenplaats en de tweede patio.

Overzicht

Courtyard House - East Dulwich Moderne huizen van Designcubed Modern
Designcubed

Courtyard House – East Dulwich

Designcubed

Als we de bungalow vanuit een hoger punt bekijken, zien we nog eens goed hoe dit huis op fraaie wijze contrasteert met zijn omgeving. We zien goed het open karakter van de twee buiten ruimtes en de lichtinval van het dakraam. En de natuurlijke uitstraling dat het hout heeft, zeker in combinatie met het groene van de tuin.

Keuken

Courtyard House - East Dulwich Moderne keukens van Designcubed Modern
Designcubed

Courtyard House – East Dulwich

Designcubed

En dan gaan we nog een laatste keer naar binnen. Om de keuken nog eens goed te bekijken. Deze moderne keuken heeft alle gemakken die je je maar kan wensen. Rechts is er een fantastisch uitzicht naar buiten. Het kook eiland in het midden biedt naast ruimte om te koken ook nog een aantal zitplaatsen voor wellicht een wat vluchtige maaltijd of als de eettafel, die we eerder zagen, te formeel is.

Wat vind jij? Past de houten bungalow in deze wijk? Laat je comment hieronder achter.
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!