Badkuipen op maat

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Badkuipen op maat

Lianne van Kralingen Lianne van Kralingen
 Badkamer door Die Tischlerei Hauschildt
Loading admin actions …

Al een tijdje wordt de badkuip niet meer gezien als een bescheiden kuip waar we ons af en toe in onderdompelen of waar we de kinderen in kunnen laten spelen met een rubber eendje en wat bubbels. In de laatste tien jaar hebben zien we steeds minder badkamers met een echte kuip. Steeds meer huiseigenaren kiezen ervoor het bad weg te laten en gaan voor de meer kost-effectieve douche. Maar, er is nog hoop voor de badkuip: er zijn nog genoeg badkuip-fans die hun badkamer niet zonder bad willen zien. Om de trend tegen te gaan zijn veel bedrijven begonnen badkuipen te ontwerpen als geïntegreerd deel van een groter geheel, of als een sculptuur dat op zichzelf staat. Vandaag bekijken we dus op homify een selectie badkuipen op maat: van de klassieker tot technologische mirakels, om huiseigenaars te bemoedigen ruimte vrij te houden of te maken voor de aloude, of splinternieuwe, badkuip.

Uit de natuur

Door de prachtige afwerking van het bleke hout brengt dit badmeubel-op-maat hulde aan de natuur. De leistenen tegels op de vloer en de muren creeëren balans en eenheid in het kleurenschema en vormen een perfecte aanvulling op het epische uitzicht op de alpen. Met rechte lijnen, sterke geometrie en een eenvoudig kleurpalet is deze badkuip gemaakt voor de liefhebbers van Scandinavisch design.

High-tech

Waar anders dan in een penthouse suite met panoramisch uitzicht op de stad hoort deze ongelooflijke badkuip thuis? Wie heeft er nog een film of TV serie nodig als je de zon aan de horizon onder kunt zien gaan. Met LED sfeerlicht en de in het plafond ingebouwde speakers zul je alle afspraken en vergaderingen voor de middag af moeten zeggen want, laten we eerlijk wezen, deze badkamer kom je voorlopig niet meer uit.

Spa

Houd je er niet van om in een krappe, rechthoekige kuip te kruipen? Kies dan gewoon voor een ruim vierkant bad. Je zult zien dat je je hier plezierig van hoek tot hoek kunt uitstrekken terwijl de gekromde binnenwanden van het bad perfect gemaakt zijn om achterover te kunnen liggen en je lichaam tot rust te laten komen. Ook met zijn tweeën kun je hier comfortabel relaxen.

Bling

Het unieke en originele ontwerp van deze badkuip valt niet te ontkennen. Met sierlijk gevormde poten en een subtiel mozaiekpatroon is deze kuip een koninklijk exemplaar. Stel je in gedachten voor hoe mooi de badkamer eruit zal zien met gedempt licht en overal verspreidde kaarsen, gereflecteerd in de glanzende tegels en tegeltjes.

Warm

 Badkamer door Studio 4e
Studio 4e

Bath of the bedroom

Studio 4e

Dit is een schitterend voorbeeld van een in de hele kamer geïntegreerd badmeubel; licht verzonken in de verhoogde vloer. Er is een overweldigende sfeer van warmte en kalmte, dat opgeroepen wordt door het weldoordachte gebruik van donker hout. In dit perfecte vierkant, met waterstralen en dimbaar licht, kun je je zorgen en problemen comfortabel weg laten drijven.

Vrijstaand

 Badkamer door Amarestone
Amarestone

Italian Marble Bathroom

Amarestone

Vrijstaande badkuipen zijn op dit moment helemaal de rage in designer-badkamer kringen. Met zowel een modern, klassiek en extreem luxueuze uitstraling is het geen wonder dat ze de wereld van de binnenhuisarchitectuur veroverd hebben. Met minder installatieproblemen dan het klassieke inbouwmodel wordt je nieuwe kuip de blikvanger van de badkamer en zal het je dagelijks verleiden om in het water te glijden en te ontspannen…

Gestroomlijnd

Voor de toegewijde modernist hebben we deze verbluffend mooie zwart-witte badkuip. Perfect gecombineerd met de kastjes en kranen zijn kunst en decoratie helemaal overbodig in deze schitterende setting.

Glamoureus

En als laatste hebben we een uitspatting aan glamour in een paleiselijk design. Het op een verhoging geplaatste bad wordt benadrukt door de strategisch geplaatste zwarte borders in het tegelwerk. Wie heeft er nog een exotisch uitzicht nodig als je handbeschilderde afbeeldingen op de muur kunt hebben? En door de kleine LED lichtjes in het plafond kun je je in je eigen huis in een zonnige Mediterranese wereld wanen.

Voor meer inspiratie blader eens door deze badkamerproducten.

Wat heb jij het liefste in je badkamer; bad of douche? Reageer hieronder met jouw mening.
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!