homify 360°: Levensveranderende eco-vriendelijke ontwerpen | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

homify 360°: Levensveranderende eco-vriendelijke ontwerpen

Lianne van Kralingen Lianne van Kralingen
van homify Rustiek & Brocante
Loading admin actions …

Tegenwoordig zijn we steeds meer bezig onze 'carbon footprint' te verkleinen of de hoeveelheid afval die we produceren te verminderen en minder onverantwoorde of meer organische producten te consumeren. Dit onderwerp is vooral een hot topic in de wereld van design: eco-strijders van over de hele wereld zijn bezig locale producten en duurzame materialen te integreren met behoud van hun professionele persoonlijkheid en smaak.

Vandaag laten wij zien wat een selectie aan ontwerpers met het doel onze planeet zo min mogelijk te bevuilen en beschadigen mogelijk hebben gemaakt. Ook laten we zien hoe sommige ontwerpers bijzondere oplossingen bedacht hebben om zo min mogelijk materiaal te verspillen in hun producten.

Hoe ben jij milieubewust bezig in je huis en in je leven? Vertel jouw verhaal hieronder!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!