De ideale zwarte keuken dankzij de juiste keukenplanner

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

De ideale zwarte keuken dankzij deze keukenplanner uit Woerden

Johan van Dijk Johan van Dijk
Keuken Hoorn:  Keuken door RestyleXL
Loading admin actions …

De zoektocht naar de ideale keuken is een zeer persoonlijke. Zeker als je aan de slag wilt gaan om een compleet nieuwe keuken op te bouwen, dan is het zaak om dit ook gelijk te doen op een manier die helemaal past bij de sfeer en stijl van jouw huis. In dit geval laten we je een ideale zwarte keuken in Hoorn zien die is aangebracht met dank aan de keukenplanners van Restylexl uit Woerden.

Het leuke is dat het eigenlijk niet echt een zwarte keuken is, maar dat die toch zeker als zodanig mag worden beschouwd. Kijk met ons mee om er achter te gaan komen hoe dat mogelijk is!

Een eerste blik

Keuken Hoorn:  Keuken door RestyleXL
RestyleXL

Keuken Hoorn

RestyleXL

Zodra we een project binnenkrijgen gaat het altijd om de eerste blik die vaak al veel indruk kan maken. En dat is ook het geval voor verreweg de meeste bezoekers van onze site. Wat zien we als we een eerste blik richten op de fraai uitgewerkte ideeën van deze keukenplanners uit Woerden? We zien veel zwart, maar een echte zwarte keuken is het ook niet. Op een prachtige eclectische manier is er voor een fraaie balans gekozen tussen modern, rustiek en industrieel.

En dat levert een erg sfeervol beeld op met een keuken waar je direct lekker op je gemak aan de slag wilt gaan om lekker te gaan koken. 

Koken en eten

Keuken Hoorn:  Keuken door RestyleXL
RestyleXL

Keuken Hoorn

RestyleXL

Het plannen en inrichten van een keuken staat en valt met de ruimte die er beschikbaar is. En dan maakt het natuurlijk ook nog verschil of je heel erg veel werkruimte nodig hebt of niet. De keuze voor het al dan niet plaatsen van een eettafel hangt vooral samen met de hoeveelheid ruimte die het aanrecht in beslag gaat nemen.

En als je bijvoorbeeld voor een kookeiland kiest, dan is de ruimte voor een tafel gelijk al meer beperkt. Van een kookeiland is hier echter geen sprake en het aanrecht is niet heel erg groot uitgevoerd, daarom is er veel ruimte overgebleven voor een fraaie tafel. De ideale plek voor gezellige diners en met recht een plek die het hart van je huis kan vormen. Let verder natuurlijk even op die schitterend boograampjes. Is het geen plaatje? 

Het aanrecht

Keuken Hoorn:  Keuken door RestyleXL
RestyleXL

Keuken Hoorn

RestyleXL

Zoals al gezegd is de aanrechtruimte in deze keuken niet zo heel erg groot. Maar op de vorige foto kon je duidelijk zien dat er aan de andere kant van de openslaande deuren nog een extra werkblad met een kast aangebracht is. Zo kom je nooit ruimte tekort. Verder zie je een aanrecht dat door de zwarte kleur een fraaie dynamiek vormt met de robuuste houten keukenkastjes.

De afzuigkap zorgt voor een moderne touch terwijl de muren met betonlook zowel industrieel als modern te bestempelen vallen. Wat ons betreft een mooie prestatie van deze experts uit Woerden om op deze manier de stijlen in zo’n geweldige harmonie samen te laten vallen.

Een laatste blik

Keuken Hoorn:  Keuken door RestyleXL
RestyleXL

Keuken Hoorn

RestyleXL

Begonnen we met een eerste blik, met een laatste blik vanuit ongeveer hetzelfde perspectief sluiten we dit artikel weer af. Voldoet deze keuken aan wat jij voor eisen aan een keuken zou stellen? Uiteraard ben je daarin geheel vrij om je keuzes te maken, maar voor stijl en sfeer kun je hier in ieder geval ontzettend veel inspiratie op doen. Ook erg leuk om de rest van je huis in een dergelijke stijl in te richten De eclectische balans past zowel in oude huizen als in moderne woningen en is daarom een universeel iets.

Wij worden daar erg enthousiast van en hopen dat jij dit enthousiasme met ons kunt delen. Wil je ondertussen van nog meer zwarte keukens genieten? Bekijk dit artikel dan ook zeker!

Wat vind jij van deze keuken? We vernemen je reactie graag!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!