Een luxe prefabhuis van 100 vierkante meter | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een luxe prefabhuis van 100 vierkante meter

Stoa. Stoa.
Moderne huizen van Casas Cube Modern
Loading admin actions …

In tijden van crisis is het geen slecht idee om te kiezen voor een prefabhuis. Vandaag laten we je een woning in Spanje zien waarin je echt alles wat vindt wat je designhartje begeert. Het huis heeft een oppervlakte van 100 vierkante meter en bestaat uit verschillende vervoerbare woonvolumes die op de bouwkavel als een puzzel in elkaar gezet zijn. Dit is een praktische en snelle manier om een eigen woning te laten bouwen zonder dat je te maken hebt met een lange bouwtijd. Ben je al benieuwd naar het project? Kijk dan met ons mee naar de woning!

Gevel

Het huis kan op elke vlakke ondergrond geplaatst worden, maar een goede fundering waarop de woning kan rusten is natuurlijk wel nodig. De woning die we je vandaag laten zien heeft drie slaapkamers, een badkamer, keuken, eetkamer en twee terrassen. Voor de bekleding van de gevel kan men kiezen uit diverse materialen. In dit geval hebben de bewoners gekozen voor hout en marmer. Meer mooie ideeën voor je woning kun je hier vinden! 

Diversiteit

Vanuit dit perspectief wordt het duidelijk hoezeer de bekleding van de gevel een gevarieerde look heeft: een spel van texturen, kleuren en de dynamische beweging in de architectuur zorgt voor elegantie en originaliteit in het uiterlijk van van de woning. Door zijn ingetogen look past de woning heel mooi in de natuurlijke setting. Kijk maar eens naar de match tussen de boom en de houten gevel. Samen met een expert ontwerp je al snel je droomwoning. Hier zien we tevens het terras van de woning, een fijne plek om met familie en vrienden te genieten van het goede leven. Echt een buitenruimte waarin je een gezellig BBQ houdt, zeker nu het weer goed is. De ramen bieden een mooie blik op de tuin en zorgen voor een overvloed aan daglicht. Zo heerst er binnen ook een fijne woonsfeer.

Marmer

De bijzondere marmeren gevel maakt indruk op ons, deze oogt zeer verfijnd en ingetogen op hetzelfde moment. Let eens op de grote uitschuiframen, deze kunnen worden geopend om het interieur met de buitenruimte te verbinden. Ook zien we hier het tweede terras dat de woning rijk is, daarop kijk je vanuit de eetkamer en de keuken. 

Ruime keuken

We treffen een keuken die vrij groot en funtioneel is. We zien verschillende rekken en kasten in de ruimte gerealiseerd, deze bieden de bewoners de mogelijkheid om al hun benodigdheden voor de keuken netjes op te slaan. Andere hoogtepunten in deze keuken zijn: de grote koelkast (handig voor een groot gezin), de vaatwasser en de oven. Lekker samen koken, een taart bakken en nooit de afwas te hoeven doen. Klinkt dat als een sprookje? In deze droomkeuken wordt het allemaal waarheid. Het licht valt mooi naar binnen en zorgt ervoor dat de sfeer in deze ruimte optimaal is, dat is wel zo fijn om in te werken.

Eetkamer

Wanneer we de eetkamer binnenkomen begrijpen we direct hoe het wit kamer groter laat lijken. Het daglicht dat door het raam naar binnenvalt wordt namelijk door het witte oppervlakte gereflecteerd en dit maakt dat de kamer ruimer lijkt dan deze in werkelijkheid is. Stel je maar eens voor dat deze kamer donker ingericht was, we kennen voorbeelden genoeg die we voor de geest kunnen halen om ons te realiseren wat een wereld van verschil dat betekent voor de ruimtelijkheid. De grote ramen verbinden op visuele wijze het terras met het interieur. Typisch zo´n kamer waarin je met je hele gezin kunt genieten van een heerlijke maaltijd. De ruimte heeft een koele look en is ingericht met moderne meubels. De zwarte stoelen steken mooi af bij het overvloedige wit op de plafonds en de wanden. Bij dit alles komt nog het verbluffende uitzicht op de tuin. We zijn behoorlijk onder de indruk van dit moderne huis vol van stijl en comfort. En hopen dat je net zo enthousiast bent als wij. 

Tot zover de tour door deze woning. Blijf ons volgen, dan ben je altijd op de hoogte van de nieuwste trends en woonideeën.

Deze villa is duurzaam en in een woord prachtig te noemen!

Wat vind je van deze woning? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!