Een modern en stijlvol huis | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een modern en stijlvol huis

Stoa. Stoa.
Moderne huizen van Grupo Arsciniest Modern
Loading admin actions …

Vandaag bezoeken we de hete stad Hermosillo in Noord-Mexico, deze wordt gekenmerkt door de hoge temperaturen die er gemeten worden. Dat is overigens geen verrassing, want de stad ligt in een woestijn. Deze geografische ligging heeft de stad geenszins gehinderd in haar ontwikkeling, ze is nu een grote stad met een uitstekende infrastructuur. We nemen je mee naar een prachtige woning in deze bijzondere stad, die op een of andere manier symbool staat voor de veerkracht en de levendigheid van haar inwoners.

Eerste aanblik

We treffen een prachtige en luxe residentie aan, bestaande uit 3 woonvolumes. De verschillende uitsnedes geven een geheel eigen look aan de woning. Elke deel van het gebouw heeft weer een andere kleur en markeert weer een ander deel van de woning: de plek waar de slaap- en woonvertrekken zich bevinden. De gevel is zo gelegen dat deze maximaal gebruik maakt van het zonlicht, zo is er binnen een prachtige lichtval aanwezig. En wat te denken van het enorme raam in de gevel! We kunnen niet wachten om naar binnen te gaan.

Sfeer

Eenmaal in de herenkamer aangekomen treffen we een gemixt ingerieur aan. Banken en stoelen bedekt met wit leer, het tapijt en de veelkleurige schilderijen, zorgen voor de nodige kleur. Deze ruimte is daardoor een ideale plek om met familie en vrienden te converseren en te genieten van de goede dingen des levens. Met of zonder bubbels.

Eetkamer

De eetkamer van de woning is eenvoudig en elegant. Met name de grote vierkante tafel heeft door zijn witte tint een prachtige visuele invloed op deze ruimte, dit gegeven wordt versterkt door de zwarte stoelen die er rondom heen staan. Een eetkamer waarin je ontspannen samen kun dineren. Ook hier weer kunst aan de muur die voor een artistieke sfeer zorgt. Meer mooie ideeën voor je eetkamer kun je hier vinden. 

Terras en tuin

Van de eetzaal begeven we ons naar de achtertuin, waar we een mooi terras aantreffen dat klaar is om in de avond de bewoners en gasten (liefhebbers van de nacht) te ontvangen. Een prachtige betonnen vloer markeert dit gebied en steekt mooi af bij het gras. Het terras is tevens overdekt waardoor je met alle weertypen buiten kunt zitten. Binnen en buiten lijken samen te vloeien door heldere ramen. Meer mooie ideeën voor je tuin kun je hier vinden. 

Woonkamer

Op de eerste verdieping vinden we de woonkamer, deze is speciaal ontworpen om comfort en een gevoel van geborgenheid te bieden aan de eigenaren. Het blauw met grijze kleed is de sfeermaker in deze ruimte. En wat dacht je van de comfortabele banken en de hangstoel? Echt een ruimte waarin je je vrije uurtjes graag doorbrengt. Ook wordt deze ruimte dikwijls als filmzaal gebruik, want de bewoners zijn fervente filmliefhebbers. Een andere bijzonderheid waar we je graag even op willen wijzen is de unieke verlichting, zowel een bijzondere kroonluchter (gevormd door verschillende hangende lampen) als de spotjes in het plafond, creëren een unieke lichtsfeer in deze woonkamer. Het is niet voor niets dat de bewoners hier helemaal tot rust komen, want met een juiste lichtsfeer stijgt het wooncomfort exponentieel. 

Slaapkamer

We eindigen onze tour in de slaapkamer, die zonder twijfel tot een van de rustigste vertrekken van het huis behoort. De architectonische taal die in deze kamer gebezigd is heeft slechts één doel: het creëren van een kalme sfeer waarin de slaap snel gevat kan worden. Het kleurenpalet bestaat uit grijs, wit en beige. Typisch kleuren waarmee je snel een ontspannen slaapkamer kunt realiseren. Welterusten!

We zijn aan het einde van onze tour gekomen. We hopen dat je geïnspireerd bent en net zo enthousiast als wij. Blijf ons volgen, zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste trends en woonideeën.

In dit artikel nemen we je mee op tour door een bijzondere woning, deze was ooit een boerderij, maar is recentelijk omgetoverd tot hedendaagse woonstee.

Wat vind je van deze woning? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!