Wonen op een unieke manier | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Wonen op een unieke manier

Johan van Dijk Johan van Dijk
Mediterrane balkons, veranda's en terrassen van Deu i Deu Mediterraan
Loading admin actions …

Elk huis is weer een verrassing op zich. En het is dan ook zo, dat er bijna geen woning te bedenken is, waar niet iets verrassends te vinden is. Maar het huis dat we nu gaan bekijken is uniek op meerdere manieren. De bouwstijl en de inrichting maken hier de ultieme vorm van buitenleven mogelijk. De grenzen tussen binnen en buiten zijn hier bijna weggevallen. Het resultaat is een schitterende en ontspannen entourage. De Spaanse interieurarchitecten van Deu i Deu hebben gekozen voor een perfect passende Mediterrane invalshoek met eclectische verrassingen en het resultaat mag er zijn. Droom vooral lekker mee met dit bijzondere project.

Romantisch aanzicht

Als je in de buurt komt van dit huis, dan kun je niet anders dan een zeer romantisch plaatje zien. Een pittoresk wit huis in een heerlijke Mediterrane omgeving. Een ontspannen sfeer komt je van alle kanten tegemoet. Vooral de veranda aan de voorkant trekt de aandacht. Aan aankleding van het huis is in ieder geval geen gebrek. We gaan snel verder een kijkje nemen achter de witte muren.

Buitenleven

De titel beloofde wonen op een unieke manier en als je deze schitterende veranda bekijkt dan snap je vast waarom. Dit is meer dan een veranda, dit is een eetkamer en een woonkamer in de open lucht. En door het dak kun je zelfs als de regen met bakken uit de hemel valt nog zeer aangenaam buiten verblijven. De interieurarchitecten hebben de Mediteraans-landelijke sfeer heerlijk versterkt door te kiezen voor mooi witte kussens en een royale houten tafel. De gezellige lampjes boven de tafel maken het geheel helemaal af.

Lounge

De veranda rond het huis is zo groot dat de mogelijkheid ook geboden wordt om je even lekker alleen terug te kunnen trekken. En een slaapkamer heb je eigenlijk niet eens nodig, op dit heerlijke loungebed kun je aangenaam in de buitenlucht in slaap vallen. Ook erg ideaal voor een aangename siësta!

Minimalistische inslag

Het interieur van het huis blijkt een nog hoger eclectisch gehalte te hebben dan je buiten zou verwachten. Binnen is er namelijk ook voor een klein minimalistisch tintje gekozen. Maar dan wel op een hele mooie landelijke en Zuid-Europese manier! Ook in de woonkamer is alles gericht op ontspanning. Stress lijkt in dit huis niet te bestaan.

Binnen en buiten

Het buitenleven en buiten kunnen leven, komen ook bij een van de slaapkamers weer prachtig naar voren. Zodra je wakker bent, ben je met twee stappen direct in de tuin! En ook hier vinden we weer een aangename stoel om op plaats te kunnen nemen. Lekker genieten van de ochtendstilte en de eerste zonnestralen, in deze omgeving is het geen probleem om al lekker vroeg op te staan!

Stoer randje

In de slaapkamer is gekozen voor een stoer randje: de betonnen vloer geeft een heel eigen karakter en vooral een hele bijzondere sfeer aan de ruimte. Het bed zelf is een eenheid met de constructie van het huis en daarin zien we het minimalistische karakter weer terug. Maar minimalistisch is hier, in tegenstelling tot veel andere huizen, niet strak van aard, maar juist rond en zacht.

Badkamer

En ook de badkamer wordt gekenmerkt door zo’n rauw randje. Maar ook hier geeft dat juist weer zo ontzettend veel sfeer. Vooral in combinatie met het dakraam is het fantastisch om in een omgeving als deze een lekkere douche te kunnen nemen. Eenvoud op en top, maar een uitstraling waar je u tegen zegt!

Woningen onder de Spaanse zon worden vaak op een schitterende manier ingericht en doen je heel erg naar vakantie verlangen. Voor nog meer Zuid-Europese wooninspiratie verwijzen we je graag door naar dit project.

Zou dit je droomhuis kunnen zijn? Laat ons weten wat jij zelf zou veranderen!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!