Een zeer charmante strandwoning | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een zeer charmante strandwoning

Johan van Dijk Johan van Dijk
Porthleven Eclectische woonkamers van LEIVARS Eclectisch
Loading admin actions …

Het ruisen van de golven, het geluid van een zwerm meeuwen die overvliegt, de heerlijke zilte lucht en de eerste zonnestralen die met een prachtig licht over de zee vallen: wonen aan het strand blijft fascineren en inspireren. Voor veel mensen een droom, voor sommigen realiteit. En dat een charmante strandwoning niet zo groot hoeft te zijn, bewijst dit project wel! Het gaat er vooral om hoe een huis is ingericht en op een prachtige locatie als deze is de ruimte van de zee al meer dan voldoende om ook in de woning zelf een ruim gevoel te geven. De interieurontwerpers van Leivars uit het Britse Brighton hebben daar heel goed op ingespeeld en hebben een schitterende woning ingericht. Tijd voor een kijkje!

Knusse woonkamer

Porthleven Eclectische woonkamers van LEIVARS Eclectisch
LEIVARS

Porthleven

LEIVARS

Hoe moet je deze woonkamer omschrijven? Je kan haast niet anders dan zeggen dat het geheel er ontzettend knus uitziet. Rustige kleuren en zeer aangename en comfortabele meubels vullen de kleine ruimte helemaal op. En dat het een behoorlijk vol geheel geworden is, is in dit geval helemaal niet erg. Het zorgt eigenlijk voor alleen nog maar meer charme in de woonkamer. Lekker op de bank kijken naar de zee… Zelfs bij koude dagen is wonen aan het strand hier een feest! De stijl komt het dichtst in de buurt bij maritiem-landelijk, al kun je niet ontkennen dat er ook een klein modern gevoel in de ruimte heerst.

Balkon

Porthleven Eclectische balkons, veranda's en terrassen van LEIVARS Eclectisch
LEIVARS

Porthleven

LEIVARS

Ook het balkon valt nou niet bepaald op door de grootte, maar het is hier wederom de sfeer die er toch een ontzettend leuke ruimte van maakt. Het uitzicht is fantastisch en het ruimtelijke effect wordt door het glazen hek alleen nog maar meer versterkt. De grote openslaande deuren maken dat je van het balkon en het huis een mooie eenheid kunt maken. De barbecue kan voor lekker eten zorgen, maar de bewoners kunnen ook eerst nog kiezen voor een heerlijk dutje in de zitzak.

Ruime keuken

Porthleven Eclectische keukens van LEIVARS Eclectisch
LEIVARS

Porthleven

LEIVARS

De keuken ziet er opvallend ruim uit. En ook hier komt dezelfde charmante eclectische mix tussen landelijke en moderne elementen weer terug. Plekjes om lekker te kunnen eten zijn hier ook voldoende. Als je de eettafel ziet, krijg je gelijk zin om daar gezellig te gaan ontbijten, maar ook op het charmante binnenplaatsje is dit prima mogelijk als het op het balkon aan de zeezijde een beetje te koud is. Erg fraai is de aanwezigheid van zeer veel daglicht door het mooie grote dakraam.

Lekker in bad

Porthleven Eclectische badkamers van LEIVARS Eclectisch
LEIVARS

Porthleven

LEIVARS

Na een dag op het strand en in de zee is het fijn om het zout lekker van je af te spoelen. In deze woning is een heerlijk bad aanwezig om na een dag buiten nog meer tot rust te komen. En een detailopname kan soms zo mooi de sfeer van een ruimte weergeven, dat is hier ook zeker het geval. Een heerlijk landelijk gevoel heerst in deze ruimte en door wat leuke accessoires en een mooi bosje tulpen wordt dit ontspannen gevoel alleen nog maar meer versterkt.

Ontspannen slapen

Porthleven Eclectische slaapkamers van LEIVARS Eclectisch
LEIVARS

Porthleven

LEIVARS

Ook slapen zal zeer ontspannen zijn in dit huis. Dezelfde maritiem-landelijke sfeer als in de woonkamer is ook hier weer aanwezig. En dat past natuurlijk perfect bij een woning aan het strand. Als de weersomstandigheden het toelaten is het zeker aan te bevelen om ’s nachts het raam een beetje open te laten staan. Laat je heerlijk wekken door de geluiden van de zee of val er juist lekker mee in slaap. Een heerlijke kleine woning die schitterend gebruikt kan worden als vakantiewoning, maar die ook voor permanente bewoning zeer geschikt is.

Wil je meer zien op het gebied van wonen aan het strand? Neem dan ook zeker even een kijkje bij dit project!

Is het jouw grote droom om aan het strand te wonen? We zijn benieuwd naar al jouw wensen op dat gebied!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!