Het Kaviaarhuis:  Meergezinswoning door Archipelontwerpers

Schitterende appartementen met kantoor ontworpen door een architect uit omgeving Scheveningen

Stoa. Stoa.
Google+

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Loading admin actions …

We hebben al veel bijzondere woningen aan je laten zien. Vandaag doen we er nog even een schepje bovenop. In Scheveningen is er tussen de authentieke havengebouwen een schitterend pand gebouwd dat 6 verdiepingen telt. Het bestaat uit mooie appartementen met een parkeergarage. Helemaal bovenin het pand vinden we een heus penthouse waarbij een groot dakterras hoort.

De bewoners van dit penthouse hebben daarmee een schitterende plek om buiten te genieten. In de woningen vinden we innovatief design dat helemaal past bij de woonwensen van deze tijd. Het leuke van designwoningen met kantoor als deze is dat ze je heel goed weten te inspireren bij het verzinnen van je eigen woonconcepten.

Kijk met ons mee naar deze schitterende voorbeelden en laat je verrassen.

Schitterende woningen

Het Kaviaarhuis:  Meergezinswoning door Archipelontwerpers
Archipelontwerpers

Het Kaviaarhuis

Archipelontwerpers

Het architectenbureau, Archipelontwerpers, wist dit pand realiseren in connectie met hun andere projecten, die je hier kunt bekijken, de architectuur vormt een geheel. Er is een verschil aangebracht in de looks van de gebouwen door verschillende materialen te gebruiken. Ook wel variatie in de materialisering genoemd.

Een architect neemt je graag mee langs de mooie voorbeelden van woonideeën in de hedendaagse designwereld.


Binnen en buiten

Het Kaviaarhuis:  Meergezinswoning door Archipelontwerpers
Archipelontwerpers

Het Kaviaarhuis

Archipelontwerpers

De buitengevel heeft niet alleen een prachtig metselwerk, maar ook materialen als aluminium en glas, waardoor er een een eigentijdse look ontstaat die erg mooi past bij omgeving van het pand.

Al dat glas ziet er niet alleen erg mooi uit, het zorgt ook voor en goede verbinding tussen binnen en buiten. Zo voel je je helemaal vrij binnen.

Ben jij ook zo benieuwd wat er allemaal nog meer te zien is als het om de inspirerende ideeën gaat? Kijk dan snel naar deze voorbeelden!

Prachtige locatie

Het Kaviaarhuis:  Terras door Archipelontwerpers
Archipelontwerpers

Het Kaviaarhuis

Archipelontwerpers

De locatie van het pand is prachtig, want het is gevestigd aan zee. Dit betekent dat de lucht vrij zout is en dat houdt weer in dat je daar rekening mee moet houden als je nadenkt over de bouwmaterialen die je gaat gebruiken. Archipelontwerpers heeft al deze factoren betrokken in het bouwplan en er een schitterend eindresultaat van gemaakt.

Zie jij jezelf hier al genieten van een prachtige zonsondergang? De ideale plek ook voor een romantisch moment!

Helder en huiselijk

Het Kaviaarhuis:  Woonkamer door Archipelontwerpers
Archipelontwerpers

Het Kaviaarhuis

Archipelontwerpers

Nu nemen we even een kijkje in het appartement, wat een ruimte en wat een licht! Je weet gewoon dat je hier heerlijk kunt wonen en werken. Het kleurenpalet bestaat vooral uit helder wit, maar de wand die twee zones van elkaar scheidt, bestaat uit blank hout. Dat roept een natuurlijke en huiselijke sfeer op. Al dat wit heeft echt een vriendelijk tegenwicht nodig.

Modern

Het Kaviaarhuis:  Deuren door Archipelontwerpers
Archipelontwerpers

Het Kaviaarhuis

Archipelontwerpers

Even modern als het exterieur is het interieur vormgegeven. Deze stoel is pure hedendaagse moderniteit. Erg strak en uitsprekend is de lamp voor het raam. Dit is de ideale plek om te genieten van een goed boek. Het doorkijkje is hier erg mooi en zorgt voor de open look waar de bewoners van kunnen genieten. Je voelt je vrij hier! En dat laatste betekent ook dat je lekker kunt werken in het kantoor dat in deze woning te vinden is.


Bijzonder exterieur

Het Kaviaarhuis:  Meergezinswoning door Archipelontwerpers
Archipelontwerpers

Het Kaviaarhuis

Archipelontwerpers

Het exterieur van de woningen valt op in de omgeving. Alle balkons en ruimtes hebben een mooie glasafwerking dat zorgt voor een mooie connectie tussen binnen en buiten. Op die manier valt er veel daglicht naar binnen. Iedere ontwerper weet dat daglicht het interieur van een woning tot leven brengt. Dat is hier zeker het geval!

Metselwerk

Het Kaviaarhuis:  Muren door Archipelontwerpers
Archipelontwerpers

Het Kaviaarhuis

Archipelontwerpers

Het gebeurd niet vaak dat het metselwerk van een woning drie verschillende kleuren heeft. Bij deze luxe woning is dit wel het geval. Het pand ademt zo een ongekende sfeer uit. De stalen balk naast het metselwerk zorgt voor een bijzonder contrast.

De architect: Archipelontwerpers, heeft met de realisatie van deze woningen echt een staaltje vakwerk laten zien. Met deze laatste foto sluiten we dit artikel, maar nemen je graag mee naar een ander mooi project.

We hopen dat je geïnspireerd bent en net zo enthousiast als wij. Blijf ons volgen zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste ideeën in de designwereld. Be creatieve, read homify!

Wat vind je van deze stijl? Zeg het met een comment!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject? Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!