Unieke verfcollectie ontworpen door een verfspecialist uit Lelystad

Stoa. Stoa.
Colour Collection - The Neomodernist, Pure & Original Pure & Original Eclectische eetkamers
Loading admin actions …

Als je nu echt een toffe verfcollectie wilt zien waarmee jij je huis een geweldige look kunt geven, dan moet je vandaag eens even goed opletten en je laten verrassen door de unieke tinten die de professionals van Pure & Original voor je ontworpen hebben.

Pure & Original is een innovatieve creatieve kracht die er telkens in slaagt om een wonderlijke sfeer te creëren bij de mensen thuis door hun aansprekende kleuren.

In dit artikel laten we je een heel bijzondere collectie van Pure & Original zien: The Neomodernist. De inspiratie voor deze kleuren ligt in de jaren dertig. Warme kleuren, gecombineerd met koele tinten. Oranje, geel, paars, blauw en zwart. Ook zachte tonen in een poedermatte afwerking, gecombineerd met hoogglans zwart op de kozijnen en deuren zorgen voor een uniek effect. Wat de ontwerpers er zelf over zeggen?

’¨De kleuren uit het moderne tijdperk krijgen steeds meer erkenning als bron van inspiratie. Met deze collectie wilden we graag deze kleuren opnieuw op de kaart zetten, en laten zien hoe deze zorgvuldig ontwikkelde collectie kan worden toegepast om een verfijnde en persoonlijke sfeer neer te zetten.¨

Kijk dus snel met ons mee en laat je verrassen!



Nieuwe oude stijl

Hier zien we de schitterende Classico krijtverf in de kleur Blue Reef, Tradition Paint in de kleur Black. Een prachtige manier om je woonkamer die nieuwe jaren-dertiglook te geven. Tegenwoordig zien we ook veel woningen ontworpen worden in de jaren dertig stijl, die geliefd is om haar nostalgische look.

Huizen in de authentieke jaren dertig stijl zijn ook erg geliefd en vragen ook vaak om een update van het interieur. Met The Neomodernist-kleuren kun je een ouderwets jaren-dertiginterieur en schitterend nieuwe touch geven.

Voor meer mooie ideeën voor je woning klik je hier!

Nieuwe trend

De oude stijlen komen terug, dat is de nieuwe trend, maar nooit precies op dezelfde manier, dat weten we al heel lang. Dat komt omdat mensen houden van kwaliteit, beproefde ideeën, maar toch ook creatief zijn en niet houden van een herhaling van hetzelfde. Het moet allemaal een beetje spannend en fris blijven. Daarom is het zo belangrijk dat je steeds met de ideeën die je ziet een eigen weg in weet te slaan.

Pure & Original wist dit zeker te doen met deze schitterende kleuren: Classico krijtverf in de kleur Bohemian, Polar Blue en Kenyan Copper.

Een expert neemt je graag mee naar designwereld vol inspirerende concepten.

Studeren in alle rust

Een studeerkamer is volkomen gericht op het doen van intellectuele arbeid, dat kan betekenen dat je artikelen schrijft, maar ook dat je als docent huiswerk van je leerlingen nakijkt. Wat je er ook aan intellectuele arbeid doet, het is wel fijn als de studeerkamer een beetje rustig ingericht is.

Pure & Original hebben schitterende kleuren ontwikkeld om deze rustige sfeer op te roepen, namelijk met de Classico krijtverf in de kleur Bohemian en Traditional Paint in de kleur Black.

De kleurrijke jaren dertig

Had jij het ooit voor mogelijk gehouden dat de jaren dertig zo kleurrijk konden zijn? Op een of andere manier associëren veel mensen deze jaren met grijze en grauwe tinten. Alsof de wereld net zo zwart-wit was als de foto´ s ons doen geloven.

Pure & Original laat zien dat het juist een superkleurrijke tijd was. Kijk bijvoorbeeld naar deze Classico krijtverf in de kleur Bohemian, Polar Blue en Kenyan Copper. Wij zijn echt fan van deze verfspecialist!

Genieten

Lekker genieten in een fijne bank omgeven door daglicht, wat een uitzicht! Wie wil hier niet genieten van zijn of haar vrije tijd.

Welke tinten zorgen er hier voor een natuurlijke ambiance? Het zijn: Classico krijtverf in de kleur Kenyan Copper en Honey Glow, Traditional Paint in de kleur Black.


Goede ontvangstruimte

We weten allemaal dat een goede ontvangstruimte voor je gasten erg belangrijk is. Deze moeten zich immers direct op hun gemak voelen. Pure & Original heeft dat hier goed voor elkaar gekregen door Classico krijtverf in de kleur Skin Powder en Kenyan Copper met Traditional Paint in de kleur Black te combineren. We hopen dat je veel inspiratie vindt in de kleuren van onze verfspecialist!


Wat vind je van deze collectie kleuren? Zeg het ons met een comment!

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Hoogtepunten uit ons magazine