Schitterende verbouwing van een Amsterdamse woning aan de Singel; door een geweldige architect!

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Schitterende verbouwing van een Amsterdamse woning aan de Singel; door een geweldige architect!

Stoa. Stoa.
Project Singel:   door Victona
Loading admin actions …

We houden ervan als we je een totale metamorfose kunnen laten zien. Vandaag is het weer zover! In dit artikel laten we je zien hoe een Amsterdamse woning aan de Singel door een geweldige architect is verbouwd. Deze verbouwing had heel wat voeten in de aarde, maar dan is het resultaat er ook naar!

Het pand had een volkomen ouderwetse inrichting en moest gestript worden om helemaal naar de wensen van de eigenaren gestileerd te kunnen worden. Soms vraag je je af wat je met je woning moet: wordt het verhuizen of verbouwen. In dit geval laten we je zien dat een verbouwing van je woning deze een totaal nieuwe feel kan geven. Dan voelt het net alsof je inderdaad naar een nieuwe woning bent verhuist.

Als je op een mooie plek woont, zoals aan de Singel, dan verhuis je niet zo snel. In het Amsterdamse komen woondromen uit, kijk maar even met ons mee zodat je het zelf kunt ervaren. Be inspired! 

Oude stijl

Project Singel:   door Victona
Victona

Project Singel

Victona

Hier zien we hoe de ruimte er eerst uitzag. Dit is echt een heel oude look, afkomstig uit de jaren dertig. Een vooroorlogse afwerking waar we in een nieuw design heel veel mee kunnen. Natuurlijk moet het een en ander wel flink aangepast worden. In deze ruimte willen we uiteindelijk een mooi badkamer realiseren waarin de bewoners kunnen genieten van heerlijke momenten. Veel mensen relaxen in hun badkamer alsof het hun thuisspa is. En geef ze eens ongelijk, want het heilzame warme water zorgt voor een goede ontspanning.

Maar voordat we dat allemaal voor elkaar hebben zit er nog heel wat werk verscholen in deze oude ruimte. Een expert neemt je graag mee naar de mooiste voorbeelden voor je nieuwe interieur. 

Aan de slag

Project Singel:   door Victona
Victona

Project Singel

Victona

De werkzaamheden zijn begonnen. Natuurlijk moet het een en ander opgeruimd en gestript worden. Een verbouwing vraagt om de nodige offers. Soms moet je zelf elementen opgeven waar je toch een beetje aangehecht bent, maar waarvan je weet dat je er iets beters voor terugkrijgt. We zijn erg benieuwd naar de resultaten. 

Meer mooie ideeën voor je nieuwe woninginterieur vind je hier. 

Oude elementen

Project Singel:   door Victona
Victona

Project Singel

Victona

Het strippen van de woning wil trouwens helemaal niet zeggen dat alles weggegooid wordt. In ons geval krijgen we de mooie houten afwerking cadeau, maar je moet wel zorgen dat het zo bewerkt wordt dat het past in een nieuw design. Onze architect weet natuurlijk als geen ander dat oude elementen veel sfeer oproepen.

Daarom is het verstandig om niet alles weg te gooien. Deze verbouwing heeft plaatsgevonden met veel respect voor de authentieke architectuur.

Het schiet op

Project Singel:   door Victona
Victona

Project Singel

Victona

De kamer ziet er nu nog gehavend uit, maar zal snel het pareltje van de Singel genoemd mogen worden. Zo zag de kamer eruit voordat de architect zich ermee ging bemoeien. Laten we snel kijken naar de uiteindelijke resultaten.

Prachtige resultaten

Project Singel:   door Victona
Victona

Project Singel

Victona

De ruimte is onherkenbaar veranderd, wat een geweldige verbouwing is dit! De Amsterdamse Singel heeft er een meesterwerkje bij. De architect heeft een verbazingwekkend goed resultaat afgeleverd! De badkamer is licht en je voel je helemaal vrij hier. We zijn fan van het bad en het zwart-wit dat we hier overal zien. Zie je hoe mooi het oude hout past bij het eigentijdse interieur? Zo kun je zien dat je altijd zuinig moet zijn op oude elementen in je huis, omdat je nooit weet of ze nog van pas kunnen komen.

De lichte vloer is precies de warme basis die we nodig hebben in deze badkamer.

Meerdere mogelijkheden

Project Singel:   door Victona
Victona

Project Singel

Victona

Er is een schitterende afscheiding gemaakt waardoor je naast een bad- hier ook een slaapkamer kunt realiseren. De afwerking van de kraan en het bad is geweldig. We weten zeker dat de bewoners hier heerlijk zullen genieten. Met deze mooie lichte badkamer sluiten we dit artikel, maar nemen je graag mee naar een ander inspirerend project. 

Blijf ons volgen voor meer mooie voorbeelden.

Wat vind je van deze verbouwing? Zeg het met een comment!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!