Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Deze leuke ideeën maken een Amsterdamse kantoorinrichting uniek!

Stoa. Stoa.
Google+
Renovatie Kantoor Amsterdam Zuid:  Kantoor- & winkelruimten door YBB Architecture Amsterdam
Loading admin actions …

Homify zit al geruime tijd in de wereld van ideeën en innovatieve concepten. Dat doen we omdat we het zelf heel interessant vinden, maar ook omdat we het leuk vinden om je te inspireren. Vandaag nemen we je mee langs een aantal gave designideeën van YBB Architecture uit Amsterdam. Ze hebben twee kantoren in deze mooie stad onder handen genomen en voorzien van een unieke inrichting. 

De laatste jaren wordt er steeds meer aandacht besteed aan de inrichting van een kantoor. Was het vroeger een saaie bedoening, tegenwoordig weten werkgevers dat de productie stijgt wanneer werknemers in een goede omgeving kunnen werken. 

Een meer sexy aankleding van de werkomgeving is soms nodig. Daarom nemen we je vandaag eens even mee langs een aantal toffe ideeën waarvan interieurdesigners zich graag bedienen. Laat je inspireren! 

Ontspannen werken

Is dit een relaxkamer of gaan we hier aan het werk. Misschien is beiden mogelijk en nodig? We zien een grote bank met een luxe uitstraling, precies wat past bij een kantoor van deze tijd. Hoe makkelijk is het om hier een overleg te houden of met een laptop aan de slag te gaan. Voor een fleurige, natuurlijke touch kies je bij voorkeur voor een bos verse bloemen. In deze vergaderkamer is er alles aan gedaan om de werkomgeving zo mooi en ontspannend mogelijk te maken. 

Let even op het plafond, dan weet je precies wat we bedoelen: wat een afwerking! 

Een expert neemt je graag mee naar een wereld vol mooie designideeën. 

Open design

Het open design van deze kantoorruimte spreekt tot de verbeelding. De ideeën van ´openheid´ en ´lichtheid´ spelen hier een belangrijke rol. 

De vierkante pilaar draag het dak en zorg zo voor de nodige versteviging en zo is het mogelijk om de ruimte open te laten. In deze ruimte is het goed lunchen of te vergaderen. 

Daglicht

Een van de belangrijkste dingen voor het slagen van een interieur is voldoende daglicht. Hier zien we hoe mooi het uitzicht is dat de medewerkers hebben. Op deze manier stroomt al het daglicht dat nodig is naar binnen. De architect heeft gekozen voor een open plafond, waarbij je veel dingen zoals elektra kunt zien. 

Dat is een hedendaags of postmodern verschijnsel waarbij de ontwerper graag laat zien welke technieken er gebruikt zijn, die normaal achter een systeemplafond of wand verborgen zijn. 

Dat geeft deze kantoorruimte een industriële uitstraling. Meer interessante ideeën voor een design vind je hier. 

De kunst van een persoonlijk statement

Er is al zoveel in de designwereld, gelukkig komt er ook steeds meer nieuws bij, en dat maakt het ook een uitdaging om uniek te zijn en een persoonlijk statement te maken in het interieurdesign. Kunst is een goed idee om een persoonlijk statement te maken. 

Zeker als het onbekende kunstenaars betreft die wel iets nieuws komen brengen in de kunstmarkt. In dit kantoor vind je kunstwerken die zorgen voor een creatieve sfeer. 

Openheid en privacy

Renovatie Kantoor Amsterdam Zuid:  Kantoor- & winkelruimten door YBB Architecture Amsterdam
YBB Architecture Amsterdam

Renovatie Kantoor Amsterdam Zuid

YBB Architecture Amsterdam

Deze glazen wand zorg aan de ene kant voor openheid en een goede lichtval, aan de andere kant kun je ook gewoon als groepje of 1-op-1 overleggen zonder gestoord te worden door andere medewerkers, en andersom. 

Temperamentvol

Renovatie Kantoor Amsterdam Zuid:  Kantoor- & winkelruimten door YBB Architecture Amsterdam
YBB Architecture Amsterdam

Renovatie Kantoor Amsterdam Zuid

YBB Architecture Amsterdam

Ooit zo´n temperamentvolle kantoorruimte gezien? Ons oog wordt direct weer naar het kunstwerk op de wand getrokken. Wij vinden het zwart-wit thema hier ook erg mooi. Meer ideeën voor een kantoorinrichting vind je hier. 

Lichtplan

Renovatie Kantoor Amsterdam Zuid:  Kantoor- & winkelruimten door YBB Architecture Amsterdam
YBB Architecture Amsterdam

Renovatie Kantoor Amsterdam Zuid

YBB Architecture Amsterdam

Een ander mooi idee voor een kantoorinrichting is een gedegen lichtplan. YBB Architecture heeft hier gekozen voor een moderne uitwerking met een nostalgische twist, namelijk de strakke lijnen van de lampen en tafel in combinatie met het warme licht dat we associëren met de ouderwetse gloeilamp. Zo ontstaat dat eigenaardige mengsel van oud en nieuw design in een hedendaagse kantoorruimte. 

Blijf ons volgen voor nog meer mooie designideeën. 

Wat vind jij van deze inrichting? Zeg het met een comment!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!