Ga aan de slag met dit geweldige interieuradvies!

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Ga aan de slag met dit geweldige interieuradvies!

Johan van Dijk Johan van Dijk
Woonkamer Utrecht:   door Atelier09
Loading admin actions …

Van homify ben je misschien wel gewend dat we jou doorgaans met doe-het-zelfprojecten aan de slag zetten. Maar in dit geval gaan we het juist even helemaal anders doen! Soms zie je door de bomen het bos van je eigen interieur niet meer en dan is het zeer zeker tijd om in te grijpen. 

Wij doen je wat dat betreft graag wat advies aan de hand. Met een interieuradvies van een ervaren interieurontwerper of interieurarchitect kun jij dat interieur krijgen dat je altijd al hebt willen hebben. En wij kunnen je helpen om de juiste expert te vinden!

Jouw interieur!

Hoe ziet jouw interieur er op dit moment uit? Is het al helemaal in orde of kan het toch wel even wat extra aandacht gebruiken? In dat laatste geval is het helemaal niet verkeerd om eens over interieuradvies na te gaan denken. Misschien denk je dan gelijk wel dat dit nogal een prijzig gebeuren gaat worden, maar denk er ook zeker even bij na welke voordelen het je allemaal op kan gaan leveren

Uiteraard zullen wij daar zo meteen wat dieper op in gaan. Bedenk je eerst maar even of je alleen voor de woonkamer een interieuradvies in wilt gaan winnen of dat je er toch voor kiest om gelijk het hele huis onder handen te nemen.

De juiste interieurontwerper

 Woonkamer door gOO Arquitectos
gOO Arquitectos

SALA Y COMEDOR

gOO Arquitectos

Voor een interieuradvies moet je uiteraard wel de juiste expert in de arm nemen. Deze zoektocht hoeft zeker niet zo moeilijk te zijn. De juiste interieurontwerper, of eventueel interieurarchitect, vind je namelijk heel eenvoudig via homify. 

En er is er ook vast eentje bij jou in de buurt. Kijk gewoon even rustig rond welke professional het beste bij jou past op het gebied van sfeer en stijl en kijk ook even of je kunt zien wat de gemiddelde prijzen zijn. Op die manier kun je eenvoudig vergelijken en je uiteindelijke keuze maken.

De voordelen van een interieuradvies

Woonkamer Utrecht:  Woonkamer door Atelier09
Atelier09

Woonkamer Utrecht

Atelier09

We hadden het er eerder al even over: wat zijn nou de voordelen van een interieuradvies? Ten eerste is het zo dat een interieurontwerper jou de ogen letterlijk en figuurlijk kan openen. Vaak zit je toch een beetje vastgeroest in je eigen belevingswereld en de juiste expert weet jou daar als geen ander uit te kunnen halen. Daarnaast weet een ervaren professional vaak de leukste winkels en producten te vinden. Vaak kan die door z’n uitgebreide netwerk dan ook nog eens met wat lagere kosten de betreffende producten aanschaffen. 

Zo verdien je die kosten die je voor een interieuradvies uit gaat geven eenvoudig weer terug.

Kleur of niet?

 Slaapkamer door 99chairs
99chairs

White, classic, scandinavian sleeping

99chairs

Een interieuradvies kan er vooral zorgen dat jij kleur toe gaat voegen aan je interieur of dat je juist zo’n prachtige witte omgeving krijgt als op de foto. De interieurontwerper haalt je op het gebied van kleuren vaak uit je comfortzone

En je zult je er dan ook zeker over gaan verbazen hoe mooi iets kan worden wat je van tevoren eigenlijk nooit voor mogelijk had gehouden. Ook weer een groot voordeel dus!

Een digitale schets

Eetkamer met tunnel gaskachel:  Inbouwkeukens door De Heeren
De Heeren

Eetkamer met tunnel gaskachel

De Heeren

Zoals je vast wel begrijpt hoeft een interieuradvies natuurlijk niet direct een vaststaand plan voor jouw interieur te worden. Jij blijf uiteindelijk de opdrachtgever en jij bepaalt dus ook hoe het eindresultaat er uit gaat zien. Een erg handige manier die jou kan helpen om te laten zien hoe het advies in de praktijk er uit kan komen te zien, is een digitale schets. 

Op die manier kun je heel eenvoudig iets aan passen in het ontwerp en zo wordt het nog persoonlijker allemaal! Elke expert weet precies hoe die jouw interieur er in eerste schets zo mooi mogelijk uit kan laten zien.

Ideeën en inspiratie

Voor je naar een professional stapt voor een interieuradvies, is het uiteraard wel handig om zelf al de nodige ideeën en inspiratie op te doen. Op die manier kun je dan gelijk aangeven wat je precies wilt! Ter inspiratie kun je uiteraard gewoon lekker op homify rond blijven neuzen. Maar een tripje naar de meubelboulevard kan je ook alvast wat inspiratie gaan geven. 

Op die manier weet je ook gelijk naar welke winkels je straks het liefste gaat zodra je eens met de interieurontwerper op stap gaat om spullen uit te zoeken!

Het mooiste interieur?

 Gang en hal door HPONCE ARQUITECTOS
HPONCE ARQUITECTOS

Escalera – B+H45

HPONCE ARQUITECTOS

En denk jij dat je straks aan de hand van een goed interieuradvies het mooiste interieur hebt? Dit blijft uiteraard een erg subjectief iets. Het gaat er uiteraard om dat jij je er straks helemaal thuis in gaat voelen. En dan kun je er op het gebied van je interieur vast weer een aantal jaren tegenaan. Het is bovendien ook erg leerzaam om de expert aan het werk te zien: daar kun je voor de toekomst eigenlijk alleen maar je voordeel mee gaan doen. 

We wensen je er ontzettend veel plezier bij!

Heb jij wel eens interieuradvies gevraagd? We zijn benieuwd! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!