Planten gecombineerd met muurverf zorgt voor prachtige looks, deze verfspecialist heeft er een oog voor!

Stoa. Stoa.
Colour Collection - Cosmopolitian Chique, Pure & Original Pure & Original Moderne woonkamers
Loading admin actions …

Een van de meeste krachtige designtools die een verfspecialist heeft is natuurlijk zijn of haar speciale verfsoorten. Toch zijn er ook experts die verder kijken dan hun eigen product en in de breedte denken, namelijk ook de potentie van andere elementen zien, zoals de kunstwerkjes van de natuur: luchtzuiverende planten. 

Vandaag laten we je een 3 interieurs zien waarin een inspirerend design gerealiseerd is waarin planten en prachtige muurverf de sfeer bepalen. Het is mooi om je te laten inspireren door een verfspecialist en designer omdat je op die manier andere inzichten krijgt in de mogelijkheden van je woning. Natuurlijk is het ook gewoon heel erg leuk om te sparren over creatieve ideeën. 

Bij homify mag je altijd rekenen op de meest innovatieve creaties waar je inspiratie aan kunt ontlenen. Kijk snel met ons mee naar de schitterende interieurs die van unieke kleuren zijn voorzien door Pure & Original. Wij zijn fan! 

Scandinavische kamer

Deze Scandinavische slaapkamer dankt zijn bijzondere look aan de Licetto en Traditional Paint Lak. Let op het plafond en de donkere wand, deze zijn geschilderd met Licetto en wel in de kleur Steel Blue. Als we kijken naar de wanden zien we eveneens de Licetto verf met de kleur Silk White. Om een authentieke look te brengen in de kamer zijn de kozijnen en de radiator geschilderd met de mooie Traditional Paint lak. Deze is op waterbasis en de kleur heeft Silk White. 

Zie je hoe mooi het natuurlijke groen van de plant er bij past! Het grijze bed en witte kastje past precies bij de rest van het kleurenpalet. 

En wat dacht je van de rietkleurige lamp? Heel Scandinavisch! Een expert kijkt graag met je mee naar een looks voor je nieuwe kamer. 

Close-up

Een plant zorgt niet alleen voor een fijne sfeer ook wordt de lucht in de kamer gezuiverd. In de slaapkamer is het helemaal een goed idee omdat je zo ´s nachts altijd schone lucht in ademt. Je ziet in deze kamer heel goed dat planten gecombineerd met muurverf echt kunnen zorgen voor prachtige looks. 

Wij zijn dol op deze verfspecialist! Wil je leuke ideeën zien voor de nieuwe uitbouw van je woning? Klik dan snel hier

Badkamer met stijl

Natuurlijk is het niet alleen de slaapkamer die kan profiteren van de combinatie tussen muurverf en planten. Ook in deze ruimte is het belangrijk dat er veel schone lucht aanwezig is. Zeker als je geen ventilatiemogelijkheden hebt is een plant ideaal om schimmel en ongezonde lucht tegen te gaan. 

Het ziet er hier ook supertof uit! 

Eclectisch

We vinden dit eclectische appartement in Oslo, Noorwegen. Bij het zien van deze woning met de hoge plafonds en authentieke details zoals lambrisering en lijsten, worden we steeds meer overtuigd van de kwaliteiten van onze verfspecialist. Wat een schitterende tinten zien we hier! En natuurlijk niet te vergeten de schitterende plant die voor een natuurlijke twist in de hal zorgt. 

De gebruikte verfsoorten in dit appartement zijn: Classico krijtverf Oyster Grey, Classico krijtverf Polar Blue, Fresco kalkverf Old Flax en Classico krijtverf Ashes,  Fresco kalkverf Oxford Blue en Fresco kalkverf Aubergine. 

Warmte

Het mooie van Pure & Original is dat de verfsoorten zeer milieuvriendelijk zijn om dat er zoveel mogelijk natuurlijke bestanddelen gebruikt worden. 

We kijk hier naar de serie: Cosmopolitan Chique, dit is een selectie kleuren die elkaar versterken en aanvullen. In deze collectie vinden we veel kleurvariaties op paars, rood en blauw. Ze bieden je opties om echt een persoonlijke look aan je woning te geven. 

De kleuren in deze woonkamer komen heel mooi in hun zachtheid naar voren. Is dat niet prachtig in combinatie met de plant en het schitterende zonlicht! 

Kunst en natuur

Het is heel mooi om kunst, natuur en hoge kwaliteit muurverf te combineren. Onze verfspecialist zorgt ervoor dat dankzij de hoogwaardige verfselecties elke kamer tot een kunstwerk verheven kan worden. In deze kamer zien we hoe mooi een eclectische inrichting, compleet met abstracte kunst, naar voren kan komen tegen de achtergrond van een speciale krijtverf. We zien hier de kleuren Landscape, Belgian Wilderness en Steel Blue, Traditional Paint lak Landscape. 

Wil jij je laten inspireren door deze expert neem dan gerust contact met ons op! Blijf ons volgen voor meer mooie woonideeën. Hier vind je toffe inspiratie voor je tuin. 

Wat vind je van deze interieurs? Zeg het met een comment! 

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Hoogtepunten uit ons magazine