Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Architect / interieurdesigner uit Nederland ontwerpt spa in Sciacca, Italië

Stoa. Stoa.
Google+
Het zwembad:  Gezondheidscentra door MEF Architect
Loading admin actions …

In Nederland kunnen we wel eens design gebruiken met een beetje extra temperament. Dat temperament vinden we in de ontwerpen van MEF Architect. Deze architect en intereurdesigner uit Nederland werkt in de Italiaanse stijl: strakke meubels, veel kleur en veel openheid in de architectuur. We nemen je in dit artikel gezellig mee voor een rondleiding door een aantal ontwerpen van MEF Architect, gewoon om je eens even flink te inspireren. 

Het mooie is dat je bij homify altijd de leukste ideeën kunt opdoen voor je nieuwe woning. Zo af en toe eens je huis een nieuwe look geven kan echt een van de hoogte punten van het jaar zijn. Het is zeker aan te raden als de seizoenen weer veranderen. Wanneer we dus weer van de zomer naar de herfst gaan, of van de winter naar de lente. Maar zorg altijd voor een zekere tijdloosheid in je ontwerp. 

De Italiaanse stijl kan voor die tijdloze sfeer zorgen. Wij zijn erg onder de indruk van het werk van deze architect en interieurdesigner uit Nederland. Zoek dat beetje extra temperament, ga voor de Italiaanse stijl! 

Openheid

Het zwembad:  Gezondheidscentra door MEF Architect
MEF Architect

Het zwembad

MEF Architect

Dit prachtige beauty center en spa is te vinden in Sciacca, beroemd om de thermale baden. Al in de Romeinse tijd was dit een oord van ontspanning en genezing. Het heilzame water van de bronnen was toen en ook nu nog een manier om van allerlei kwalen af te komen. Natuurlijk is het dan niet geheel onlogisch om een beauty center en spa op deze plek te bouwen. 

De openheid van de architectuur is al bijna even heilzaam als het water, want je vindt er veel daglicht en een gevoel van vrijheid dat wordt opgeroepen door de open ruimtes, deze twee aspecten zorgen voor een gezonde leefomgeving. Een architect kijkt graag met je mee naar de mooiste ideeën voor je nieuwe woning.

Zwembad

Het portiek :  Gezondheidscentra door MEF Architect
MEF Architect

Het portiek

MEF Architect

Een zwembad in de tuin is een van de mooiste dingen die je kunt hebben. Natuurlijk mag dit in de tuin van dit gezondheidscentrum niet ontbreken. De architect en interieurdesigner uit Nederland heeft het schitterende beauty center en de spa helemaal in een moderne Italiaanse gerealiseerd. 

Stel je voor dat je hier kunt genieten van de zon en de mediterraanse sfeer. Hier kom je echt tot rust. Meer mooie zwembaden kun je hier vinden.

Oppervlakte

Luxe beauty center en SPA:  Gezondheidscentra door MEF Architect
MEF Architect

Luxe beauty center en SPA

MEF Architect

Het is een complex met een behoorlijk groot oppervlakte. De verschillende delen van het complex zijn op deze tekening op schematische wijze weergegeven. Dit is natuurlijk een oude manier van presenteren. Je kunt tegenwoordig ook veel meer geavanceerde technieken verwachten van een architect: zoals 3D visualisaties. In dit artikel hebben we je die al laten zien, want de eerste foto's (je zag het waarschijnlijk al wel) zijn virtueel. 

Op deze manier kun je als architect heel snel laten zien hoe een woning gaat worden. In sommige gevallen wordt er zelfs al met VR gewerkt. 

Andere hoek

Luxe beauty center en SPA:  Gezondheidscentra door MEF Architect
MEF Architect

Luxe beauty center en SPA

MEF Architect

Hier zien we het complex vanuit een andere hoek. De stijl is modern Italiaans met een minimalistische twist. Dat minimalisme komen we in praktisch elke stijl van dit moment tegen. De beperkte lijnen van deze architectuur zorgen voor een relaxt aura. Het lijkt erop dat deze lijnen populair zijn juist vanwege de rustgevende aspecten. Waarom het rustgevend oogt? Er wordt aangenomen dat de eenvoudige vormen van dergelijk architectuur snel en zonder al te veel moeite door onze geest gezien en verwerkt kunnen worden. 

Deze eenvoud zorgt, volgens die theorie, voor een gevoel van schoonheid en rust. Herken je dat? Wij kunnen wel mee gaan in dat verhaal, want wij worden hier relaxt van en vinden het erg mooi!  

Een interieur in Italiaans stijl

Poltrona Frau:  Woonkamer door MEF Architect
MEF Architect

Poltrona Frau

MEF Architect

We laten je tot slot nog even dit schitterende interieur in Italiaanse stijl zien dat ook ontworpen is door de architect en interieurdesigner MF Architect. Het rood doet natuurlijk denken aan het wereldberoemde automerk Ferrari. Het interieur is gezellig en de kleuren passen erg goed bij elkaar; het zwart, wit en rood brengen evenwicht en temperament in huis.   

Modern

LC Tafel Le Corbusier:  Eetkamer door MEF Architect
MEF Architect

LC Tafel Le Corbusier

MEF Architect

Dat we hier met een modern interieurdesign te maken hebben wordt nog eventjes onderstreept door de schitterende sculpturen op de tafel. 

Heel erg modern zo, dat staal op de glasplaat. Met dit ontwerp sluiten we ons artikel, maar nemen je graag mee naar een ander mooi project.

Wat vind je van deze stijl? Zeg het met een comment!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!