Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Moderne keuken gestyled door een keukenspecialist uit Nieuw Vennep!

Stoa. Stoa.
Google+
Keuken Nieuw Vennep:  Keuken door RestyleXL
Loading admin actions …

De moderne keuken is het culinaire paradijs van onze woning. Veel mensen genieten van deze ruimte omdat je er zoveel in kunt beleven: een gezellig etentje, lekker samen koken of smullen van de hapjes tijdens een feestje onder het genot van een cocktail. De leukste gesprekken vinden ook altijd in de keuken plaats. Vandaag laten we zien hoe een moderne keuken gestyled werd door een keukenspecialist uit Nieuw Vennep! 

Het is een keuken geworden die weer vele jaren mee kan. Dat was ook de wens van de bewoners van deze woning. Voor hen was de keuken altijd al de sociale hotspot van het huis. Nu is deze ruimte ook helemaal up-to-date als het om modern comfort gaat. 

Heb je zin in een stukje onvervalste inspiratie door een keukenspecialist? Kijk dan snel met ons mee naar deze mooie, moderne keuken waar het gezin uit Nieuw Vennep ontzettend blij mee is. 

Gezellig

Keuken Nieuw Vennep:  Keuken door RestyleXL
RestyleXL

Keuken Nieuw Vennep

RestyleXL

Deze moderne keuken is niet alleen heel erg mooi door de keukenspecialist uit Nieuw Vennep gerealiseerd met milieuvriendelijke materialen, het is daarbij ook een ontzettend gezellige plek. Als reden daarvoor is aan te wijzen de materiaalkeuze, namelijk het hout, dat voor een bepaalde warmte zorgt. Past erg goed bij het strakke witte keukenblad. Een speciale combinatie die zijn visuele uitwerking zeker niet mist. We vinden de geïntegreerde keukenapparatuur ook erg mooi. Ook handig. Op deze manier bespaar je veel ruimte. 

Meer mooie keukens vind je hier. 

Open

Keuken Nieuw Vennep:  Keuken door RestyleXL
RestyleXL

Keuken Nieuw Vennep

RestyleXL

Het open concept past goed bij de rest van de woning. Vanuit deze positie in de keuken kijken we zo door de schuifdeuren de woonkamer in. Echt heel open en licht. Natuurlijk sluit de moderne keuken daar dan bij aan. Zie je hoe leuk die krukken daar bij de bar staan? Precies de juiste plek om je gasten op hapjes en een drankje te trakteren. Qua kleur passen ze goed bij het hout en het witte aanrechtblad. 

Een expert kijkt graag met je mee naar de mooiste ideeën voor je huis.

Details

Keuken Nieuw Vennep:  Keuken door RestyleXL
RestyleXL

Keuken Nieuw Vennep

RestyleXL

In deze moderne keuken heeft de keukenspecialist erg goed gekeken naar de details. Alsof deze zich de vraag heeft gesteld: hoe kan ik uitblinken met het uitwerken van excellente details. Je ziet zo dat deze expert een getraind oog heeft als het om deze dingen gaat. Kijk bijvoorbeeld eens naar deze kraan. Je ziet toch zo die met liefde ontworpen is. Het is niet moeilijk om te begrijpen, dat de keukenspecialist voor deze kraan gekozen heeft. Wij zijn ook fan van de strak uitgesneden wastafel!

Opvallend

Keuken Nieuw Vennep:  Keuken door RestyleXL
RestyleXL

Keuken Nieuw Vennep

RestyleXL

We vinden het contrast tussen het hout en de stalen kraan op het minimalistische, egale keukenblad erg goed werken in deze moderne keuken. Beide materialen stralen een basic, industrieel aura uit waar je echt van kunt genieten als je houdt van een interieurstijl met een bepaalde eenvoud. 

Mooi weggewerkt

Keuken Nieuw Vennep:  Keuken door RestyleXL
RestyleXL

Keuken Nieuw Vennep

RestyleXL

Een beetje verstopt zien we hier de oven in het keukeneiland. Precies de juiste hoogte om lekker te kunnen werken in de keuken. Je schuift de gerechten eenvoudig in en uit. Ook hier weer die basic look. Let goed op het contrast. Supermooi toch! Een inspirerende, industriële combinatie waar je in je keuken alle kanten mee uit kunt. 

Handige workflow

Keuken Nieuw Vennep:  Keuken door RestyleXL
RestyleXL

Keuken Nieuw Vennep

RestyleXL

In deze keuken heeft de keukenspecialist uit Nieuw Vennep in het bijzonder aandacht gehad voor de workflow in de keuken. Zo is de geïntegreerde apparatuur in deze moderne keuken op handige plekken gerealiseerd. Ook de veelheid aan opbergruimte is even makkelijk als esthetisch doeltreffend. Doordat je alle belangrijke keukenbenodigdheden bij de hand hebt, werkt het allemaal net even wat makkelijker. 

Ook het schoonhouden van de keuken is simple, gewoon omdat er niet zoveel spullen los in de keuken staan. Nu is het heel makkelijk om eventueel vuil te spotten en direct te verwijderen. Een hygiënische keuken is heel belangrijk en dat is natuurlijk telkens helemaal in orde hier. 

We sluiten dit artikel, maar nemen je graag mee naar een ander mooi project.

Wat vind je van deze keuken? Zeg het met een comment!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!