PRJCT #Sandy:  Keuken door Victona

Prachtige keukenrenovaties door een coole architect in de buurt van Amsterdam

Stoa. Stoa.
Google+

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Loading admin actions …

Victona doet het weer! Sleetse woningen omtoveren tot ware woonpaleisjes. Ook de keukenrenovaties worden stijlvol uitgevoerd, dat is de kracht van deze architect uit Amsterdam. In dit artikel laten we je toffe verbouwingen van een aantal keukens zien, gewoon om je te inspireren. We gaan in Amsterdam rondkijken in 3 appartementen die door architectenbureau Victona onder handen zijn genomen. De resultaten zijn echt om van te genieten zo mooi. 

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een minimalistische look in hun keuken, dat ziet er professioneel, rustgevend en hygiënisch uit. Victona kiest voor een grondige aanpak om deze stijl voor haar klanten te realiseren, dat zul je dan ook merken als we de appartementen aan je laten zien. 

Een nieuwe look voor je keuken is een investering in je huis en in je wooncomfort. Hoe tof is het om met je vrienden aan tafel te gaan om te smullen van al het lekkers dat uit je keuken komt. Zin om te proeven van de nieuwe keukenstijl? 

Kijk dan snel met ons mee naar hoe deze architect uit Amsterdam de keukenrenovaties realiseert!

Een nieuw canvas

PRCJT #Eva:   door Victona
Victona

PRCJT #Eva

Victona

We kijken hier binnen in het appartement in Amsterdam Zuid, een project van Victona. Ze zijn erg enthousiast over dit opgeleverde appartement. Echt de moeite waard om het hele appartement te bekijken, dat kan hier. Het gaat ons in de context van dit artikel niet om het appartement, maar eerder om de grondige wijze waarop Victona te werk gaat. Op deze foto zie je dat ze het appartement volkomen gestript hebben, een nieuw canvas gecreëerd hebben, waarop het nieuwe kunstwerk kan prijken: de nieuwe keuken. 

Hieronder laten we zien wat dit architectenbureau uit Amsterdam allemaal in haar mars heeft als het gaat om keukenrenovaties.  

Strak concept

PRJCT #Sandy:  Keuken door Victona
Victona

PRJCT #Sandy

Victona

Een keukenrenovatie als deze spreekt echt tot de verbeelding. Het is een woning met een strak concept. De uitwerking hiervan is vlekkeloos. Het keukeneiland matcht perfect met de slanke deuren en past uitstekend bij de lichte houtvloer. Alles komt sterk naar voren door de zuivere, witte wanden. 

Boven het keukeneiland prijkt de industriële afzuigkap. Dat is echt een eye-catcher waar veel mensen voor kiezen, deze oogt professioneel en luxe. Meer mooie keukens kun je hier vinden. 

Uitzicht

PRJCT #Sandy:  Keuken door Victona
Victona

PRJCT #Sandy

Victona

Vanuit de keuken kijk je mooi uit over de omgeving. In deze wijk vinden we flats waarvan je niet snel zou vermoeden dat ze zo'n mooi strak appartement verbergen. Echt heel gemakkelijk dat je al je keukenspullen netjes in de strakke lades van het keukeneiland kunt opruimen. 

Modulaire wand

PRJCT #Sandy:  Keuken door Victona
Victona

PRJCT #Sandy

Victona

Een van de mooiste dingen aan deze keuken is de modulaire wand. Daarin zien we de geïntegreerde keukenapparatuur. Zo gaaf om te zien wat een bijzondere binnenwereld je keuken kan worden als er een keukenrenovatie heeft plaatsgevonden, gerealiseerd door een innovatieve architect als Victona. Dit appartement in Amsterdam is een plaatje! 

Industrieel

PRCJT #Zero:  Woonkamer door Victona
Victona

PRCJT #Zero

Victona

We stappen nu een appartement binnen in het centrum van Amsterdam, het is te vinden net achter Carré. Je kunt zien dat hier ook gekozen is voor een minimalistische stijl, maar dan met een industriële twist. De kenmerkende afzuigkap zien we hier ook. Echt een sfeermaker, niet waar? Een schitterende keukenrenovatie door een creative architect, dat moet gezegd worden! 

Andere hoek

PRCJT #Zero:  Eetkamer door Victona
Victona

PRCJT #Zero

Victona

De bewoners van deze woning zijn helemaal in hun nopjes met de nieuwe industriële stijl. Vooral de grote houten tafel is in trek hier. Hier geniet je  met alle gezinsleden van een ontbijt of diner. 

Kunstwerkje

PRCJT #Zero:  Eetkamer door Victona
Victona

PRCJT #Zero

Victona

We vinden de keukenrenovaties door Victona ware kunstwerkjes. Ze laat hierin veel stijl zien, gecombineerd met topdesign. Ben jij ook zo onder de indruk van deze strakke koelkast? Supercool toch! Letterlijk en figuurlijk. De industriële twist komt hier vooral door de bakstenen muur, die past met zijn rauwe look mooi bij het strakke en egale karakter van de zwarte koelkast en de keuken. 

Met dit laatste voorbeeld sluiten we dit artikel, maar nemen je graag mee naar een ander project.

Blijf ons volgen voor meer mooie woonideeën. Be creative, think like you! 

Wat vind je de mooiste keuken? Zeg het ons met een berichtje! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject? Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!