Unieke meubels in een bijzonder huis | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Unieke meubels in een bijzonder huis

Johan van Dijk Johan van Dijk
Mediterrane huizen van RIBA MASSANELL S.L. Mediterraan
Loading admin actions …

Een huis zonder meubels is als een bos zonder bomen. Meubels zijn prachtige elementen in een woonkamer die comfort moeten bieden, maar het is minstens zo belangrijk dat ze een grote bijdrage leveren aan de sfeer en stijl van een huis. Het team van homify is zich dan ook erg bewust van deze grote rol die meubels in een interieur spelen. Specialisten die unieke meubels ontwerpen kun je dan ook bij ons vinden. En laat nou juist die meubels het uitgangspunt van dit project zijn! We gaan met genoegen een kijkje nemen bij een bijzonder Spaans huis en de prachtige ontworpen meubels die daar staan.

Ruimte

Een huis in een heerlijke ruimtelijke omgeving: een schitterende landelijke en Mediteraanse omgeving. En zeker in combinatie met een zwembad de ideale plek om lekker te ontspannen. De kleurstelling past goed bij de Zuid-Europese sfeer. Zie jij jezelf al heerlijk zitten in de loungeset die op de veranda is geplaatst?

Eclectisch beeld

Bij het bekijken van de voordeur van het huis valt het eclectische beeld dat dit huis oproept extra op. Naast een flinke portie Mediterraanse en landelijke elementen, doet het ook een klein beetje aan Oostenrijk en Zwitserland denken. Of vind jij dat helemaal niet? Dit fraai afgewerkte geheel zou heel goed als vakantiewoning dienst kunnen doen. Handig voor de bewoners om te verhuren als ze zelf geen gebruik van de woning maken!

Ontspannen

De veranda is de ideale plek om bij mooi weer lekker van de buitenlucht te genieten. Zonaanbidders nemen lekker plaats op een ligstoel midden op het terras en voor iedereen die toch liever een beetje in de schaduw blijft is er een plekje onder het afdak te vinden. En qua gevoel komt er nog een stijl bij: het donkere hout weet namelijk ook een koloniaal gevoel op te roepen.

Tuin

Voor we zo binnen gaan kijken nemen we nog een blik in de tuin. Die is namelijk prachtig aangelegd in een hele mooie harmonie en samenhang met het huis.

Eetkamer

In de eetkamer blijkt direct al hoe ontzettend veel aandacht is besteed aan het plaatsen van mooie en unieke producten. De eettafel zelf en de stoelen zijn net iets anders dan je zou verwachten en zorgen daarom voor een hele eigen sfeer en stijl. De andere schitterende robuuste houten meubels en accessoires versterken dat gevoel alleen nog maar meer. Maar het absolute hoogtepunt van deze ruimte wordt toch gevormd door de schitterende lampen die boven de eettafel geplaatst zijn. Het zijn geweldige blikvangers die ook nog eens voor een mooi licht zorgen als het donker geworden is.

Tafel

Een andere tafel in het huis laat ook zien hoe uniek de producten van Riba Massanell zijn. Wat een origineel idee om gebruik te maken van gebogen tafelpoten bij een massieve houten tafel. Het lijkt wel een charmante verwijzing naar de barok en rococo. Maar juist door het robuuste materiaal ontstaat een heel ander effect. En deze tafel is ook handig voor grote gezelschappen: hij kan met gemak uitgeschoven worden!

Woonkamer

De woonkamer is ook zeer sfeervolle ruimte om te zien. Deze kleur rood zie je niet zo vaak in interieurs en zorgt hier ook voor een zeer eigen karakter. Het donkere hout zorgt hier ook weer voor een koloniaal tintje. En erg fijn is ook de open haard, als de Spaanse zon niet zo warm is dan kan aangenaam houtvuur voor warmte zorgen.

Slaapkamers

In de slaapkamers zijn juist wat modernere en lichtere meubels te vinden. Ook dit past weer heel goed in de eclectische sfeer die in dit huis te vinden is. Wat hier niet achterwege gelaten is, is de kleur. Een fraaie afsluiting van een rondleiding door een bijzonder huis!

Heb je zin om meer eclectische projecten te bekijken? Neem dan ook zeker hier een kijkje!

We hebben heel wat stijlen in dit huis kunnen vinden. Als je er nog meer kunt ontdekken dan horen we het graag!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!