Het eclectische droomhuis aan zee

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Het eclectische droomhuis aan zee

Johan van Dijk Johan van Dijk
Loading admin actions …

Wakker worden door het geluid van de golven, daarna met een kop koffie genieten van een prachtige zonsopkomst. Dan is het tijd voor een lange wandeling op het strand of een paar uurtjes lekker luieren in de zon. ’s Avonds kun je heerlijk barbecueën met familie en vrienden en geniet je van de zon die even geweldig weer verdwijnt, als die ’s ochtends gekomen is. Kortom, wonen aan zee is een prachtige manier van leven. En al helemaal als je dat kunt doen in het prachtige eclectische droomhuis dat we je nu gaan laten zien. Kijk mee naar een prachtige reportage van fotograaf Eugeni Pons.

Overweldigend

 Huizen door homify

Dit schitterende huis aan de Spaanse kust geeft een overweldigende indruk. En dat komt door een combinatie van factoren. Naast de prachtige locatie, zorgt de mooie eclectische combinatie van stijlen ook voor dat gevoel. Moderne, landelijke en Mediteraanse elementen zijn in een heerlijke mix gegoten. En zoals je goed kunt zien, is alles hier op buitenleven gericht. De grens tussen binnen en buiten is hier haast komen te vervallen. Bovendien heb je het strand zelf met zo’n schitterend uitzicht niet meer nodig, de bewoners hoeven zich als ze thuisblijven geen moment te vervelen.

Zwembad

 Zwembad door homify

Een zwembad bij je huis is een heerlijke luxe, maar je ziet ze zelden zo groot als bij dit huis! Wat een heerlijke weelde voor de bewoners. En naast ontspanning kan dit zwembad ook zeer zeker voor inspanning gebruikt worden. Je kunt in dit bad namelijk heel wat baantjes trekken. De omgeving is verder adembenemend, niet in de laatste plaats ook door het prachtige uiterlijk van het huis.

Uitzicht

 Zwembad door homify

Denk jij ook stiekem dat jij degene bent die daar in het zwembad van het uitzicht geniet? De benaming droomhuis is zonder enige twijfel van toepassing op dit project. Zwemmen met zo’n uitzicht is echt fantastisch. Maar ook het huis kent ontzettend veel mooie plekjes. We gaan dan ook snel binnen een kijkje nemen.

Ontspannen keuken

 Terras door homify

Een heel dynamisch beeld levert de keuken op en vooral het ontspannende element valt hier heel erg op. De materiaalkeuze is heel divers. Een stoere betonnen vloer en zachte natuurstenen muren prikkelen de ogen. De keuken zelf straalt een minimalistische eenvoud uit. Minstens zo charmant is de combinatie van de zeer moderne en hele grote eettafel met de leuke landelijke stoeltjes.

Unieke trapopgang

 Gang en hal door homify

Ook een wandelingetje naar de bovenverdieping is al een ervaring op zich. Heb jij ooit zo’n unieke trapopgang gezien? Ook hier zien we weer een dynamische combinatie van beton en landelijk sisal. Dat laatste is een prachtige manier om de muren te bekleden en met een paar mooie kunstwerken is dit eclectische trappenhuis helemaal af.

Ruime woonkamer

 Eetkamer door homify

Dit is een groot huis en daar past een schitterende ruime woonkamer als deze dan ook perfect bij. En uiteraard kan hier een eclectische inrichting niet ontbreken. Ook hier keert het sisal weer terug. Het past perfect bij de sfeer en ook vooral bij de locatie.

Buitenruimte

 Terras door homify

Op de bovenverdieping vinden we deze schitterende buitenruimte. Maar hoe moeten we dit noemen: een balkon, een dakterras of een veranda? Het zou voor elk van deze ruimtes door kunnen gaan. Uniek is het in ieder geval wel en het ziet er zeer uitnodigend uit om een feestje te geven.

Heerlijk slapen

 Slaapkamer door homify

Je komt alleen al tot rust door naar deze slaapkamer te kijken! Wat een heerlijke ruimte om lekker in slaap te vallen en door niets anders dan de geluiden van de zee ’s ochtends weer gewekt te worden. En wederom heeft sisal een belangrijke plek gekregen. Vooral de constructie van het bed is daar een schitterend voorbeeld van.

Krijg jij de meeste wooninspiratie van een huis aan zee? Dan moet je ook zeker bij dit project een kijkje gaan nemen!

Wil jij ook graag aan zee wonen? We zijn benieuwd wat jouw wensen voor een huis aan de kust zijn!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!