Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Hoe richt ik mijn thuiswerkplek in?

Lianne van Kralingen Lianne van Kralingen
Loading admin actions …

Bij thuis werken denkt men vooral aan: een bureau, een pc, een archiefkast en een ergonomische stoel. Maar thuis werken kan ook betekenen: verf, lichtval, vergaderen, klanten, materiaalopslag. Iedere vorm van thuiswerk, of het nu kunstzinnig, zakelijk of sociaal is, geeft een eigen karakter aan de ruimte. Maar, een goede werkruimte geeft ook karakter aan het werk. Deze ontwerpen zijn geïnspireerd door het werk dat erin gedaan moet worden, maar inspireren en ondersteunen ook dat werk door hun eigen karakter en functionaliteit.

Kunst-werk

In dit atelierontwerp van Elke Altenberger ligt het professioneel vormen van kleur en beeld centraal door haar neutrale, functionele karakter. Deze lichte, witte ruimte is een plek om te dromen over kleur, verf en doek en het praktische, open en ruimtelijke ontwerp biedt alle mogelijkheden om deze dromen te verwezenlijken. Hoe groot het doek ook is, en hoeveel verschillende materialen er ook gebruikt worden; in deze ruimte kan artistiek talent helemaal zijn gang gaan.

Samen-werk

 Studeerkamer/kantoor door Estudi Agustí Costa
Estudi Agustí Costa

Estudio PARTICULAR

Estudi Agustí Costa

Ook thuis betekent werken vaak samen werken. Maar, voor samenwerkingen is een statische en vol ingerichte kantoorsfeer dodelijk. Dit ontwerp van Agusti Costa blaast leven in thuiswerk met behulp van ruimtelijkheid en flexibiliteit. Of het nu om een professionele presentatie gaat, om een kleinschalige werkbespreking of individuele opdrachten; deze thuiswerkplek levert ruimte, licht en mogelijkheden voor allemaal.

In de praktijk

 Studeerkamer/kantoor door homify
homify

Gestaltung der Büros und Aufenthaltsräume der Mooon GmbH

homify

Thuis werken is ook wel eens: cliënten, patiënten en wachttijd. Een gezellige en handige wachtruimte is dan elementair voor iedereen die ermee te maken heeft. Deze wachtruimte door Catrin Lange heeft het allemaal: functioneel maar toch gezellig, huiselijk maar toch professioneel. Kinderen en volwassenen kunnen hier allemaal in terecht en kunnen in een huiselijke omgeving wachten op een behandeling of advies. Wachten wordt hierdoor niet een klus maar een plezier.

Thuis voelen

Een gezellige en warme sfeer is nog belangrijker als iedereen in de ruimte ontspannen moeten zijn. Dit ontwerp door Susanne Schreiber-Beckmann zorgt voor een handige en prettige werkruimte voor de masseur, maar ook voor een sfeervolle en ontspannende omgeving voor de klant. De ruimte biedt deze sfeer door warme kleuren, natuurlijke materialen zoals planten en houten meubels en biedt mogelijkheden voor individuele voorkeuren. Of je nu voor kaarslicht kiest of daglicht, voor uitzicht op het raam of privacy, alles is hier mogelijk gemaakt om de massage een plezier te maken voor zowel de klant als de masseur.

Kinderspel

 Kinderkamer door mori

Als je werk kinderspel is dan weet je dat ruimte en mogelijkheden het belangrijkst zijn voor een dagverblijf of opvang. Creativiteit, zowel van de kinderen als van de professional, moet gevonden en gebruikt kunnen worden waar en hoe ze maar willen. In deze open en ruime kamer, ingericht door Claudia Wald met oog voor kleur, functie en ideeën is alles mogelijk. Spelen met speelgoed, actieve groepspellen, knutselen, een rustig voorleesuurtje op comfortabele blokken of op het zachte vloerkleed. Simpel maar toch mooi en gezellig is deze kamer ideaal voor het zoethouden en begeleiden van de kleinste werkers.

Hoe heb jij je thuiswerkplek ingericht? Vertel het ons hieronder.
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject? Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!