zonnig dakterras:  Terras door Architect2GO

Prachtige uitbreiding van een dakterras, ontworpen door een architect uit de regio Rotterdam

Stoa. Stoa.
Google+

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Loading admin actions …

Vandaag nemen we je mee naar een project om van te genieten, namelijk een prachtige woning in het Rotterdamse Kop van Zuid waar de bewoners hun dakterras een schitterende uitbreiding hebben laten realiseren. De resultaten zijn geweldig: er is een ruime en praktische keuken gemaakt waarin genoten en gewerkt kan worden. Tijdens de verbouwing is de bestaande leefruimte groter geworden en het dakterras heeft nu een mooie verbinding met de woonkamer, die ook een nieuwe look heeft. 

Bij homify willen we je altijd graag inspireren met mooie ideeën, we geloven dat we dit vandaag ook weer waar kunnen maken! Kijk snel met ons mee naar de schitterende voorbeelden en laat je inspireren! Wil je een mooi interieur voor je woning? Dat kan, homify helpt jou daar bij! 

Een mooi project

uitbreiding woning op dakterras :  Keuken door Architect2GO
Architect2GO

uitbreiding woning op dakterras

Architect2GO

Het is echt een schitterend project in een schitterende straat. Je ziet direct dat de architectuur erg bijzonder is, precies wat we je willen laten zien: hedendaagse bouwkunst met een twist. Deze woningen zetten de toon in de straat en laten zien hoe de Nederlandse bouwkunst de komende jaren eruit zou kunnen zien. 

De lichte tinten in combinatie met het grijs en de vele ramen zorgen voor een speciale sfeer. Een architect wil je graag helpen om je droomhuis te ontwerpen en te bouwen! 

Het dakterras

zonnig dakterras:  Terras door Architect2GO
Architect2GO

zonnig dakterras

Architect2GO

We zijn erg blij met deze nieuwe look voor het dakterras. Wat heeft de architect er een sfeervolle buitenruimte van gemaakt. De plek om te genieten van je vrij uurtjes, zeker in de zomer. Wat kun je hier hier goed zitten met familie en vrienden. Het is de industrial stijl in combinatie met al dat groen wat ons direct overtuigt. Een soort eigentijdse Engelse tuin, maar dan in Nederland. 

De echte aandachtstrekker is natuurlijk de pot met prachtige bloemen. Links zien we de tuintafel waaraan we kunnen dineren en converseren, de twee zaken die de bewoners hier het liefst doen. Meer mooie tuinideeën vind je natuurlijk hier bij homify! 

Vanaf de straat

uitbreiding woning op de eerste verdieping:  Keuken door Architect2GO
Architect2GO

uitbreiding woning op de eerste verdieping

Architect2GO

Als we in de straat een blik werpen op de woning zien we de klimop die essentieel deel uit maakt van het dakterras. De architect heeft er alles aan gedaan om een mooi geheel te ontwerpen. En dat is hier in Rotterdam zeker gelukt! 

Onder het dakterras vinden we de garage van het huis, heel veilig om daar je bolide in te stallen. 

Een nieuwe keuken

praktische en royale keuken met veel werkruimte:  Keuken door Architect2GO
Architect2GO

praktische en royale keuken met veel werkruimte

Architect2GO

We zeiden in de introductie al dat er een nieuwe keuken gemaakt was. Deze laten we je dan ook graag nu even aan je zien! Dit is de keuken waarin je heerlijk met meerdere koks kunt koken, samen kunt eten en genieten van het goede leven. Wie wil dat nu niet niet! Het is niet alleen een zeer praktische keuken, maar je kunt er door de vele ruimte ook uitstekend in werken. Echt een kamer om in te wonen, te werken en te genieten. 

Het project van de Rotterdamse architect blijkt niet alleen de herinrichting van een dakterras, maar ook de uitbreiding en herziening van de oorspronkelijke keuken. 

Dakterras en woonkamer

half open verbinding tussen woonkamer en keuken:  Eetkamer door Architect2GO
Architect2GO

half open verbinding tussen woonkamer en keuken

Architect2GO

Het dakterras en de woonkamer lopen naadloos in elkaar over. Zo ontstaat die bijzondere communicatie waar we het in de introductie over hadden. De gitaar in de hoek vertelt veel over de bewoners: ze houden van gezelligheid en gezelschap. Iedereen kan genieten in deze kamer. Je zet de deuren open en je bent op het nieuwe dakterras. 

Dat is gewoon heerlijk! 

Andere shot

royale eetplek:  Eetkamer door Architect2GO
Architect2GO

royale eetplek

Architect2GO

Zelfde kamer, ander shot. Ben je nu overtuigd van de mooie looks van de kamer? Keuken en woonkamer lopen in een vloeiende beweging in elkaar over. De grote tafel biedt ruimte aan veel mensen. Vrienden en familie komen hier graag langs. Nooit meer een probleem om tijdens feestdagen genoeg ruimte voor iedereen te regelen. Let even op de aankleding van de kamer: een frisse tint op de wanden, eigenzinnige kasten en een strakke neutrale vloer geven dit interieur een eclectische look. Wij zijn fan. 

Met deze laatste foto zijn we aan het einde van dit artikel gekomen, maar we nemen je graag mee naar een ander project om je te inspireren. Blijf ons volgen zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste trends en mooiste ideeën. 

Wat vind je van deze uitbreiding? Zeg het met een comment!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject? Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!