Victona: appartementen renoveren in Amsterdam | homify

Victona: appartementen renoveren in Amsterdam

Johan van Dijk Johan van Dijk
homify Moderne keukens
Loading admin actions …

Een appartement in Amsterdam: voor vele mensen een ultieme droom! Maar wat nou als je een superleuke plek gevonden hebt, maar dat blijkt dat dit appartement nog een flinke opknapbeurt nodig heeft? De experts van Victona uit Laren zouden dan wel eens uitkomst kunnen bieden. Het bedrijf houdt zich grotendeels bezig met appartementen renoveren in Amsterdam. En de resultaten die daarbij geboekt worden mogen wij je zeker niet onthouden! Laat je lekker inspireren en wie weet tik jij gewoon zo’n leuke opknapper op de kop die je op stijlvolle wijze door deze professionals laat renoveren.

Wonen in een flat

Wonen in een flat in Amsterdam is misschien wel niet iets waar je direct aan denkt bij een appartement, maar als je deze foto ziet dan ga je daar wellicht heel anders over denken. Ook al is dit huis nog niet ingericht, de heerlijke eclectische stijl doet je gelijk naar een dergelijke woning verlangen. Je vindt hier een uitgebalanceerd geheel van rustiek, modern en een flinke portie industrieel. Een prachtige manier van appartementen renoveren in Amsterdam! Wij zijn natuurlijk ondertussen al druk bezig om in gedachten de inrichting van dit huis compleet te maken. Jij ook?

Sanitair

Appartementen renoveren in Amsterdam houdt voor Victona in dat er aan een totaalplaatje wordt gewerkt. Het sanitair hoort daar uiteraard ook bij. Je ziet hier de wc van het appartement dat je op de vorige foto ook kon zien. Niets doet meer denken aan de oorspronkelijke naoorlogse flat en dat is toch zeker een complimentje waard. Je zou er voor kunnen kiezen om het toilet te laten voor wat het is, maar dat is hier zeer zeker niet het geval. We zien hier een fraai modern geheel met een leuk rustiek randje.

Oud en nieuw

Hoe vind je de ideale balans tussen oud en nieuw? Door hier een kijkje te nemen! Deze prachtige jaren ’20 woning mag ook zeker in de categorie appartementen renoveren in Amsterdam worden gerekend. Met respect voor oude details is hier een prachtige eigentijdse woning gerealiseerd. En zo’n erkertje verwijst dan op leuke wijze naar het verleden van de woning. De ‘zwevende’ trap daarentegen is een prachtige moderne toevoeging. De houten vloer brengt tenslotte wat rustieks in de woning aan. Wederom een schitterende eclectische balans!

Oude deuren met een fris tintje

Wat moet je nog meer zeggen als je deze oude deuren met een fris tintje ziet? Dergelijke elementen van een woning zijn gewoon te leuk om niet opnieuw te gebruiken. Maar wel met een modern randje in deze uitvoering! Wat is het toch fijn dat appartementen renoveren in Amsterdam op deze manier mogelijk wordt gemaakt.

Ultiem eclectisch

Appartementen renoveren in Amsterdam met prachtig inzicht brengt ons bij de laatste woning die we gaan bekijken. Dit appartement is ook weer ultiem eclectisch ingericht. Heerlijk toch om te zien? De keuken met bakstenen muur is natuurlijk een plaatje, maar wij zijn ook vooral erg aangenaam verrast door de leuke eettafel die hier te vinden is. Wat een super goed idee om een oude naaimachine als basis voor een tafel te gebruiken. Een idee om ook even te onthouden.

Kijkje in de slaapkamer

We besluiten ons verhaal over appartementen renoveren in Amsterdam met een kijkje in de slaapkamer. In deze stoere entourage moet je toch ook heerlijk in slaap kunnen vallen! Zeker als je in een woning woont waar aan werkelijk waar alles gedacht is. En heb je de smaak zo te pakken gekregen dat je graag nog wat meer leuks wilt gaan bekijken? We kunnen je zeker aanraden om dan ook dit artikel even te bekijken.

Wat vind jij van deze projecten? We horen het graag! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Lab32 architecten Moderne huizen

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!