Ultra strak kantoor ontworpen door architect in Amsterdam

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Ultra strak kantoor ontworpen door architect in Amsterdam

Stoa. Stoa.
Apartment - Office   Amsterdam (05):  Studeerkamer/kantoor door Jen Alkema architect
Loading admin actions …

Vandaag hebben we een schitterend voorbeeld van Nederlandse binnenhuisarchitectuur voor je gevonden in een studio-appartement compleet met atelier en kantoorruimte. De looks van het interieur zijn ontworpen door een architect, Jen Alkema. Erg mooi minimalistisch en strak. Drie kleine kamers met verschillende hoogtes zorgen voor een bijzondere dynamiek in het appartement. Het atelier in het appartement heeft een hoog plafond, deze ruimte is verbonden aan een kleine patio die zorgt voor veel daglicht. Er zijn twee andere kamers met een keuken en een slaapkamer annex badkamer. 

Omdat alle kamers met elkaar verbonden zijn ontstaat er een grote openheid en een gevoel van vrijheid in het huis. Daar houden de bewoners van. We willen je graag meenemen op een inspirerende wandeling door het appartement om je te laten proeven van dit excellente design. Kijk je ogen uit en doe de nodige inspiratie op.

Helder werken

Het is zo fijn om lekker te kunnen werken in een heldere ruimte. In dit kantoor in Amsterdam voel je je fris en fruitig als je aan de slag gaat met de dingen die je wilt doen. Het bureau is een kunstwerkje op zich, prachtig afgewerkt en daarmee een streling voor het oog. De iMac past met z'n strakke looks heel mooi bij het bureau. Met deze setting laat de architect zien dat hij een modern perspectief op het kantoor heeft. Samen met een architect kun jij je ideeën snel en vakkundig laten uitwerken. Dan komen ze pas echt tot leven!

Perfecte sfeer

De stoelen passen perfect bij de strak afgewerkte tafel. Naast een plek om te werken kun je hier ook heel relaxt lunchen. Daarmee wordt deze ruimte multifunctioneel. De perfecte sfeer om te genieten. Een ideale plek in modern Amsterdam! 

Eenheid

In het kantoor valt de mooie eenheid direct op, en dat is precies de bedoeling geweest van de architect. De uitstraling van het moderne Amsterdam is strak en zakelijk, met een heldere kijk op de dingen. We zien dit bewustzijn terug in de looks van het kantoor. Ook het meubilair en de wanden sluiten qua stijl mooi op elkaar aan. 

Mooi geheel

Kitchen - Dining Room:  Keuken door Jen Alkema architect
Jen Alkema architect

Kitchen – Dining Room

Jen Alkema architect

Daglicht is er voldoende in dit Amsterdamse kantoor. Het is voor het slagen van een modern interieur van levensbelang dat het interieur open en transparant oogt. De architect heeft in deze behoefte voorzien door een centrale gang te maken die alle kamers met elkaar verbindt. Het ziet er prachtig uit, nietwaar? Meer mooie woningen kun je hier vinden. 

Keuken

In dit studio-appartement met kantoor vinden we een prachtige keuken. Na al dat werken is het tijd voor heerlijk eten. Dat kun je uitstekend bereiden in deze minimalistische keuken. De stijl is zeer minimalistisch en slim ontworpen door de architect. In een stad als Amsterdam is de woonruimte beperkt, zo is de situatie ook in dit studio-appartement, maar door het slimme design wordt er extra ruimte gecreëerd. Dat zien we hier heel mooi ontworpen door de architect.

Unieke binnenhuisarchitectuur

Tot slot willen we je graag de excellente looks van de binnenhuisarchitectuur zien. Het is een hele prestatie om de eenheid in een woning zo te maken dat deze moeiteloos lijkt. Veel woningen, ook nieuwbouw, missen net dat stukje elegantie dat designwoningen of unieke projecten door een architect wel hebben. Dit studio-appartement met kantoor en atelier in Amsterdam heeft dat nu net wel! Daar zoeken we de woningen natuurlijk ook op uit. Dit soort projecten zorgen voor maximale inspiratie, omdat ze afwijken van het gros en daarom je blik op architectuur kunnen veranderen. We hopen dat je veel nieuwe ideeën opgedaan hebt. Bekijk ook dit artikel over woontrends voor 2018. In dit artikel vind je voor elke kamer in je huis een leuk idee!

Wat vind je van dit kantoor? Zeg het met een comment! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!