​Inspiring interiors in Ipoh South

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

​Inspiring interiors in Ipoh South

Johannes van Graan Johannes van Graan
  door Hatch Interior Studio Sdn Bhd
Loading admin actions …

Puchong-based interior design firm HATCH INTERIOR STUDIO is at the helm of today’s project: an interior space that successfully manages to balance sleek elegance with colourful charm without going too eclectic.

Specialising in design and the build of commercial, residential and industrial properties, these professionals’ concept of creating design is through thorough collaboration with their clients. With a day-to-day mission to design every project with absolute commitment to detail, they make it clear, at the start of every project, that ample thought goes into not only producing top-quality results, but also abiding by the required timeline.

Let’s be inspired by this unique project of theirs in Ipoh South.

An exceptional look

When working with bright colours and striking patterns, a careful balance needs to be achieved. However, the final results with this informal lounge are clearly successful judging by the welcoming ambience, complementing hues, and just the right amount of motifs that introduce character and detail.

Popping colours

The playful colour palette continues as we move upstairs to the next storey, with a double-volume bookcase becoming the main focal piece via its charming reds, greens and blues.

A dining space of elegance

The design changes dramatically in the dining room as a strong batch of classic elegance is introduced from floor to ceiling. Notice how the colour palette also takes on a softer, brighter approach via its sleek whites and dazzling surfaces. 

Our favourite piece here? Undoubtedly that eye-catching chandelier dangling above the dining table.

The charming culinary zone

A hop and a skip away from the classic dining area we locate the open-plan kitchen. And although the main colour palette is the same soft, neutral one we discovered in the dining room, this culinary corner ensures a touch of warm tones and friendly detail via the bar stools and wallpaper design. 

Let’s gather some more inspiration with more visuals that speak of this exceptional project.

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!