Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Deze woning in Katwijk heeft de allermooiste muurverf, gerealiseerd door een professional

Stoa. Stoa.
Google+
Fresco kalkverf in de kleur Ground Pepper:  Muren door Pure & Original
Loading admin actions …

We vinden het altijd erg tof om je leuke interieurs te laten zien die je kunnen inspireren bij het inrichten van je woning. Vandaag hebben we weer een mooi voorbeeld voor je gevonden. Deze woning is compleet vernieuwd. Er kwam een nieuwe vloer in, mooi balken aan het plafond en schitterende nieuwe kleuren op de wanden. Deze woning heeft echt de tofste muurverf die je op het moment kunt vinden. Muurverf heeft een grote impact op de sfeer in je huis, je kunt er zoveel mee doen! Kijk met ons mee naar de verschillende voorbeelden en laat je inspireren!

Goede binnenkomer

Fresco kalkverf in de kleur Ground Pepper:  Muren door Pure & Original
Pure & Original

Fresco kalkverf in de kleur Ground Pepper

Pure & Original

In deze hal beginnen we direct met een topper: Fresco kalkverf in de kleur Ground Pepper, echt een ideale manier om een grote dosis sfeer in de hal te brengen. De hal moet eigenlijk een beetje aanvoelen als een warm bad, waardoor je gasten zich direct op hun gemak voelen. In deze hal gaat dat zeker lukken. De verf past mooi bij de statige trap. Wat een sfeer! Let ook even op de decoratieve objecten! Een hal waar smaak vanaf straalt. Meer mooie huizen vind je bij homify! 

Sfeervol

Fresco kalkverf in de kleur Ground Pepper:  Muren door Pure & Original
Pure & Original

Fresco kalkverf in de kleur Ground Pepper

Pure & Original

Hier zien we hoe mooi speciale decoratieve objecten opgaan in deze hal. De pot heeft een aantal sfeervolle takken, een manier om een verstilde sfeer in de hal op te roepen. Zo oogt het geheel rustig, maar toch interessant. De strakke deur past er goed naast. We vinden deze woning met de bijzondere muurverf erg bijzonder.

Mooie achtergrond

Fresco kalkverf in de kleur Ground Pepper:  Badkamer door Pure & Original
Pure & Original

Fresco kalkverf in de kleur Ground Pepper

Pure & Original

Zelfde muurverf maar dan in de badkamer. We houden van de basic looks: het steigerhout, de natuurstenen wastafel, de strak uitgewerkte kraan en het subtiele handdoekje. De muurverf in deze woning brengt de verschillende elementen heel mooi naar voren.

Eetkamer

Fresco kalkverf in de kleur Wet Sand:  Muren door Pure & Original
Pure & Original

Fresco kalkverf in de kleur Wet Sand

Pure & Original

We staan hier in de eetkamer en zijn direct enthousiast over de mooie aankleding van het appartement. De eettafel oogt klassiek en biedt ruimte aan het gezin om te genieten van een heerlijke maaltijd. Wat een gezellige kamer is dit! De vloer is gemaakt van grote plavuizen, die grootte zorgt voor een rustige look. Let op de staande lamp en het tafeltje daarvoor, dat soort details geven een kamer een persoonlijke twist. We zien hoe mooi de balken passen bij het witte plafond. Door deze muurverf, Wet Sand, krijgt deze eetkamer een buitengewone look. Deze professional wil je graag helpen je ideeën voor de eetkamer uit te werken. 

Bijzonder design

Fresco kalkverf in de kleur Wet Sand:  Eetkamer door Pure & Original
Pure & Original

Fresco kalkverf in de kleur Wet Sand

Pure & Original

Dit is wel een heel bijzondere lamp, deze bestaat uit de stam van een boom. Zo krijgt je design een conceptueel zeer interessante look. Op tafel vinden we ook een aantal sfeervolle objecten. Rond de tafel staan stoelen, maar er staat ook een bankje. Zo kunnen er meer mensen zitten en het ziet er leuk uit. De muurverf Wet Sand in deze woning zorgt voor een rustige basis waarop alle details mooi naar voren komen. 

Topper

Fresco kalkverf in de kleur Wet Sand:  Keuken door Pure & Original
Pure & Original

Fresco kalkverf in de kleur Wet Sand

Pure & Original

We zijn nu aangekomen in de kamer van de woning die we een absolute topper vinden. Ook hier is de muurverf in de kleur Wet Sand gebruik. In deze keuken gaan de bewoners in de eerste plaats genieten van de luxe looks en de ruimte, maar ook zeker van het betoverende keukeneiland. In deze keuken vind je bijzondere combinatie van enerzijds modern design (de lampen, de kleuren de strakke afwerking van het aanrecht), en anderzijds authentiek design (de balken, het plafond, de schouw boven het fornuis).

DIY

Fresco kalkverf in de kleur Wet Sand:  Woonkamer door Pure & Original
Pure & Original

Fresco kalkverf in de kleur Wet Sand

Pure & Original

Deze kast heeft een DIY-look, alsof je het meubelstuk zelf bewerkt hebt. En dat kan ook! Een oude antieke kast kan best nog wel een tweede leven krijgen als je deze een beetje bewerkt. Schuren en een speciale verfsoort erop maakt dat je een modern resultaat krijgt, zoals hier te zien is op de foto. De muurverf Wet Sand zorgt in deze woning voor een geweldige ambiance. We sluiten dit ideabook maar laten je graag andere toffe ideeën zien!

Wat vind je van deze muurverf? Zeg het met een berichtje! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!