Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Spectaculaire verbouwing van een bijzonder bedrijfspand, ontworpen door een architect in Nijmegen

Stoa. Stoa.
Google+
Buitengevel (oudste pand van Nijmegen):  Kantoorgebouwen door Jan Detz Interieurarchitect
Loading admin actions …

We hebben er weer eentje voor je gevonden hoor: een spectaculaire verbouwing van een bijzonder pand, een bedrijfspand in dit geval. Het is te vinden in Nijmegen en is helemaal verbouwd door Jan Detz Interieurarchitect. Dit authentieke pand heeft een oppervlakte van 70m² en straalt een bepaalde rust uit, zodat je hier uitstekend kan werken. 

Wanneer je woning of bedrijfspand toe is aan een flinke verbouwing, dan is het goed om je plannen met een architect af te stemmen, hij of zij kan je ideeën beter maken en het proces van de verbouwing gestroomlijnder laten verlopen. Hieronder laten we je de resultaten van de verbouwing zien. Kijk even met ons mee.  

Een schitterend straatje

Buitengevel (oudste pand van Nijmegen):  Kantoorgebouwen door Jan Detz Interieurarchitect
Jan Detz Interieurarchitect

Buitengevel (oudste pand van Nijmegen)

Jan Detz Interieurarchitect

We treffen het pas verbouwde bedrijfspand in een schitterend straatje. Echt een plek waar de authenticiteit vanaf straalt. Nijmegen staat natuurlijk bekend om de vele historische panden. Je kunt er echt heel leuk een of meerdere dagen zijn om Nederlandse cultuur op te snuiven. In de bruisende setting van deze stad vinden we ons mooie bedrijfspand. De luiken naast de ramen zorgen voor een echte Oudhollandse sfeer. Let even op alle rijke details. Je wordt toch direct verliefd op dit bedrijfspand! 

Laten we snel even in het interieur gaan rondkijken om te zien wat de architect ervan gemaakt heeft. Een architect helpt je graag je woonideeën op een hoger plan te brengen. 

Het nieuwe interieur

Om lekker te kunnen werken is een optimale bedrijfsruimte van groot belang. Hier zien we een mooie lichte ruimte die op een efficiënte manier is ingericht: er is voldoende bewegingsruimte en er zijn verschillende plekken waar gezeten en gewerkt kan worden. 

De tafel links is geschikt voor overleg, het bureau zorgt voor een fijne werkplek en langs de wand vinden we een tafel en kastjes. Zo wordt de beperkte ruimte goed gebruikt. Deze mooie woonideeën voor je woonkamer mag je niet missen. 

Oudhollandse details

We houden van de Oudhollandse details in dit bedrijfspand dat pas een grootschalige verbouwing heeft gehad. Het is mooi om te zien hoe de oude elementen matchen met de nieuwe meubels. Oud en nieuw design gaan dus erg goed samen. 

De witte wanden zorgen voor een neutrale look waar de strakke meubels goed bij passen. Het gebruik van de kleur wit is hier dus een belangrijke factor voor het succes van dit ontwerp. De oude houten balken in het plafond roepen een warme sfeer op. Erg bijzonder om te zien hoe alle verschillende elementen samen een eenheid vormen. 

Andere hoek

Vanuit een andere hoek zien we twee bureau's waar aan gewerkt kan worden. Leuk ook het kleed onder de tafel en de stoel ernaast, die combinatie van rood en blauw zorgt voor de moderne twist in deze kamer. De bureaus hebben een industrieel design dat goed past bij bakstenen vloer, deze kun je zien als middeleeuws, maar net zo goed als industrieel. Dit is een mooi afgemeten interieur ontworpen door een architect met een uitstekend gevoel voor kleur en ruimte. 

Archief

Elk kantoor heeft een archief nodig. Tijdens de verbouwing van dit bedrijfspand heeft de architect aandacht gehad voor dit feit en met klinkend resultaat. De gewelven van het oude pand spelen een belangrijke rol in deze ruimte. Wat ziet het er hier mooi uit! Let ook even op de vloer, ook al zo Oudhollands en sfeervol. 

Keep it simple

Wil je modern en oud design goed met elkaar laten samenwerken, dan is het slim om je interieurontwerp zo eenvoudig mogelijk te houden. Dan behoud je een bepaalde rust in het interieur. Tijdens de verbouwing van het bedrijfspand is daar duidelijk goed rekening mee gehouden. We zijn alweer aan het einde gekomen van de rondleiding, maar nemen je graag mee naar een ander mooi project. Je vindt de leukste woonideeën bij homify! 

Wat vind je van dit bedrijfspand? Vertel het met een berichtje! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!