Huizen in Italiaanse stijl in Amsterdam en omstreken: MEF Architect | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Huizen in Italiaanse stijl in Amsterdam en omstreken: MEF Architect

Johan van Dijk Johan van Dijk
Bed & Breakfast Jacaranda Mediterrane hotels van MEF Architect Mediterraan
Loading admin actions …

Of je nou op zoek bent naar een architect die voor jou hier in Nederland aan de slag gaat met een Mediterraan tintje, of juist iemand zoekt die in Italië iets leuks voor elkaar kan krijgen, bij MEF Architect uit Vinkeveen ben je aan het juiste adres. MEF Architect is gespecialiseerd in huizen in Italiaanse stijl, die je terugvindt in een typisch Nederlands dorpje. Uiteraard trekt zoiets onze aandacht! We laten je graag het nodige zien van het fraaie werk van deze expert aan de hand van hele gevarieerde projecten. Ga er maar even lekker voor zitten en waan je even helemaal in Italië!

Zuidelijke sferen

Bed & Breakfast Jacaranda Mediterrane hotels van MEF Architect Mediterraan Beton
MEF Architect

Bed & Breakfast Jacaranda

MEF Architect

Krijg je maar geen genoeg van die vakanties die je in Zuid-Europa viert en wil je ook thuis die zuidelijke sferen verwelkomen? Je kunt al gelijk zien dat die sferen bij een ontwerp van MEF Architect als geen ander blijven hangen. Is het niet een ontzettend fraai gezicht? Nou moeten we er eerlijk bij bekennen dat je dit huis dan ook niet in Nederland vindt, maar in Italië zelf. Maar waarom zou een bouwwerk als dit niet ergens in de lage landen kunnen verrijzen? Maak van jouw huis gewoon een soort vakantiewoning en geniet in je eigen tuin zodra de zon begint te schijnen.

Eclectische stijl

modern  door homify, Modern Marmer

Ontwerpen met inspiratie uit de Italiaanse stijl hoeft natuurlijk niet te betekenen dat het alleen het geheel er alleen maar Mediterraans uit komt te zien. De eclectische stijl van de professional laat namelijk ook hele fraaie moderne elementen zien. De trap in deze woning is daar een prachtig voorbeeld van: een modern geheel, maar door de gebruikmaking van natuurstenen treden komt er ook weer iets terug dat perfect past bij huizen in Italiaanse stijl. Verder is het geheel ook nog eens met wat groen omkleedt waardoor het plaatje helemaal compleet is.

Interieur

Chaise longue Le Corbusier: modern  door MEF Architect, Modern Aluminium / Zink
MEF Architect

Chaise longue Le Corbusier

MEF Architect

Al heet het bedrijf MEF Architect, ook voor een stevige herinrichting met de nodige interieurarchitectuur draaien de professionals hun hand niet om. De eclectische woonkamer die je hier in beeld gebracht ziet, heeft dat ook allemaal in zich. Modern, rustiek en zelfs een oosters tintje gaan hier hand in hand met elkaar. Toch valt daarbij zeker wel de voorkeur voor modern en strak design op, zeker waar het meubels betreft. En zo wordt elk ontwerp van deze experts weer een eigentijds geheel.

Op en top eclectisch

overkapping op het terras van MEF Architect Mediterraan Bamboe Groen
MEF Architect

overkapping op het terras

MEF Architect

We hebben net al benadrukt dat de ontwerpen sterk eclectisch geïnspireerd zijn en dit is wederom een voorbeeld waarop je ziet hoe ontzettend mooi dat er in de praktijk uit kan zien. Je waant je hier ook gelijk in de buurt van de Middellandse Zee en ondertussen heb je ook het gevoel naar hele fraaie moderne architectuur te kijken. Een heerlijke combinatie om naar te kijken!

Hollandse inspiratie

Voorgevel Moderne huizen van MEF Architect Modern
MEF Architect

Voorgevel

MEF Architect

Dacht je net dat het allemaal op een Italiaanse leest geschoeid was? Dan moet je toch nog even naar dit huis met rieten dak kijken dat je ‘gewoon’ in Vinkeveen kunt vinden. De Hollandse inspiratie is hier overduidelijk aanwezig. En dat past heel goed bij de huizen die je hier in de buurt kunt vinden. Maar die rode voordeur verraadt ook hier weer dat een beetje eclectische invloed zeker niet ontbreekt!

Interieur

Modern binnen traditionele grenzen Moderne woonkamers van MEF Architect Modern
MEF Architect

Modern binnen traditionele grenzen

MEF Architect

We sluiten af met het interieur van het huis in Vinkeveen dat we net van buiten hebben bekeken. En daarbij valt het moderne gehalte zeker weer op, maar met zo’n fantastisch schilderij aan de muur is de Romeinse invloed voelbaar. Daarmee heb je hier een woonkamer waar je kunt genieten uit het beste van meerdere werelden. Design op een hoog niveau waar wij ook graag van meegenieten! En dat allemaal met een Italiaans randje.

Wat vind jij van deze ontwerpen? We horen je mening graag! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!