Een huis met een hele bijzondere verrassing | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een huis met een hele bijzondere verrassing

Johan van Dijk Johan van Dijk
modern  door LEBEL , Modern
Loading admin actions …

Een oudere woning kan soms wel een opknapbeurtje gebruiken. Bij dit project is het echter niet bij een opknapbeurt gebleven, er is vrijwel een compleet nieuw huis ontstaan. Een prachtig ontwerp van de innovatieve architecten van het Argentijnse LEBEL. Het resultaat aan de buitenkant is al indrukwekkend, maar dan heb je de binnenkant nog niet gezien. We beloven je een hele bijzondere verrassing en weten bijna wel zeker dat je zoiets bijzonders nog nooit gezien hebt. Bereid je dus maar vast voor!

Uitgebalanceerd ontwerp

Moderne huizen van LEBEL Modern

Een statig en bijna monumentaal geheel zien we bij een eerste blik op dit huis. Een schitterende combinatie van moderne en landelijke elementen siert deze voorgevel. Vooral de ingang ziet er indrukwekkend uit. Een grote dubbele voordeur en heel veel ramen maken vooral veel indruk. Een palmboom in de tuin zorgt voor een Mediteraans tintje. Ook niet zo gek als we ons bedenken dat dit huis in Zuid-Amerika staat. Al is dit ver gelegen van de Middellandse Zee, de invloed van de Zuid-Europese cultuur is hier natuurlijk erg groot.

Groots

modern  door LEBEL , Modern

Eenmaal binnen blijft het grootse karakter van dit huis heel duidelijk aanwezig. Wat een heerlijke moderne stijl en sfeer! Vooral de bijzondere eenheid van de open haard en de televisie is mooi om te zien en lijkt wel een miniatuurversie van de ingang van het huis. Fijn om de open haard lekker op te stoken als de temperaturen wat lager zijn en ondertussen op de ruime bank lekker een film te kijken.

Zwembad?

Moderne woonkamers van LEBEL Modern

Misschien begin je een beetje aan jezelf te twijfelen als je de woonkamer van boven bekijkt, maar je hebt het juist hoor, je ziet een zwembad! We hadden je een bijzondere verrassing beloofd en wij vinden dit zonder enige twijfel een van de grootste verrassingen die je in een woonkamer kunt vinden. Een grote stapel handdoeken kan wel goed van pas komen, maar verder is het natuurlijk heel uniek dat je vanaf je bank zo het water in kunt stappen om lekker te ontspannen.

Binnen en buiten zwemmen

Moderne eetkamers van LEBEL Modern

Vanuit dit perspectief zie je de rest van het zwembad, dat door naar buiten loopt. Heerlijk om zowel binnen als buiten te kunnen zwemmen, je kunt bij elke temperatuur ergens terecht. Verder zie je hier de fraaie eetkamer. Ook de eettafel en de stoelen passen geheel in de lijn van dit huis. De bewoners en gasten moeten wel opletten dat ze bij het natafelen niet te ver naar achteren schuiven, al zou dat natuurlijk ook best hilarisch kunnen zijn.

Informeel eten

Moderne keukens van LEBEL Modern

De keuken wordt ook gekenmerkt door een schitterend modern ontwerp. Het kookeiland kan vooral ook als eettafel dienstdoen. Leuk voor meer informelere etentjes en ook zeker erg geschikt voor een gezellig avondje met familie of vrienden.

Stijlvol

Moderne slaapkamers van LEBEL Modern

De grote slaapkamer maakt ook weer zo’n stijlvolle en grootse indruk. Vooral het grote hoofdbord met witte Chesterfieldbekleding zorgt voor dat grootse effect. Maar ook het hoge plafond en de grote ramen dragen bij aan een prachtig ruimtelijk gevoel.

Tuin met veranda

Moderne huizen van LEBEL Modern

De achtertuin heeft zoals je al eerder zag een mooi zwembad. Maar ook de rest van de grote tuin is erg mooi om te ontspannen. Neem nou de mooie veranda met een aangename loungehoek en een paar heerlijke ligstoelen.

Voor en na

Moderne huizen van LEBEL Modern

Ter afsluiting laten we je nog even zien hoe het huis er oorspronkelijk heeft uitgezien. Waarschijnlijk hoef je niet lang na te denken over de vraag welke situatie de mooiste is. Wat ons betreft is dit huis van een saaie woning een schitterend paleisje geworden.

Laat jij je graag verrassen door een interieur? Dan ga je deze verrassing ook ongetwijfeld heel erg leuk vinden.

Een zwembad in de woonkamer: een originele toevoeging of te overdreven? Wij horen jouw mening graag!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!